Quote (ioan11bl @ Wed, 20 May 2009, 00:49)
partea cea mai importanta este ca sectorul privat sustine de fapt prin impozite si taxe bugetul acestei tari - adevarat
buget din care nu se investesc bani in lucruri importante - chiar si mai adevarat
Daca vi se pare normal ca pentru un post din ministerul de externe sa fie platite sporuri pentru limba straina - mi se pare corect doar daca si eu as primi cate un spor pentru fiecare punct de IQ.
daca ar lua prime dupa iq nici macar nu ar lua 2 mii de lei vechi !!
Toata guvernarea din tara asta e de cacat ! eu nu stiu de ce va mai faceti sperante sau de ce suferiti degeaba ...
Vrei firma te duci la bulgari sau la moldoveni si o inregistrezi acolo ca in romania nu merge ... Tara asta se duce singura in jos nu mai ai ce sa ii faci .. e in continua cadere ... dar ei ne linistesc cu ideea ca o sa fie bine , da o sa fie bine pentru ei si pentru cei ce ii tin buzunarele... iar partea cu mama ce ne-a afectat criza e cea mai mare prostie posibila .... cu ce ma afecteaza pe mine ca e criza ? nu sa scumpit nimic asa de mult fata de anu trecut sau acu 2 ani , aceeasi bani de cacat ii iau si traiesc de pe o zii pe alta cum se zice ... nu am terenuri sa le scada valoarea sa le scada , nu am apartamente sa le scada valoarea ... asa ca si partea asta cu criza e pentru cei bogati nu cei de jos .. aceeasi bani de cacat , acelasi datorii , aceleasi preturi sunt ... doar ca romanu a gata e criza .. vede preturile mai mari .. nu e adevarat, erau asa de mai demult dar daca nu ai bani oricum te duci in jos si la un moment dat ai fii simtit criza chiar daca nu ar fii existat una ...
Asa ca peace si nu va mai faceti probleme de genu !