d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Guild 100 % Rominesc? > Ceva Propuneri?
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 330.00
May 3 2009 11:25pm
eu am aruncat o vb si dc voi o sa vreti sa avem vreodata un guild numai al nostru, poate vom reusi
ideea era ca sa ne facem un re(nume) :) printre straini adika dc tot suntem adicted de d2 sa le aratam si la altii ca rominii rules si aici
asta dc va mindriti ca sunteti romini...e un fel de ambitie personala dar fara sa ajungem ca funar sau vadim....:)
din moment ce avem forum rominesc dc sa nu avem channel rominesc si guild rominesc?
stiu ca cei mai vechi pe jsp sunt deja in alte guilduri si ca sunt multi straini ok si ca merita sa cunosti lumea sa fii universal in concepte etc
dar...putem face asta....oricum cine e dragutz sa-mi zica si mie cam ce presupune infiintarea unei ghilde sa posteze aici
si ramine deschisa ideea...k?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 4 2009 01:39am
Quote (onlythebrave @ Sun, 3 May 2009, 07:19)
cine crede ca merita incercat?
plz postati aici si cei care au vechime mai mare sau experienta pe jsp
Merita?

man ..s-a mai vorbit despre asta... repet ce am mai spus si au spus si altii in acel moment. multi sunt in anumite guil'uri , si 99% din ei nu prea vor sa si-l schimbe deoarece probabil si-au facut amici , e vreu un guild respectat sau alte motive...

iar cu toate astea sunt prea multe create de romani numai ca sa se afle si ei in treaba.... crezi ca merita? nu mai intreba daca crezi , ci fa-l. incercarea moarte nu are.. dar daca e romanesc e posibil sa fie si discriminat de celelalte natii.....
Member
May 4 2009 05:17am
lol ok numai sa-mi zici ce tb sa fac sa am un guild, tb sa am o limita de fg etc cum se face efectiv...as prefera sa nu-mi dai doar un link....
Member
Gold: 0.01
May 4 2009 05:27am
Quote (onlythebrave @ Mon, May 4 2009, 02:17pm)
lol ok numai sa-mi zici ce tb sa fac sa am un guild, tb sa am o limita de fg etc cum se face efectiv...as prefera sa nu-mi dai doar un link....

daca vrei sa iti faci o gulda , ai nevoie de 2500 fg...click pe link de mai jos si uite-te in josul paginii.
http://forums.d2jsp.org/index.php?act=guild&st=0
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
May 4 2009 05:49am
iti zic din propria experienta ca si eu am vrut sa fac un guild romanesc , dar din experienta acumulata :P mi-am dat seama ca nu are rost , daca vrei sa faci parte dintrun guild bun
si sa fie si romani in el iti sugerez din toata inima Temple Of Gods am fost si eu in el si respectele mele pentru MrDjBthu, e un tip foarte de treaba. Eu propun sa intrii intro guilda
si sa o ajuti sa creasca decat sa incerci sa faci una noua !
Member
May 4 2009 06:31am
ok ms mult pt sfaturi la toti...o sa ma gindesc serios la asta...decit o ghilda cu 1 singur membru adica cel fondator lol, mai bine intr-adevar raminem cu visul...ideea era sa facem un loc al nostru al rominilor, asa ca o filosofie de viata, sa fie un fel de trade mark pe jsp despre noi rominii, nu era vb despre mine ci despre noi astia de pe aici, care vb romineste, care poate gindim la fel fiindca traim in aceeasi tara, fiindca ne putem intilni la un mic, o bere, un 1 mai la mare, la un basket etc, sa stim ca ne putem baza unii pe altii in jocuri, ca ne motiveaza ceva, asa ca un fel de Cei 3 muschetari varianta romineasca...fiindca sunt multi jucatori f buni de diablo din romanica :)...gata aberez! :)
Member
Gold: 8.43
May 4 2009 06:58am
Bro, intelege ca suntem romani, un popor roman, traim in Romania, vorbim romaneste, limba romana.
Member
May 4 2009 07:12am
ok bro :) apropo cum e in guildul tau? sau da pm dc e secret :) oamenii astia romAni il elogiaza :)
Member
Gold: 8.43
May 4 2009 09:07am
Nu-i niciun secret, eu nu sunt activ in guild, din pacate, sunt in la invitatia GM-ului, stiindu-ne de prin 2006, de cand jucam diablo 2.
Oamenii care sunt in guild sunt de asemenea membrii vechi ai d2sp-ului si de treaba.
Depinde ce asteptari ai tu de la o guilda si care sunt cautarile tale in aceasta.
Guilda e multinationala.
Member
Gold: 17,707.00
May 4 2009 01:06pm
Quote (shobo187 @ Sun, 3 May 2009, 13:09)
convinge tu lumea sa doneze fg pt guild dupa mai vedem

aici e problema>cu mult timp in urma se vorbea de guild romanesc si din nou se astepta lumea sa se doneze fg...

Quote (onlythebrave @ Mon, 4 May 2009, 15:31)
ok ms mult pt sfaturi la toti...o sa ma gindesc serios la asta...decit o ghilda cu 1 singur membru adica cel fondator lol, mai bine intr-adevar raminem cu visul...ideea era sa facem un loc al nostru al rominilor, asa ca o filosofie de viata, sa fie un fel de trade mark pe jsp despre noi rominii, nu era vb despre mine ci despre noi astia de pe aici, care vb romineste, care poate gindim la fel fiindca traim in aceeasi tara, fiindca ne putem intilni la un mic, o bere, un 1 mai la mare, la un basket etc, sa stim ca ne putem baza unii pe altii in jocuri, ca ne motiveaza ceva, asa ca un fel de Cei 3 muschetari varianta romineasca...fiindca sunt multi jucatori f buni de diablo din romanica :)...gata aberez! :)

ehh>>nu e rau de loc si nu aberezi de loc daca s-ar putea face>.dar aici ( aproximativ cam ca in viata ) sunt cam trei feluri de roamani>.cei de sus sunt varianta 1>.de celelalte 2 nu ma intereseaza sa vorbesc>>varianta 1 e cam cea mai rara>>si au cam toti guild deja, de ceva timp...

dupa ce aduni fg ...si te mai gandesti sa faci guild..apoi o si faci pe banii tai...atunci intelegi cam ce e un guild>>restul sunt vorbe.
si cum te uiti tu la cei cu scam / lock si spameri din ce guild fac parte>.asa se vor uita si altii la guild-ul tau / la membri>.si sa vedem pa cati
o sa-i mai accepti in guild :)>.dupa ce te-ai chinuit sa o faci singur

si, dupa cum observi, nu scriu din imaginatie ;)>>nu e simplu de loc.
sincer imi pare rau ca nu e un guild de romani pur dar...sa stii ca nu prea se poate acum

dar poti incerca si din nou iti urez : success ! :)
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll