Quote (MrDjBthu @ Wed, 14 Oct 2009, 10:48)
nu stiu cum v-a putut prosti basescu asa de rau pe toti sa il votati.
a mintit de a inghetat pamantul de n-spe mii de ori, si-a batut joc de tara asta inclusiv cu guvernul asta boc si boc 2, cu niste incompetenti si hoti notorii.
videanu, fostul primar al bucurestiului care a distrus orasul de vroiau bucurestenii sa-l dea afara, acum ministrul economiei unde nu a facut nimic, ce conteaza ca economia tarii in anul asta s-a dus de la +8% la -8% , adica a scazut cu 16% , l-a vazut cineva pe videanu declarand ceva ?
ministresele udrea si ritzi care nu stiu nici macar sa fure calumea. unu cu scena de 70k si ailanta cu perdele de xx mii de euro si site de 1 million samd
boc - incompetentul sef care nu stie decat sa ia ordine de la base
berceanu care se lauda ca face el 40 de km de autostrada intr-un an!!!!! 40!!! in ritmul asta o sa mai avem si noi inca o autostrada de 100 de km in 2-3 ani. plus sosele de centura la cluj si brasov care se strica la cateva saptamani de la inaugurare (atentie urmeaza centura ploiestiului ^^)
blaga care ca ministru al dezolvtarii nu a facut nimic pt dezolvatare, absorbtia fondurilor europene <5% primim bani de la UE dar nu facem nimic cu ei pt ca nu pot fi furati cum vor ei.
in grecia erau autostrazi prin munti, tunele, poduri etc facute prin fonduri europene, noi de ce nu facem la fel ? pt ca daca am lua bani de la UE nu am mai putea sa dam contracte unor firme panarame care fura 80% iar de restul fac o lucrare de mantuiala care se strica in 1 luna.
iar ultima si cea mai mare nesimtire a fost asta cu ministrii peste 2 ministere.
bine ca am scapat de ei , si poate cu un pic de sansa in decembrie vom scapa si de base.
tu crezi tot ce zice psd si mircea geoana, asa-i ? esti dovada vie ca televizorul prosteste pe multi.