Quote (Arx_X @ Thu, 9 Jul 2009, 11:46)
Felicitari razvan , chiar meritata promovarea .
spor in continuare.
vrei sa vorbim de warns? sa-ti spun cate topics ti-au fost inchise in cateva zile pt mass early bump?
sau cate in cate topicuri ai facut spam? asa doar de dragul +1?
sa inteleg ca faci referire la persoana ta? din cate vad inca esti membru pe forum..deci te incadrezi in categorie se pare.
credeam ca s-au calmat lucrurile aici dupa pleiada de avertismene (verbale sau % ).
Andrei , nu te tine nimeni pe forum , valabil pentro oricare dintre noi , asa ca daca nu aveti ceva constructiv de zic, cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea.
in caz ca nu stii .. am 10% warn pt alea
si apropo .. de cand spune un medi unui user ca face parte din categoria de membri idioti ??? ( parca ei erau pasivi si impartiali )
si ca sa te citez "
cititi si varsati-va necaurile/supararile in pm's sau unde vreti , dar nu pe forum unde vede toata lumea"
ceva de genu asta am spus si eu .. dar vad ca te`a deranjat ( dar tu o repeti) .. si mai mult .. chiar l`ai incurajat pe userul care a facut topicul asta .... ( facand acelasi tip de spam )
ca sa nu mai zic de userul care ar trebui sa aiba 10 warn .. dar deh .. daca are prieteni sus-pusi ...
This post was edited by giuvaieru on Jul 9 2009 09:33am