d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ati Auzit Si Voi De ...
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Jul 10 2009 02:21am
imi este indiferent. Sunt alte lucruri care ma macina pe mine nu cip-urile lor !
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Jul 10 2009 03:04am
Quote (spyzimbru @ Fri, Jul 10 2009, 08:21am)
imi este indiferent.  Sunt alte lucruri care ma macina pe mine nu cip-urile lor !

k.
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Jul 10 2009 09:41am
Quote (kelz0 @ Fri, 10 Jul 2009, 11:04)
k.

Multumesc pentru raspunsul imediat ! :P

Ma operez :(
Member
Gold: 330.00
Jul 11 2009 06:16am
deocamdata vitele de la noi din tara au deja cipuri...dc vreti sa va simtiti ca vitele, n-aveti decit...ar fi fraier cine crede ca actualele politici mondiale sunt facute pt binele omului...si pe pachetul de tigari scrie ca poti face linisitit cancer de la ele si desi pun poze cu cancer pe ele totusi le comercializeaza...dc?...pt ca vor sa urmareasca doar profit si iar profit, pt ca lacomia umana nu are margini...un om care nu este implinit sufleteste vrea sa se extinda la infinit cu puterea...crede ca puterea o sa-i dea control, si controlul o sa-l faca sa fuga de tenebrele din el, construindu-si o fericire iluzorie, artificiala...terorismul a fost inventat de americani ca pretext la abuzul de forta pe care il fac in toata lumea...jandarmul lumii a vindut initial arme tuturor acelor teroristi si acum vinde arme celor care se lupta cu teroristii...la fel va fi si cu biocipurile...punem biocipuri ca sa nu ne rapeasca copii de la scoala, pe de alta parte toti oamenii vor pierde libertatea de miscare...v-ati gindit vreodata cu groaza ce s-ar intimpla dc ar exista un guvern mondial si acesta ar da niste legi aberante, pe care dc nu le respecti sa te inchida sau sa te omoare?
cititi ORSON WELLS - "1984", asa se cheama romanul, si veti intelege de unde vine big brother si ce inseamna el de fapt...dc deja exista o emisiune cu acest subiect, adika big brother, inseamna ca ei deja testeaza reactia publicului cu privire la acest subiect...pina si aici pe jsp dc spui ceva ce lezeaza pe pokemon iei warn sau dc deranjezi pe cineva cu coaie...deci?
Member
Trader: Scammer
Warn: 100%
Jul 11 2009 07:30am
POKEMONS - THEY WILL RULE THE WORLD !!111!ELEVEN!!
Member
Gold: 550.00
Jul 11 2009 09:00am
Quote (brainpower777 @ Sat, Jul 11 2009, 04:30pm)
POKEMONS - THEY WILL RULE THE WORLD !!111!ELEVEN!!

hehe
Member
Gold: 5,629.00
Jul 11 2009 02:58pm
Quote (onlythebrave @ Sat, Jul 11 2009, 02:16pm)
deocamdata vitele de la noi din tara au deja cipuri...dc vreti sa va simtiti ca vitele, n-aveti decit...ar fi fraier cine crede ca actualele politici mondiale sunt facute pt binele omului...si pe pachetul de tigari scrie ca poti face linisitit cancer de la ele si desi pun poze cu cancer pe ele totusi le comercializeaza...dc?...pt ca vor sa urmareasca doar profit si iar profit, pt ca lacomia umana nu are margini...un om care nu este implinit sufleteste vrea sa se extinda la infinit cu puterea...crede ca puterea o sa-i dea control, si controlul o sa-l faca sa fuga de tenebrele din el, construindu-si o fericire iluzorie, artificiala...terorismul a fost inventat de americani ca pretext la abuzul de forta pe care il fac in toata lumea...jandarmul lumii a vindut initial arme tuturor acelor teroristi si acum vinde arme celor care se lupta cu teroristii...la fel va fi si cu biocipurile...punem biocipuri ca sa nu ne rapeasca copii de la scoala, pe de alta parte toti oamenii vor pierde libertatea de miscare...v-ati gindit vreodata cu groaza ce s-ar intimpla dc ar exista un guvern mondial si acesta ar da niste legi aberante, pe care dc nu le respecti sa te inchida sau sa te omoare?
cititi ORSON WELLS - "1984", asa se cheama romanul, si veti intelege de unde vine big brother si ce inseamna el de fapt...dc deja exista o emisiune cu acest subiect, adika big brother, inseamna ca ei deja testeaza reactia publicului cu privire la acest subiect...pina si aici pe jsp dc spui ceva ce lezeaza pe pokemon iei warn sau dc deranjezi pe cineva cu coaie...deci?

am citit "1984" si totusi , nu se poate pune ca si exemplu in acest caz . ea prezinta .. cum cred eu , un totalitarism dus la extrem . e una sa ai niste drepturi mai usor accesibile printr-un implant si e alta sa nu ai drepturi deloc si sa fi urmarit :)
Member
Warn: 100%
Jul 11 2009 03:22pm
Quote (Dc_ShoEs @ Sat, Jul 11 2009, 05:00pm)
hehe

pai nu vezi ?

pina si aici pe jsp dc spui ceva ce lezeaza pe pokemon iei warn
Member
Gold: 330.00
Jul 11 2009 07:32pm
va imbatati cu apa rece...credeti ca cei care pun implant il pun gratis ca sa zic asa?...credeti ca nu au un scop f bine stabilit, si ca acel scop nu este unul umanitar?...chiar atit de fraieri si de inconstienti sunteti?...treziti-va...tot ce se face pe lumea asta este pt bani...si voi credeti ca va vor pune cipuri doar asa ca i-ar interesa brusc securitatea voastra?...O sa fiti mai rau ca vitele, sarmani ce sunteti...rideti cit mai aveti timp...nu o sa puteti sa va scoateti cipul...cine a vazut matrix...si nu veti mai putea face nimic...pt ca niste oameni bolnavi deja vor totul...uitati-va in jurul vostru...credeti ca aceste razboaie si crize au aparut din senin?...hai ziceti...dati-i inainte cu bascalia...deja jumatate din marile firme din romania sunt in faliment datorita crizei...o sa ne cumpere pe nimic...o sa cersim la colt de strada...infumuratii care pina acum isi faceau credite pt masini de lux si super vile nu mai au cu ce le plati....latul se stringe...urmariti evolutia...haha...viata de rahat....
Member
Jul 12 2009 02:18am
Quote (onlythebrave @ Sun, 12 Jul 2009, 04:32)
va imbatati cu apa rece...credeti ca cei care pun implant il pun gratis ca sa zic asa?...credeti ca nu au un scop f bine stabilit, si ca acel scop nu este unul umanitar?...chiar atit de fraieri si de inconstienti sunteti?...treziti-va...tot ce se face pe lumea asta este pt bani...si voi credeti ca va vor pune cipuri doar asa ca i-ar interesa brusc securitatea voastra?...O  sa fiti mai rau ca vitele, sarmani ce sunteti...rideti cit mai aveti timp...nu o sa puteti sa va scoateti cipul...cine a vazut matrix...si nu veti mai putea face nimic...pt ca niste oameni bolnavi deja vor totul...uitati-va in jurul vostru...credeti ca aceste razboaie si crize au aparut din senin?...hai ziceti...dati-i inainte cu bascalia...deja jumatate din marile firme din romania sunt in faliment datorita crizei...o sa ne cumpere pe nimic...o sa cersim la colt de strada...infumuratii care pina acum isi faceau credite pt masini de lux si super vile nu mai au cu ce le plati....latul se stringe...urmariti evolutia...haha...viata de rahat....

hai ba stai calm ca nu ne pune nimeni chipuri
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll