d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cum Se Poate Muri > Lol De Mult Nu Mai Murisem
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Aug 6 2009 03:31am
Quote (puyu @ Thu, Aug 6 2009, 12:20pm)
din ce in ce mai rar pe jsp , dar de cate ori intru ma uimesc topicurile voastre si in acelasi timp certurile astea imfantile.
chair nu putem crea o stare de armonie si de pace nici macar pe un site ?
chair tre sa ne bagam mana in cur unu altuia sa ne cautam de cacat?
recunosc ca acest topic pare putin absurd, dar daca omu s-a simtit bn povestind acest lucru , cu ce va afecteaza pe voi ?

se pare ca pe tine te-au interesat bfrulz... avand in vedere ca ai postat in topic.... castigi ceva prin acest lucru ? cresti in fata cuiva pt faptul ca l-ai facut copil ?
R: nu cred, doar tulburi ambientul... cum ai spus si tu : nu am nicik cu tine sau cu el sau cu oricare de pe jsp... dar aproape in toate posturile tre sa vina cineva sa creeze contradictorii si un amuzament ironic. Rectific , contradiictoriile sunt bune , dar atunci cand sunt pe o tema interesanta....

insfarsit ... inca ma intreb cand vom trai in pace si armonia , daca se va intam-pla asta vreodata si daca veti inceta atacurileimfantile pe aici..
cam atat .. acum : CRITICATI-MA xD (cei ce critica vor fi criticati)

Salut ^^ :rofl:
Teoretic ai dreptate. Practic iti trebuie un meditator la romana.

This post was edited by moralapapucului on Aug 6 2009 03:36am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Aug 6 2009 03:58am
mda , de intam-pla am observat dupa ce am postat ... asteptam critica, iar de "imfantile" e un tic de-al meu folosesc m inainte de f .. nsuh de ce dar mi-a intrat in reflex xD (nu o lua ca o scuza dar vei observa cam prin toate post'urile mele aceasta deviatie de ortografie. "mf" nu e intentionata , e doar un reflex de care nu mai pot scapa )..
Member
Warn: 100%
Aug 6 2009 04:09am
Quote (puyu @ Thu, Aug 6 2009, 11:58am)
mda , de intam-pla am observat dupa ce am postat ... asteptam critica, iar de "imfantile" e un tic de-al meu folosesc m inainte de f .. nsuh de ce dar mi-a intrat in reflex xD (nu o lua ca o scuza  dar vei observa cam prin toate post'urile mele aceasta deviatie de ortografie. "mf" nu e intentionata , e doar un reflex de care nu mai pot scapa )..

ce sa zici si tu , exista si cuvinte cu m inainte de f , "nimfomana" e unul din cele mai interesante :lol:
Member
Gold: 136.37
Aug 6 2009 04:16am
Quote (brainpower777 @ Thu, Aug 6 2009, 01:09pm)
ce sa zici si tu , exista si cuvinte cu m inainte de f , "nimfomana" e unul din cele mai interesante :lol:

Apropos de asta.. cati dintre voi aveti crepuscul :rofl: ? Nu e voie sa folositi dictionaru..
:lol:
Member
Warn: 10%
Aug 6 2009 08:15am
Quote (brainpower777 @ Thu, 6 Aug 2009, 11:09)

am mentionat in paranteza..." nu o lua ca o scuza" .
insfarsit , daca as continua cearta ar fi in contra principiilor mele .. am gresit si punct. m-ati prins si gata . :P
Member
Aug 8 2009 04:56am
da cel mai suparator mi se pare ca sunt monstri aia 'blood lord'. am gasit azi doi dinaia, unu extra fast ... si aia au frenzy ... si dupa aia inca unu tot la aia numa ca nu s-a bagat si ala. seethe web, mi se pare ca-i super uniq monster. imune to physical toti, si eu cu barbu; no da-i cu beserk ca aia toti gramada dadeau cu frenzy, unu din spatele altuia ca au si range da-i dreq. noroc ca a facut mercu confuse de la dream

This post was edited by the_rest on Aug 8 2009 04:57am
Member
Aug 11 2009 10:47am
ce topic de copil retardat.. nu te supara dar daca am face toti cate un topic de cat ori murim dupa cate o saptaman s-ar umple forumul cu rahaturi.. macar nu erai lvl 98.. sau pe hc.. :-j terminati dracu cu spamurile astea

This post was edited by diabl0_ro on Aug 11 2009 10:48am
Banned
Aug 12 2009 08:24pm
Quote (diabl0_ro @ Tue, Aug 11 2009, 12:47pm)
ce topic de copil retardat.. nu te supara dar daca am face toti cate un topic de cat ori murim dupa cate o saptaman s-ar umple forumul cu rahaturi.. macar nu erai lvl 98.. sau pe hc.. :-j terminati dracu cu spamurile astea

LOL I give the man a vouch!
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll