d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Happy Day!!!!!
Prev12
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,629.00
Dec 7 2008 03:37pm
felicitari smile.gif

astept sa-l unlock-uie si pe tz1cn1tu' ca am la el 2 iteme importante smile.gif)))

LA NAIBA smile.gif)
Member
Gold: 62.19
Dec 7 2008 03:46pm
^^ .. Poi ala numai scapa smile.gif) biggrin.gif ala e pe viatza smile.gif)
Member
Gold: 11,362.14
Dec 7 2008 06:50pm
Quote (GriffonsEye @ Sun, 7 Dec 2008, 18:34)
am luat unlock insfarsit dupa 9 luni w00t!!

un scammer ramane scammer la fel ca si indla la fel ca si dani si la fel ca toti ceilaltii care au s/t sau lock pe fg

si asta este parerea mea + ca dupa mine nu as da unlock never ! sa ramaneti mereu cu scammer tag ! pt ca din cauza celor ca voi toti intram in aceiasi oala wink.gif

ma mir cum de sunt cativa romani cu tag ... si nu conteaza cine ce cur a putat cum am vazut o discutie acu ceva timp ... imp e ca au ... si fiecare in felul lui pe acest site pupa in cur pe cineva mai mare .. cum cred ca si " trandafiru rosu " a pupat " pikaciul " ... si poate inca il pupa... iar diminutivele sunt pentru cei care in cazut in care as scrie numele mi`ai dar report sa vada pikaciul ca el se implica pe site wink.gif

cu siguranta ca imi voi face multi prieteni acum smile.gif)
Member
Gold: 20,791.15
Dec 7 2008 07:44pm
Quote (Xixina @ Mon, 8 Dec 2008, 01:50)
un scammer ramane scammer la fel ca si indla la fel ca si dani si la fel ca toti ceilaltii  care au s/t sau lock pe fg

si asta este parerea mea  + ca dupa mine nu as  da unlock never ! sa ramaneti mereu cu scammer tag ! pt ca din cauza celor ca voi toti intram in aceiasi oala wink.gif

ma mir cum de sunt cativa romani cu tag ... si nu conteaza cine ce cur a putat cum  am vazut o discutie acu ceva timp ... imp e ca au ... si fiecare in felul lui pe acest site pupa in cur pe cineva mai mare .. cum cred ca si  " trandafiru rosu " a pupat " pikaciul " ... si poate inca il pupa... iar diminutivele sunt pentru cei care in cazut in care as scrie numele mi`ai dar report sa vada pikaciul ca el se implica pe site wink.gif 

=)))Tu ala corectul...
Member
Dec 7 2008 07:55pm
Quote (napsterz0r @ Mon, 8 Dec 2008, 02:44)
=)))Tu ala corectul...

pai ce nu sunt ?! ...
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Dec 7 2008 11:13pm
gz si tie si lui tibi bier.gif aveti grija ce faceti biggrin.gif
Member
Gold: 4.00
Dec 8 2008 02:29am
Quote (Xixina @ Mon, Dec 8 2008, 01:50am)
un scammer ramane scammer la fel ca si indla la fel ca si dani si la fel ca toti ceilaltii  care au s/t sau lock pe fg

si asta este parerea mea  + ca dupa mine nu as  da unlock never ! sa ramaneti mereu cu scammer tag ! pt ca din cauza celor ca voi toti intram in aceiasi oala wink.gif

ma mir cum de sunt cativa romani cu tag ... si nu conteaza cine ce cur a putat cum  am vazut o discutie acu ceva timp ... imp e ca au ... si fiecare in felul lui pe acest site pupa in cur pe cineva mai mare .. cum cred ca si  " trandafiru rosu " a pupat " pikaciul " ... si poate inca il pupa... iar diminutivele sunt pentru cei care in cazut in care as scrie numele mi`ai dar report sa vada pikaciul ca el se implica pe site wink.gif 

Tibi nu e scammer wink.gif

Regards,

Inqluder
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 8 2008 03:46am
Quote (Xixina @ Mon, 8 Dec 2008, 03:50)
un scammer ramane scammer la fel ca si indla la fel ca si dani si la fel ca toti ceilaltii care au s/t sau lock pe fg

si asta este parerea mea + ca dupa mine nu as da unlock never ! sa ramaneti mereu cu scammer tag ! pt ca din cauza celor ca voi toti intram in aceiasi oala wink.gif

ma mir cum de sunt cativa romani cu tag ... si nu conteaza cine ce cur a putat cum am vazut o discutie acu ceva timp ... imp e ca au ... si fiecare in felul lui pe acest site pupa in cur pe cineva mai mare .. cum cred ca si " trandafiru rosu " a pupat " pikaciul " ... si poate inca il pupa... iar diminutivele sunt pentru cei care in cazut in care as scrie numele mi`ai dar report sa vada pikaciul ca el se implica pe site wink.gif

eu nu am furat nici un item in d2 si nu am facut nimic ilegal
Member
Dec 8 2008 08:14am
Quote (GriffonsEye @ Mon, 8 Dec 2008, 10:46)
eu nu am furat nici un item in d2 si nu am facut nimic ilegal

pai asa zic toti sincer sa fiu ... nimeni nu a furat.. .ce un betiv e BEAT ?
Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Closed New Topic New Poll