d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Banc Mortal Aici > Trimite 5fg Daca Vrei Sa Citesti
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
May 21 2009 02:38am
era pus pe glume mosu, ala de la banca a crezut totu. mosu era mincinos glumetz.
Member
Warn: 10%
May 21 2009 06:35pm
Quote (the_rest @ Thu, 21 May 2009, 09:38)
era pus pe glume mosu, ala de la banca a crezut totu. mosu era mincinos glumetz.

haha , a fost tare ?
Member
May 21 2009 09:26pm
inca unu nush cat de vechi e:

Se încheie Cina cea de Taină. Vine ospătarul cu nota de plată la Iisus. Se uită Iisus la notă şi înlemneşte: 30 de arginţi.
- Ioane, ai tu cumva 30 de arginţi?
- Nu, Doamne, am dat toţi banii la săraci.
- Andrei, ai tu cumva 30 de arginţi?
Acelaşi răspuns.
- Petre?
Petre ridică din umeri, nu are. Ultimul apostol:
- Iuda, ai tu cumva treizeci de arginţi?
- N-am, Doamne, dar am o idee...

bun ?
Member
May 22 2009 03:34am
Quote (puyu @ Fri, 22 May 2009, 06:26)
inca unu nush cat de vechi e:

Se încheie Cina cea de Taină. Vine ospătarul cu nota de plată la Iisus. Se uită Iisus la notă şi înlemneşte: 30 de arginţi.
- Ioane, ai tu cumva 30 de arginţi?
- Nu, Doamne, am dat toţi banii la săraci.
- Andrei, ai tu cumva 30 de arginţi?
Acelaşi răspuns.
- Petre?
Petre ridică din umeri, nu are. Ultimul apostol:
- Iuda, ai tu cumva treizeci de arginţi?
- N-am, Doamne, dar am o idee...

bun ?

nu ii bun, e naspa. plus ca se stie ca Iisus si apostolii mergeau in gazda la oameni instariti care ii gazduiau si mancare pe degeaba, numai pentru cat era El de faimos si ca sa ii asculte cuvintele ...
Member
May 25 2009 05:42am
Quote (the_rest @ Fri, 22 May 2009, 10:34)
nu ii bun, e naspa. plus ca se stie ca Iisus si apostolii mergeau in gazda la oameni instariti care ii gazduiau si mancare pe degeaba, numai pentru cat era El de faimos si ca sa ii asculte cuvintele ...

haha . asa da, ai dreptate...era zgarcit omu
Member
Gold: 1.00
May 25 2009 06:44am
Quote (puyu @ Mon, May 25 2009, 11:42am)
haha . asa da, ai dreptate...era zgarcit omu

ca totzi jidanii
Member
May 25 2009 08:34am
poate voi astia tineri veti realiza intr-o zi cat de mare si de importanta a fost lucrarea Domnului nostru Isus Cristos, si nu veti mai asa usuratici in vorbe.
Member
Gold: 330.00
May 25 2009 01:42pm
Opa, esti pocait? :)

Un tip merge sa faca baie intr-un lac. In apa, la un moment dat, o mana il apuca de oua, iar de undeva se aude o voce: - Plus doua sau minus doua? Sta tipul se gandeste:"Bah, daca-i spun minus doua raman "chel"! Mai bine ii zic plus doua. Zis si facut. Zice tipul plus doua si iese din apa. Cand se uita, avea doua oua in plus. Disperat, se duce la un doctor care, vazand care-i treaba, ii spune: - Omule, nu stiu ce sa-ti fac. Mi-e frica sa nu ti le tai pe alea bune. Mai bine te duci tu inapoi la lac, zici "minus doua" si isi ia ala ouale inapoi. Tipul ii asculta sfatul si se duce la lac. Intra in apa si mana iar il apuca: - Plus patru sau minus patru?
Member
Gold: 25.00
May 25 2009 02:24pm
Quote (onlythebrave @ Mon, 25 May 2009, 20:42)

Un tip merge sa faca baie intr-un lac. In apa, la un moment dat, o mana il apuca de oua, iar de undeva se aude o voce: - Plus doua sau minus doua? Sta tipul se gandeste:"Bah, daca-i spun minus doua raman "chel"! Mai bine ii zic plus doua. Zis si facut. Zice tipul plus doua si iese din apa. Cand se uita, avea doua oua in plus. Disperat, se duce la un doctor care, vazand care-i treaba, ii spune: - Omule, nu stiu ce sa-ti fac. Mi-e frica sa nu ti le tai pe alea bune. Mai bine te duci tu inapoi la lac, zici "minus doua" si isi ia ala ouale inapoi. Tipul ii asculta sfatul si se duce la lac. Intra in apa si mana iar il apuca: - Plus patru sau minus patru?

:)))))))
Member
Warn: 100%
Jun 29 2009 04:51pm
Quote (onlythebrave @ Mon, May 25 2009, 09:42pm)

HAHAHAAHAAA

Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll