Quote (Arx_X @ Fri, 24 Apr 2009, 09:19)
ar trebui sa ma simt jignit?
te plangi ca postam unii dintre noi foarte rar , te-ai gandit ca e posibil sa fie din cauza unora care doar se plang, injura , sau pur si simplu posteaza pentru celebrul +1 ?
sau iti pare rau ca nu te-am injurat si noi , cei care am stat la curu' altora ?
eu nu am facut nimic pt un tag , nici nu l-am vrut, am si cerut sa-mi fie luat la un moment dat , dar cand vad reactii de genul asta.. hell no , ramane
daca nu iti/va place ceea ce o sa devina Romanian Forum , simplu.. treceti pe aici o data pe luna sa luati chiria si atat.
nu am avut cu nimeni de aici nimic, niciodata, nu cred ca te-am jignit in nici un fel. Nu-ti place ca ai 10%? vorbeste cu Balakai ca toti cei care sunt nemultumiiti de warn.
da te cred daia o ardeai pe mirc si ajutai robotii pe acolo

... cum sa zici nu ca ia facut nimic pentru tag ...
btw nu ma plang ca postati voi rar .. sincer ma doare`n ... de voi si de posturile voastre

crezi ca traiesc din jsp ?

doar ca atunci cand postati veniti cu atitudini de SEFI
iar " ca stai la curu altora " e o expresie nu o jignire .. atunci poate preferi " ca stai la mana altora " ... tu fii fericit de ++ ala si dute si da pm la aia care au semnaturi mari

....
sa revenitm ...
probabil ca au alte treburi mai bune de facut decat sa sta in forumul asta unde unele persoane nu stiu decat sa injure si sa posteze lucruri inutile.
treaba ? cat iti ia sa scrii un pot ? iti ia 5 secunde sa scri CE FACETI BA ? si add relay ...
vorbeste cu Balakai ca toti cei care sunt nemultumiiti de warn.
si crezi ca ma ajuta cu ceva ?

CHIAR DACA AR FII CORECT warnul tot ramane pentru ca nu poate nimeni sa til scoata ... poate doar adminii..