Guild romanesc 100% = Utopie
motive :
1 Instabilitatea specifica utilizatorului roman jsp-ist
Majoritatea vor sa fie "cool" iar cei care sunt , au deja o ghilda de multa vreme in care se simt bine, au cu cine conversa si pe cine sa e-ajute sau sa primeasca e-ajutor si nu s-ar baga in alta . Cei care, ipotetic, ar intra intr-o astfel de ghilda zic eu , s-ar plictisi repede sau s-ar certa cu colegii de ghilda

2 Renumele
Vrem , nu vrem , avem umpic de renume la facut prostii , chiar am vazut cu totii de ce sunt in stare unii dintre noi chiar la noi acasa pe subforumul romanesc . Asta constituie un impediment in unele din viitoarele actiuni ale membrilor deoarece pot fi vazuti ca un "liability" . (nu-mi vine alt cuvant , in romana voiam sa zic "dezastru in stare incipienta"

)
3 Factorul FG .
Ghilda costa fg s-o faci , si mai costa ca s-o intretii . nu-s multi care ar vrea sa faca asta .
4 Factor decizional
Suntem buni de gura , mai greu de mana. Sa luam un exemplu, de pilda numele noului canal romanesc de bot . a trecut o luna si nu se stie cum o sa se numeasca . Un amarat de nume , lol .
nu mai continui , sper ca s-a inteles ideea . DAR daca prin prezenta fac pe vreunu' mai hotarat si doreste sa-mi demonstreze contrariul , are de la mine 200 fg . putin , dar .. ce p*la mea

e pentru o cauza nobila