Quote (spyzimbru @ Tue, Mar 10 2009, 02:13am)
interesant .... dar eu tot tin mortits sa cred ca nu sunt persoane chiar asa de addicted

ai fi surprins

)))
la un moment dat faceam studii de piata in Recas

yum , yum

)) (ma refer la vinul local, pentru cei ce nu se prind din prima)
si venind cu trenul catre casa , dau in compartiment de-un roacher . roacher fiind si io , pletos si tras prin inel ca ciobanashu' din poveste (da, stiu ca de fapt e poezie

), ne-am pus pe discutat . Respectivul juca atunci WoW, 2007 parca . si avea omu peste 1 an online . Io nush cand a fost scos jocul , dar oricum ... 1 an online .... FUCK . minim 8 ore pe zi .. si era ok omu , mai avea si viata , adica il mai si stiam din vedere de prin birturi

))
Cat despre D3 , io nu cred ca mi-l iau . nu ca n-as vrea ... ca vreau tare de tot ... da mii frica de ce se intampla dupa ce-l iau

)) . Adio bautura, adio vagin , adio soare ; saru'mana cola , pizza , si cearcane

))
Suntem 3 vecini in situatia asta , toti fani Diablo, si cred c-o sa facem o shezatoare sa discutam de cum abordam problema . Io cred ca isi instaleaza jocul numai unul , iar ceilalti doi vin si joaca doar la ala sau se uita.. iar cand e de mers la beut sa fim doi care tre sa-l batem pe ala ce joaca ca sa fiu sigur ca nu ramane nimeni "hooked"
This post was edited by Taiko on Mar 9 2009 07:56pm