d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Gratz Rizwan Pentru Trade Assistant > Bravo :d
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Jul 9 2009 04:59am
Quote (Arx_X @ Thu, Jul 9 2009, 09:46am)
Felicitari razvan , chiar meritata promovarea .
spor in continuare.

vrei sa vorbim de warns? sa-ti spun cate topics ti-au fost inchise in cateva zile pt mass early bump?
sau cate in cate topicuri ai facut spam? asa doar de dragul +1?

sa inteleg ca faci referire la persoana ta? din cate vad inca esti membru pe forum..deci te incadrezi in categorie se pare.

credeam ca s-au calmat lucrurile aici dupa pleiada de avertismene (verbale sau % ).
Andrei , nu te tine nimeni pe forum , valabil pentro oricare dintre noi , asa ca daca nu aveti ceva constructiv de zic, cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea.

OK

This post was edited by kelz0 on Jul 9 2009 05:00am
Member
Gold: 5,629.00
Jul 9 2009 06:22am
Quote (kelz0 @ Thu, Jul 9 2009, 12:59pm)
OK

hehe , raule :)

am si eu o intrebare . pe cand o s-avem romani care sa dea warn si ban si suspend asa , dupa placul inimii ? :wub:
Member
Gold: 550.00
Jul 9 2009 09:22am
ce oameni.....
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2009 09:28am
Quote (Arx_X @ Thu, 9 Jul 2009, 11:46)
Felicitari razvan , chiar meritata promovarea .
spor in continuare.

vrei sa vorbim de warns? sa-ti spun cate topics ti-au fost inchise in cateva zile pt mass early bump?
sau cate in cate topicuri ai facut spam? asa doar de dragul +1?

sa inteleg ca faci referire la persoana ta? din cate vad inca esti membru pe forum..deci te incadrezi in categorie se pare.

credeam ca s-au calmat lucrurile aici dupa pleiada de avertismene (verbale sau % ).
Andrei , nu te tine nimeni pe forum , valabil pentro oricare dintre noi , asa ca daca nu aveti ceva constructiv de zic, cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea.

in caz ca nu stii .. am 10% warn pt alea ;)

si apropo .. de cand spune un medi unui user ca face parte din categoria de membri idioti ??? ( parca ei erau pasivi si impartiali )

si ca sa te citez " cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea"

ceva de genu asta am spus si eu .. dar vad ca te`a deranjat ( dar tu o repeti) .. si mai mult .. chiar l`ai incurajat pe userul care a facut topicul asta .... ( facand acelasi tip de spam )

ca sa nu mai zic de userul care ar trebui sa aiba 10 warn .. dar deh .. daca are prieteni sus-pusi ...

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 09:33am
Member
Jul 9 2009 09:35am
Quote (giuvaieru @ Thu, Jul 9 2009, 06:28pm)
in caz ca nu stii .. am 10% warn pt alea ;)

si apropo .. de cand spune un medi unui user ca face parte din categoria de membri idioti  ??? ( parca ei erau pasivi si impartiali )

si ca sa te citez " cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea"

ceva de genu asta am spus si eu .. dar vad ca te`a deranjat ( dar tu o repeti)  .. si mai mult .. chiar l`ai incurajat pe userul care a facut topicul asta .... ( facand acelasi tip de spam )

ca sa nu mai zic de userul care ar trebui sa aiba 10 warn .. dar deh .. daca are prieteni sus-pusi ...

Probleme GOgu ??

daca nu lasa-ma dreq in pace si nici nu pomeni de mine

ca daca fac un topic sa il felicit pe un roman care are TT + Ta lumea face haz pt alte chestii... e grav

Member
Jul 9 2009 09:38am
Quote (Dc_ShoEs @ Thu, 9 Jul 2009, 17:35)
Probleme GOgu ??

daca nu lasa-ma dreq in pace si nici nu pomeni de mine

ca daca fac un topic sa il felicit pe un roman care are TT + Ta lumea face haz pt alte chestii... e grav

dute ma de unde ai venit si lasa`ne ..

nu era vb e tine ( la faza cu warn ) .. dar daca te simti cu musca pe caciula .. e naspa

si daca vrei sa feliciti pe cineva .. uita`te ce a zis arx_x .. da`i un pm si gata ;)

si renunta la adresarile astea " smechere" .. nu am pomenit nici un nume de user .. m`a adresat frumos cu apelativul " user/useri "

si ca sa ma repet :

acum ca are tt / ta .. ( who cares ? ) ... FACE EL MF IN LOCUL MEU SAU CE?

da fg moca daca ii zic bravo ?

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 09:40am
Retired Moderator
Gold: 1.02
Trader: Trusted
Jul 9 2009 10:11am
Totusi, nu inteleg de ce nu puteti sa spuneti GZ si atat?

I loc sa va bucurati sau multumiti ca avem mai multi useri care reprezinta Romania in d2jsp staff, voi comentati inutil.

Imi pare rau, dar aici nu exista o comunitate unita... :(
Member
Jul 9 2009 10:14am
Quote (giuvaieru @ Thu, Jul 9 2009, 06:38pm)
dute ma de unde ai venit si lasa`ne ..

nu era vb e tine ( la faza cu warn ) .. dar daca te simti cu musca pe caciula .. e naspa

si daca vrei sa feliciti pe cineva .. uita`te ce a zis arx_x .. da`i un pm si gata ;)

si renunta la adresarile astea " smechere" .. nu am pomenit nici un nume de user .. m`a adresat frumos cu apelativul " user/useri "

si ca sa ma repet :

acum ca are tt / ta .. ( who cares ? )  ... FACE EL MF IN LOCUL MEU SAU CE?

da fg moca daca ii zic bravo ?

1 inteligenta + caracter --> acela este adevaratul scop al unei bune educatii
2 nu ma lua pe mine cu besini de jmecher ok ?
3 ai mentionat de mine cand ai zis cu useru care a facut topicu asta... nu ca asi fii curios..
4 te simti special sa postezi aici ? in loc sa zici un frumos Bravo ( +1 ) pt tine..

si 5 hai la un poker 2k 1 vs 1 sa te rup in 2 sa iti arat cum se face pe jmecheru :P
Member
Gold: 1,337.31
Jul 9 2009 10:35am
ge ge coaie
Member
Jul 9 2009 11:34am
Quote (Dc_ShoEs @ Thu, 9 Jul 2009, 18:14)
1 inteligenta + caracter --> acela este adevaratul scop al unei bune educatii
2 nu ma lua pe mine cu besini de jmecher ok ?
3 ai mentionat de mine cand ai zis cu useru care a facut topicu asta... nu ca asi fii curios..
4 te simti special sa postezi aici ? in loc sa zici un frumos Bravo ( +1 ) pt tine..

si 5 hai la un poker 2k 1 vs 1 sa te rup in 2 sa iti arat cum se face pe jmecheru :P

=))

da tare

pic de haz nu ai

1. da dovada mai mult de o gramada

2. huh ? =))

3. da .. dar nu am zis nimic care sa te ofenseze ;)

4. nu trebuie sa te simti special .. trebuie doar sa ai un acc pe jsp

5. gtfo cu pokerul tau ( nu ma pasioneaza ;) )

This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 11:37am
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll