Quote (onlythebrave @ Sat, Jul 11 2009, 02:16pm)
deocamdata vitele de la noi din tara au deja cipuri...dc vreti sa va simtiti ca vitele, n-aveti decit...ar fi fraier cine crede ca actualele politici mondiale sunt facute pt binele omului...si pe pachetul de tigari scrie ca poti face linisitit cancer de la ele si desi pun poze cu cancer pe ele totusi le comercializeaza...dc?...pt ca vor sa urmareasca doar profit si iar profit, pt ca lacomia umana nu are margini...un om care nu este implinit sufleteste vrea sa se extinda la infinit cu puterea...crede ca puterea o sa-i dea control, si controlul o sa-l faca sa fuga de tenebrele din el, construindu-si o fericire iluzorie, artificiala...terorismul a fost inventat de americani ca pretext la abuzul de forta pe care il fac in toata lumea...jandarmul lumii a vindut initial arme tuturor acelor teroristi si acum vinde arme celor care se lupta cu teroristii...la fel va fi si cu biocipurile...punem biocipuri ca sa nu ne rapeasca copii de la scoala, pe de alta parte toti oamenii vor pierde libertatea de miscare...v-ati gindit vreodata cu groaza ce s-ar intimpla dc ar exista un guvern mondial si acesta ar da niste legi aberante, pe care dc nu le respecti sa te inchida sau sa te omoare?
cititi ORSON WELLS - "1984", asa se cheama romanul, si veti intelege de unde vine big brother si ce inseamna el de fapt...dc deja exista o emisiune cu acest subiect, adika big brother, inseamna ca ei deja testeaza reactia publicului cu privire la acest subiect...pina si aici pe jsp dc spui ceva ce lezeaza pe pokemon iei warn sau dc deranjezi pe cineva cu coaie...deci?
am citit "1984" si totusi , nu se poate pune ca si exemplu in acest caz . ea prezinta .. cum cred eu , un totalitarism dus la extrem . e una sa ai niste drepturi mai usor accesibile printr-un implant si e alta sa nu ai drepturi deloc si sa fi urmarit