Quote (leXu @ Thu, 30 Jul 2009, 05:46)
lol?.. unde ai invatzat romaneste? la ciobani ?
e.. "cul" (asa cum zici tu) expresia o sa o notez^^
vad ca esti la fel de prost ca si celalalt

[ celalalt = Morphadron ]
in primul rand .. daca ma uit 2-3 topicuri inapoi .. tu esti cel care este nascut si crescut printre ciobani ...
si facand o paranteza la comportamentul tau de acum .. nu esti nimic altceva decat un tip clasic de " parvenit"
/ odata ce ai inteles asta .. si nu mai iti cauti prieteni virtuali cu "forta" ( ca sa inteleaga si un incompetent ca tine) .. poti sa te duci unde stii tu / unde vezi cu ochii / unde a dus mutu iapa .. si sa cauti un dram de sarcasm .. si atunci ai sa intelegi la ce ma refeream cand am zis " CUL"
dar nu inainte de a te mai duce la scoala 2-3 ani .. ( cred ca atat iti trebuie la cat de incet iti merge mintea ) ca sa afli si tu dc se pune un cuvant intre ghilimele
pana atunci ...mai urmareste un buletind e stiri ceva .. si ai sa vezi ca oameni ca tine au facut tara de ras pe acolo pe unde se duc .. prin prostia/aroganta/incompetenta de care dau dovada atunci cand stai de vb cu ei sau etc ..
Quote (Morphadron @ Thu, 30 Jul 2009, 06:01)
Ce e ba? Te-ai sculat noaptea sa faci laba? Sau probabil iti pui ceasul sa sugi pula.
spre deosebire de tine .. eu nu sunt un labagiu .. si nici gay ..
am un servici .. o viata reala ..
nu una virtuala .. unde toti kinderii ca tine se cred zmei in fata pc`ului postand scene din viata lor de kkt pe care o au