d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Am Gasit Solutia!
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 20,791.15
Apr 23 2009 01:51pm
nvm.

This post was edited by napsterz0r on Apr 23 2009 01:54pm
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Apr 23 2009 04:03pm
hi girls & and nice speech mr goldbrach ;]

This post was edited by kelz0 on Apr 23 2009 04:05pm
Member
Gold: 11,362.14
Apr 23 2009 06:17pm
Quote (goldbranch @ Thu, 23 Apr 2009, 17:55)
Mai mult ca sigur ca unii dintre voi nu inteleg de ce acest subforum exista.

Unii poate nici nu aveau cont aici atunci cand altii postau cu sugestii, faceau bannere si se agitau pentru voturi ca sa avem si noi un loc al nostru.

Ca intotdeauna, nu exista padure fara uscaturi, probabil principala cauza este incapabilitatea de a socializa intr-un mod decent.

In ultima perioada "excesele de zel" s-au amplificat, primesc mesaje in acest send si majoritatea expeditorilor sunt nemultumiti, ba chiar decisi sa renunte a mai posta.

Sunt aici pentru a avea grija ca totul sa fie placut pentru toti, sa fim o comunitate in care sa ne facem prieteni, sa cerem ajutor si mai ales sa ne exprimam liber intr-un mod pozitiv, nu sa ne bagam si scoatem tot ce avem in dotare in anumiti pretendenti.

In privinta celor care nu inteleg acest lucru, ii sfatuiesc prieteneste sa gandeasca de doua ori inainte sa posteze odata.

Este foarte usor sa ignori un spam, sa-l raportezi si dupa aceea sa iti vezi de treaba. Asa are trebui sa functioneze.

Nu vreau ca nimeni sa se simta acuzat. Ce vedeti mai sus, este expus la modul general, nu individual.

Discutati aici, nu mai faceti alte topicuri.

Va multumesc.

de ce tu zici ca il cunosti ? cand arunci un post odata la 3 luni ? am obs ca si arx ala dupa ce si luat pixel gata cu posturile pe aicia mr bomel ala nici nu mai zic ... ati stat la curu altora 6 luni pt un pixel sa fiti si voi zei aicia.. ma rog cum am mai zis interesu poarta fesu ... evident nu e nimeni obligat sa posteze aicia fiecare face ce vrea si posteaza unde vrea dar nu veni sa zici ce si cum ....
Member
Gold: 1,034.21
Apr 24 2009 01:52am
Quote (Xixina @ Fri, 24 Apr 2009, 02:17)
de ce tu zici ca il cunosti ? cand arunci un post odata la 3 luni ? am obs ca si arx ala dupa ce si luat pixel gata cu posturile pe aicia mr bomel ala nici nu mai zic ... ati stat la curu altora 6 luni pt un pixel sa fiti si voi zei aicia.. ma rog cum am mai zis interesu poarta fesu ... evident nu e nimeni obligat sa posteze aicia fiecare face ce vrea si posteaza unde vrea dar nu veni sa zici ce si cum ....

probabil ca au alte treburi mai bune de facut decat sa sta in forumul asta unde unele persoane nu stiu decat sa injure si sa posteze lucruri inutile.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Apr 24 2009 02:19am
Quote (Xixina @ Fri, Apr 24 2009, 02:17am)
de ce tu zici ca il cunosti ? cand arunci un post odata la 3 luni ?  am obs ca si arx ala dupa ce si luat pixel gata cu posturile pe aicia  mr bomel ala nici nu mai zic ... ati stat la curu altora 6  luni pt un pixel sa fiti si voi zei aicia.. ma rog  cum am mai zis interesu poarta fesu  ...  evident nu e nimeni obligat sa posteze aicia  fiecare face ce vrea si posteaza unde vrea dar nu veni sa zici ce si cum ....

ar trebui sa ma simt jignit?
te plangi ca postam unii dintre noi foarte rar , te-ai gandit ca e posibil sa fie din cauza unora care doar se plang, injura , sau pur si simplu posteaza pentru celebrul +1 ?
sau iti pare rau ca nu te-am injurat si noi , cei care am stat la curu' altora ?

eu nu am facut nimic pt un tag , nici nu l-am vrut, am si cerut sa-mi fie luat la un moment dat , dar cand vad reactii de genul asta.. hell no , ramane
daca nu iti/va place ceea ce o sa devina Romanian Forum , simplu.. treceti pe aici o data pe luna sa luati chiria si atat.

nu am avut cu nimeni de aici nimic, niciodata, nu cred ca te-am jignit in nici un fel. Nu-ti place ca ai 10%? vorbeste cu Balakai ca toti cei care sunt nemultumiiti de warn.
Member
Apr 24 2009 03:58am
gata shut up no lifers :))) la colt cu voi!!!!!
Member
Gold: 11,362.14
Apr 24 2009 06:37am
Quote (Arx_X @ Fri, 24 Apr 2009, 09:19)
ar trebui sa ma simt jignit?
te plangi ca postam unii dintre noi foarte rar , te-ai gandit ca e posibil sa fie din cauza unora care doar se plang, injura , sau pur si simplu posteaza pentru celebrul +1 ?
sau iti pare rau ca nu te-am injurat si noi , cei care am stat la curu' altora ?

eu nu am facut nimic pt un tag , nici nu l-am vrut, am si cerut sa-mi fie luat la un moment dat , dar cand vad reactii de genul asta.. hell no , ramane
daca nu iti/va place ceea ce o sa devina Romanian Forum , simplu.. treceti pe aici o data pe luna sa luati chiria si atat.

nu am avut cu nimeni de aici nimic, niciodata, nu cred ca te-am jignit in nici un fel. Nu-ti place ca ai 10%? vorbeste cu Balakai ca toti cei care sunt nemultumiiti de warn.

da te cred daia o ardeai pe mirc si ajutai robotii pe acolo :lol: ... cum sa zici nu ca ia facut nimic pentru tag ...

btw nu ma plang ca postati voi rar .. sincer ma doare`n ... de voi si de posturile voastre :lol: crezi ca traiesc din jsp ? :lol: doar ca atunci cand postati veniti cu atitudini de SEFI :lol:

iar " ca stai la curu altora " e o expresie nu o jignire .. atunci poate preferi " ca stai la mana altora " ... tu fii fericit de ++ ala si dute si da pm la aia care au semnaturi mari :lol: ....

sa revenitm ...
probabil ca au alte treburi mai bune de facut decat sa sta in forumul asta unde unele persoane nu stiu decat sa injure si sa posteze lucruri inutile.

treaba ? cat iti ia sa scrii un pot ? iti ia 5 secunde sa scri CE FACETI BA ? si add relay ...
vorbeste cu Balakai ca toti cei care sunt nemultumiiti de warn.

si crezi ca ma ajuta cu ceva ? :lol: CHIAR DACA AR FII CORECT warnul tot ramane pentru ca nu poate nimeni sa til scoata ... poate doar adminii..

Member
Apr 24 2009 06:47am
xixinana #1 spammer merti ban
Member
Trader: Scammer
Apr 24 2009 06:54am
Am luat 10% warn ... -_-
Goldbranch mi l-a dat deci ? no bine, n-am ce face.
Member
Gold: 8.43
Apr 24 2009 06:58am
Baieti, voi chiar nu stiti sa aflati cine v-a dat warn? Serios?
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Closed New Topic New Poll