Quote (Taiko @ Sat, Dec 27 2008, 04:17pm)
manelare

am vomat si eu NU .
Apropo , mi-am adus aminte de un banc cu Rocherashu' mamii .
Vine Rocherashu' Mamii de la chef , mut de beat . incearca el sa deschida usa, nu-i prea merge . dupa 10 minute de incercat sa bage cheia in yala si s-o invarta, se da batut . Bate cu pumnii de nebun in usa pana-i deschuide ma-sa usa .
-Vaii, Rocherashu' mamii in ce hal de beat esti ..... Sa-ti puna mama un Gothic metal sa te trezesti ?
-Nuuu
-Sa-ti puna mama un Power metal sa te trezesti ?
-Nuuu
-Atunci sa-ti puna mama un Black metal ?
-Nuuu .. mai bine niste manele sa borasc .

de ex
http://antimanele.3x.ro/ acest site
este facut de un rupt de viata kre nu a auzit in toata viata lui de emo o manea superba [ nu toate manele sunt placute ] la el fuck yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thank youuuu roooooock e muzica superba .
ia uite prostu
din aia care asculta dance = termen derivat din limba puloponeza, care defineste niste cacanari, cu maselele cariate de atata sloboz, care asculta 3rei sud est, se fut cu animal(X)ele si care fac laba dupa Playboyu' cu pictorialul Cristianei Raduta.
ba prostu familiei 3 sud est si animal x canta dance prostu familiei si ce trb are playboy cu manelele
"In plus, gramatica lasa de dorit

Ce draq eu as muri draq sa ascult mereu aceleasi versuri cu aceleasi subiecte"
imi place tipu asta

)
Membrii principali ai acestei organizatii sunt urmatoarele personaje:
* sK@zY[WebM@zT3r]
* clopotel[WebM@zT3r]
* sad[Membru Fondator, Senior Art Designer]
* ManDrak3[Membru fondator, Director Creatie]
* PiT3r[Fan Parazitii]
* p@T3utz[Antimanelist konvins]
* F3-Ly3[Antimanelist]
* Akasha[Antimanelista-Rokeritza]
Scurta prezentare:
sK@zY este un baiat bun, webmaster, autorul conceptului de antimanele, el asculta in general hip-hop, house si rock. Se intristeaza rpd la o petrecere cand se "baga" manele. Desi uraste din suflet manelele, ar fute toate manelistele din Romania.
clopotel cel mai tare mircoman din Romania, autorul unui super canal #viilor, face parte din miscarea noastra; este un om fin cu gusturi rafinate. Un baiat destept care stie sa se descurce in orice situatie.
sad este un baiat fin, administrator de retea, si care uraste din suflet manelele. Este membru fondator si in plus, joaca bine rau cu AWP-u' frate. Cre' ca daca facea armata lunetist il faceau astia.
ManDrake un baiat destept, polivalent in ale calculatoarelor, are gusturi fine, l-as clasifica in genul house-rilor dar cum mai asculta si hip-hop si rock, nu are rost. Este un prieten adevarat, dar pe care nu trebuie sa-l superi pentru ca investeste o gramada de incredere in prietenie.
PiT3r un baiat cu un simt al umorului dezvoltat, asculta in principal Parazitii si B.U.G. Mafia. Nu asculta manele, dar fute maneliste.
p@T3utz este un baiat inteligent, dar pacat ca vrea sa-si strice mintea[se face politist].Are gusturi fine si n-asculta manele si dance.
F3-Ly3 este un baiat foarte retras, nu se imprieteneste cu oricine, uraste manelele, dar cu o inteligenta nativa de oltean. Cateodata dovedeste o perversitate mai rar intalnita[ar fi un bun afacerist].
Akasha e un pik cam dusa cu pluta in sensul bun al cuvantului, uraste manelele, este inteligenta si chiar boema and she is realy hot... Ii place sa stea mult in preajma prietenilor. Cine vrea sa o cunoasca n-o sa regrete[kitty_rock007@yahoo.com]
uitativa putin la tipi astia
doar anti manele
pt ce pula mea faci un site anti manele knd u nu asculti fmm de prost
nam nimic k nici un gen da adminu sitelui asta e cel mai prost