d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Pentru Toti Jucatorii De Wow ! =))
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Mar 2 2009 01:53pm
Quote (mmc01 @ Sat, 28 Feb 2009, 17:49)
OLD!

este vechi
il stiu de mult
Member
Gold: 0.00
Mar 2 2009 03:36pm
Quote (MrDjBthu @ Mon, 2 Mar 2009, 21:53)
este vechi
il stiu de mult

a zis cineva ca e nou ? unsure.gif
Member
Gold: 1.55
Mar 8 2009 02:58pm
Quote (giuvaieru @ Sat, Feb 28 2009, 11:40am)
sper sa nu ajungeti asha ( in cazul in care nu sunteti deja )

http://www.youtube.com/watch?v=GpkQSB_h5lY

u have a girlfriend in real life ? ohmy.gif:O NOOOOOOOOOOO

yack

OMFG smile.gif))))))))))) prea tare filmu looooool
Member
Gold: 11,362.14
Mar 9 2009 05:12pm
foarte tare intradevar laugh.gif d-lol.gif
dar asta e valabil pentru orice joc .. gen dota / diablo / cs / wow / mu etc etc .... pentru ca orice joc care face are si o comunitate devine addicted ... cum e aicia diablo wow

si de obicei " cine acuza se acuza " laugh.gif laugh.gif

.. si asta nu e tot .. pentru ca APARE DIABLO 3 =)) omg nici nu vreau sa imi imaginez.. .cred ca este cel mai asteptat joc EVER ....

This post was edited by Xixina on Mar 9 2009 05:13pm
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Mar 9 2009 06:13pm
interesant .... dar eu tot tin mortits sa cred ca nu sunt persoane chiar asa de addicted smile.gif
Member
Gold: 5,629.00
Mar 9 2009 07:54pm
Quote (spyzimbru @ Tue, Mar 10 2009, 02:13am)
interesant .... dar eu tot tin mortits sa cred ca nu sunt persoane chiar asa de addicted smile.gif

ai fi surprins smile.gif)))

la un moment dat faceam studii de piata in Recas biggrin.gif yum , yum smile.gif)) (ma refer la vinul local, pentru cei ce nu se prind din prima)
si venind cu trenul catre casa , dau in compartiment de-un roacher . roacher fiind si io , pletos si tras prin inel ca ciobanashu' din poveste (da, stiu ca de fapt e poezie tongue.gif ), ne-am pus pe discutat . Respectivul juca atunci WoW, 2007 parca . si avea omu peste 1 an online . Io nush cand a fost scos jocul , dar oricum ... 1 an online .... FUCK . minim 8 ore pe zi .. si era ok omu , mai avea si viata , adica il mai si stiam din vedere de prin birturi smile.gif))

Cat despre D3 , io nu cred ca mi-l iau . nu ca n-as vrea ... ca vreau tare de tot ... da mii frica de ce se intampla dupa ce-l iau smile.gif)) . Adio bautura, adio vagin , adio soare ; saru'mana cola , pizza , si cearcane smile.gif))
Suntem 3 vecini in situatia asta , toti fani Diablo, si cred c-o sa facem o shezatoare sa discutam de cum abordam problema . Io cred ca isi instaleaza jocul numai unul , iar ceilalti doi vin si joaca doar la ala sau se uita.. iar cand e de mers la beut sa fim doi care tre sa-l batem pe ala ce joaca ca sa fiu sigur ca nu ramane nimeni "hooked"

This post was edited by Taiko on Mar 9 2009 07:56pm
Member
Gold: 8.43
Mar 10 2009 03:34am
Well, lucrurile sunt pe departe cum arata acel video.
Poate asta se intampla in vanilla wow aka wow original care a aparut in 2004, fenomen produs mai exact prin 2005, cand se statea in joc 20h/zi farmandu-se pentru rankuri pvp. Dar astea sunt zvonuri, de obicei jucau doi pe un cont iar cand unul se ducea la culcare celalalt se scula si continua munca.
Blizzard a eliminat, in timp, farmatul scotand rankurile pvp si modul, facand obtinerea de in-game gold mai simpla.
In momentul de fata nu ai ce sa faci 8h/zi in joc.

Personal joc wow din 2006, ma loghez cam 6 zile pe saptamana si stau in medie 4h in joc. Mai mult nu-mi permite restul de activitati din viata de zi cu zi. Jumate din acest timp se reduce doar la stat in orasele mari si chat in game.
Sunt intr-o guilda hardcore sau semi care termina contentul inainte de nerfuri cu raiding time incepand de la ora 8 seara pana la 1 dimineata in zilele de miercuri, joi, duminica, luni, marti. Vineri si sambata fiind asa zise "libere". Asta se intampla cand avem bosi noi introdusi in game aka zile de progres. In rest raiding time se reduce undeva la 2-3 zile pe saptamana.

Sa dau un exemplu saptamana asta am avut raid miercuri de la 8 la 10 seara si duminica idem in care s-a curatat tot contentul. Speed runs.

Pe partea cealalta, wow e un hobby. Orice hobby iti ia timp, fie care aduni timbre, umblii dupa plante sau stai in crama si degusti vinuri smile.gif
Member
Gold: 21,070.00
Mar 10 2009 06:31am
Problema e nu ca avem vicii, pentru ca fiecare are cateva.
Problema se pune daca viciile iti conduc viata sau se integreaza in ea.
Fumat, baut, gagici, masini, calculatoare, pescuit, ...
Member
Gold: 0.55
Mar 13 2009 03:29pm
si cand te gandesti k chiar exista cazuri ... sinecr imi pare rau de ei .... wink.gif
asta e soarta .... tongue.gif
Member
Gold: 0.55
Mar 13 2009 03:31pm
Quote (Taiko @ Tue, 10 Mar 2009, 03:54)
ai fi surprins :))))

la un moment dat faceam studii de piata in Recas biggrin.gif yum , yum :))) (ma refer la vinul local, pentru cei ce nu se prind din prima)
si venind cu trenul catre casa , dau in compartiment de-un roacher . roacher fiind si io , pletos si tras prin inel ca ciobanashu' din poveste (da, stiu ca de fapt e poezie tongue.gif ), ne-am pus pe discutat . Respectivul juca atunci WoW, 2007 parca . si avea omu peste 1 an online . Io nush cand a fost scos jocul , dar oricum ... 1 an online .... FUCK . minim 8 ore pe zi .. si era ok omu , mai avea si viata , adica il mai si stiam din vedere de prin birturi :)))

Cat despre D3 , io nu cred ca mi-l iau . nu ca n-as vrea ... ca vreau tare de tot ... da mii frica de ce se intampla dupa ce-l iau :))) . Adio bautura, adio vagin , adio soare ; saru'mana cola , pizza , si cearcane :)))
Suntem 3 vecini in situatia asta , toti fani Diablo, si cred c-o sa facem o shezatoare sa discutam de cum abordam problema . Io cred ca isi instaleaza jocul numai unul , iar ceilalti doi vin si joaca doar la ala sau se uita.. iar cand e de mers la beut sa fim doi care tre sa-l batem pe ala ce joaca ca sa fiu sigur ca nu ramane nimeni "hooked"

si io am 3-4 vecini .... evilspoon si ink 2 ...
oricum ... il iau de pe net si o sa joc la single k e periculos tongue.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev12345Next
Closed New Topic New Poll