d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > == Inca Suntem Nepasatori== > Dar Ei Au Curaju, Care Nou Ne Lipseste
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,629.00
Apr 8 2009 04:53pm
nu conteaza daca e sau nu e . important e mesajul .
XIXINIA - calm . nu moldovenii romani expulzeaza consulii si inchid granitele ci moldovenii rusi . tine bine minte asta , caci tu nu faci deosebirea. Tu stii ce bataie-si iau pe strada cei care spun ca sunt romani si cum ii izoleaza restul de pro-rusi ?
Tu ai auzit doar din povesti de comunism si nu stii cu ce se mananca si la ce orori si dezbinari poate sa duca doctrina asta . Ca ideologie nu e una rea , dar cei care o pun in practica o fac pervers si marsav .
Cum am spus , nu prea este ce sa se faca . Orice miscare poate duce la represalii rusesti , care pot duce chiar la razboi mondial . Sau cel putin european . Daca Romania se baga oficial in revolutia de-acolo , nu cred ca nato ne tine spatele .
Member
Gold: 0.00
Apr 8 2009 11:20pm
XIXINIA, youtube iti da posibilitatea sa vezi ce saituri au folosit link-ul la videoul tau. De asta si am facut click aici sa vad ce si cum sta treaba, ce vb lumea despre video meu.
Eu sunt anticomunist si nici macar nu traiesc in Moldova, imi fac studiile in California la Universitate. La fel ca romanii din Moldova, eu nu am nimic cu actiunile anti romane care se petrec in Chisinau.
Totul este un plan bine gindit de catre fortele rusesti. Tu ce crezi ca eu nu am prieteni si rude in Romania?
Ai trintit niste comentarii stupide imho, no offence.
Sunt la fel de indignat de ceea ce fac comunistii ca si tine. N-am eu nimic cu saitul vostru si cu forumul vostru, n-am nici o intentie sa fac ghosting sau sa actionez ca spion. Linistiti-va.

Credeam doar ca voi gasi suport pentru actiunile studentilor din Chisinau care au fost batuti pina la singe pentru o cauza nationala.
Oricum. GL & HF
Member
Gold: 20,791.15
Apr 8 2009 11:24pm
atata timp cat nu-mi opreste netul... dumnezeu fie cu ei/noi.
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Apr 9 2009 02:19am
Quote (napsterz0r @ Thu, Apr 9 2009, 05:24am)
atata timp cat nu-mi opreste netul... dumnezeu fie cu ei/noi.

:)))
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll