d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Guild Romanesc
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 25 2009 02:09pm
S-a dus pe aratura de tot :)
Deci , e cineva dispus ?
Member
Gold: 1,034.21
May 25 2009 02:49pm
nu
Member
Warn: 10%
May 29 2009 04:08pm
Daca se face vreodata astept un PM din partea voastra :)
Member
Gold: 130.00
Jun 3 2009 10:52am
interesant.Chiar ar fi frumos sa avem un guild romanesc.
Sper sa facem ;)
Member
Gold: 5,629.00
Jun 3 2009 03:02pm
Guild romanesc 100% = Utopie

motive :

1 Instabilitatea specifica utilizatorului roman jsp-ist

Majoritatea vor sa fie "cool" iar cei care sunt , au deja o ghilda de multa vreme in care se simt bine, au cu cine conversa si pe cine sa e-ajute sau sa primeasca e-ajutor si nu s-ar baga in alta . Cei care, ipotetic, ar intra intr-o astfel de ghilda zic eu , s-ar plictisi repede sau s-ar certa cu colegii de ghilda :D

2 Renumele

Vrem , nu vrem , avem umpic de renume la facut prostii , chiar am vazut cu totii de ce sunt in stare unii dintre noi chiar la noi acasa pe subforumul romanesc . Asta constituie un impediment in unele din viitoarele actiuni ale membrilor deoarece pot fi vazuti ca un "liability" . (nu-mi vine alt cuvant , in romana voiam sa zic "dezastru in stare incipienta" :D )

3 Factorul FG .

Ghilda costa fg s-o faci , si mai costa ca s-o intretii . nu-s multi care ar vrea sa faca asta .

4 Factor decizional

Suntem buni de gura , mai greu de mana. Sa luam un exemplu, de pilda numele noului canal romanesc de bot . a trecut o luna si nu se stie cum o sa se numeasca . Un amarat de nume , lol .

nu mai continui , sper ca s-a inteles ideea . DAR daca prin prezenta fac pe vreunu' mai hotarat si doreste sa-mi demonstreze contrariul , are de la mine 200 fg . putin , dar .. ce p*la mea :) e pentru o cauza nobila
Member
Gold: 828.70
Jun 4 2009 03:11am
Quote (Taiko @ Wed, Jun 3 2009, 09:02pm)
Guild romanesc 100% = Utopie

motive :

1  Instabilitatea specifica utilizatorului roman jsp-ist

Majoritatea vor sa fie "cool"  iar cei care sunt , au deja o ghilda de multa vreme in care se simt bine, au cu cine conversa si pe cine sa e-ajute sau sa primeasca e-ajutor si nu s-ar baga in alta . Cei care, ipotetic, ar intra intr-o astfel de ghilda zic eu , s-ar plictisi repede sau s-ar certa cu colegii de ghilda :D

2  Renumele

Vrem , nu vrem , avem umpic de renume la facut prostii ,  chiar am vazut cu totii de ce sunt in stare unii dintre noi chiar la noi acasa pe  subforumul romanesc  .  Asta constituie un impediment in unele din viitoarele actiuni ale membrilor deoarece pot fi vazuti ca un "liability" . (nu-mi vine alt cuvant , in romana voiam sa zic "dezastru in stare incipienta" :D )

3 Factorul FG  .

Ghilda costa fg s-o faci , si mai costa ca s-o intretii .  nu-s multi care ar vrea sa faca asta  . 

4  Factor decizional 

Suntem buni de gura , mai greu de mana. Sa luam un exemplu,  de pilda numele noului canal romanesc de bot  .  a trecut o luna si nu se stie cum o sa se numeasca  .  Un amarat de nume , lol .

nu mai continui , sper ca s-a inteles ideea . DAR daca prin prezenta fac pe vreunu' mai hotarat si doreste sa-mi demonstreze contrariul  ,  are de la mine 200 fg . putin , dar .. ce p*la mea  :) e pentru o cauza nobila

parerea mea k sa facem un guild 100% romanesc e k toti sa punem mana de la mana ceva fg sa il facem
ar fi smeq rau
si ce plm ne intereseaza pe noi ce zic altii
mie chiar mi se rupe
si iti spun k multi cred k ar renunta la guildul lor pt al nostru
un guild ceva de genu
Proud to be Romanian :D
Member
Jun 4 2009 07:02am
Quote (valykiller91 @ Thu, 4 Jun 2009, 11:11)
parerea mea k sa facem un guild 100% romanesc e k toti sa punem mana de la mana ceva fg sa il facem
ar fi smeq rau
si ce plm ne intereseaza pe noi ce zic altii
mie chiar mi se rupe
si iti spun k multi cred k ar renunta la guildul lor pt al nostru
un guild ceva de genu
Proud to be Romanian :D

gen cum am eu ? :D
Member
Gold: 828.70
Jun 4 2009 09:31am
Quote (giuvaieru @ Thu, Jun 4 2009, 01:02pm)
gen cum am eu ? :D

da ceva de genu
Member
Gold: 330.00
Jun 4 2009 12:46pm
Bv baieti sunt mindru de voi, sunt eu cam nou pe jsp, inca nu stiu cu ce se maninca, dar sincer? :) Am intrat aproape zilnic pe jsp subforumul rominesc, ca sa mai vad ce ziceti, ce faceti...si unii dintre voi posteaza constant..sper ca nu numai pt faimosul +1 loool :)...in concluzie...eu zic ca...avind in vedere ca la inceput de reset se face cel mai mult fg, putem sa ne dam pm sau sa facem topic cu : hai sa stringem gashka... si sa jucam impreuna ...pt inceput...asta ca o dovada ca noi chiar ne dorim guild rominesc...si dc o sa jucam impreuna o sa gasim obiecte impreuna, le vindem, facem fg, facem ghilda...de acord?....dc ne tinem de tb asta e....dc nu, lapte batut, vb lu fratimiu' , inca o dovada ca omul multe spune si putine face....
Si da, intr-adevar sunt multi romini valorosi pe d2 sau jsp, eu consider ca dc tb merge o sa vina si ei peste noi, macar asa sa zica hai noroc frate, bv voua...
Member
Gold: 2.50
Jun 5 2009 12:33pm
am si eu potin fg dar va pot ajuta cu cv fg pot pune si eu cv daca va hotarati sa faceti un guild roman 100%
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll