d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Pa Alex... > Retired Moderator :(
Prev12346Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,629.00
Nov 19 2008 03:08pm
e si el romanas de-al nostru , chiar daca e pe alte meleaguri . e datoria noastra sa deplangem aceste nedreptati ale diavolului galben smile.gif)
Member
Gold: 1,034.21
Nov 19 2008 04:47pm
Quote (Taiko @ Wed, 19 Nov 2008, 23:08)
e si el romanas de-al nostru , chiar daca e pe alte meleaguri . e datoria noastra sa deplangem aceste nedreptati ale diavolului galben smile.gif)

dragul meu, daca era roman, nu romanas , ne-am fi dat seama de mult si am fi simtit-o pe pielea nostra.
eu nu am nimic cu el, dar a ars-o cu noi pana si-a luat tt-ul si dupa s-a dus la nemti, de unde nu s-a mai intors. pt noi romanii nu a facut nimic.
si pe langa asta nu cred ca i s-a facut lui vre-o nedreptate de catre diavolul galben, cum iti place tie sa spui.
se puteau face atat de multe, mai ales ca il avea si pe lajo in spate ca prieten, dar nu s-a vrut, nici macar nu s-a gandit.
oricum, sa inchiem subiectul ca deja i se acorda prea multa atentie.

speram ca romanii sa tina cu romanii, si poate ca ei asta fac, romanii,dar nu romanasii.
Member
Gold: 5,629.00
Nov 19 2008 05:12pm
dancinglock.gif
Member
Gold: 1.39
Nov 19 2008 05:24pm
daca e roman dc nu avea la profil de mediator steagu roman si il avea pe ala german?
la nationalitate park trebuia sa fie romania nu germany... ei na ploua afara?

This post was edited by DyCa4EveR on Nov 19 2008 05:27pm
Retired Moderator
Gold: 1.02
Trader: Trusted
Nov 20 2008 10:09am
Bineînţeles că scopul acestui topic este să înţelegem ceea ce a făcut Alex pentru acest site sau dacă într-adevăr a făcut ceva pentru userii români. Este născut în România dar de mic a plecat în Germania din motive pe care nu cred că merită să le discutăm, dar să nu uităm cât s-a implicat ca acest forum românesc să existe. În plus, după înfiinţare s-a ocupat de reguli şi alte informaţii necesare acelor cu un nivel mai scăzut al cunoştinţelor de limba engleză şi nu numai. Ceea ce ai invocat, Răzvan, nu coincide mereu cu realitatea. Un moderator "ştie" mult mai mult decât un user normal iar în plus are şi calitatea de observator. Userii care "cerşesc" nu înseamnă că întotdeauna vor primi o felie din tort prin simplul fapt că prin ceea ce face îşi urmăreşte propriul scop şi pune pe ultimul loc satisfacţia pe care o ai când ştii că ai ajutat pe cineva pentru că ai simţit că aşa e uman să procedezi. Bineînţeles că e bine să fim uniţi, să ne ajutăm, dar să existe şi imparţialitate într-o comunitate în care ai o oarecare putere de decizie. Aşa că să gândim corect şi să punem în balanţa motive reale când e vorba să fim critici.
Retired Moderator
Gold: 1.02
Nov 20 2008 10:10am
/e

This post was edited by goldbranch on Nov 20 2008 10:18am
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Nov 20 2008 12:40pm
Oricum a fost un Mediator bun si a facut multe pentru site ! Respectele mele !
Member
Gold: 53,809.25
Nov 20 2008 12:47pm
Quote (MrDjBthu @ Wed, 19 Nov 2008, 22:56)
eu nu inteleg de ce il tot plangem pe aici ?
ca nu aici si-a petrecut timpul, tot i s-au facut topicuri de felicitari pt una pt alta si el nimic.
asta ca sa nu mai spun ca pt romani, useri sau forum sau ce vreti voi nu a facut nimic.
a fost moderator si putea sa ceara ca romani sa fie taguiti, dar dupa cum vedeti nici unul. si erau destui care meritau. de la "saracu" de alexandru care "cerseste" acolo la tapski un amarat de tt si nu e bagat in seama, pana la alti useri care puteau sa primeasca , ca arx , taiko sau floking. oricum.....
asa ca nu vad un motiv anume sa-l plangem, e la fel ca oricare alt moderator care se retrage, si d-aia au fost multi, mai mari si mai vechi decat el.

N-am cersit, n-am mituit si nici n-o s-o fac. N-am fost indeajuns de bun.
Cat despre multul meu FG, nu am dat nici un ban real pe tot ce-am obtinut, am incercat sa-l ajung pe cai normale pe B4al, pe vremea cand eram prea orbit de joc.

Tag ? stiam ca n-o sa-l iau de demult, am incercat doar sa ajut lumea. Am realizat prea tarziu cat de inutil este.
Sunt romani si romani..eu unul prefer un ban cinstit, meritat, muncit.

Quote (MrDjBthu @ Thu, 20 Nov 2008, 01:47)
dragul meu, daca era roman, nu romanas , ne-am fi dat seama de mult si am fi simtit-o pe pielea nostra.
eu nu am nimic cu el, dar a ars-o cu noi pana si-a luat tt-ul si dupa s-a dus la nemti, de unde nu s-a mai intors. pt noi romanii nu a facut nimic.
si pe langa asta nu cred ca i s-a facut lui vre-o nedreptate de catre diavolul galben, cum iti place tie sa spui.
se puteau face atat de multe, mai ales ca il avea si pe lajo in spate ca prieten, dar nu s-a vrut, nici macar nu s-a gandit.
oricum, sa inchiem subiectul ca deja i se acorda prea multa atentie.

speram ca romanii sa tina cu romanii, si poate ca ei asta fac, romanii,dar nu romanasii.

Te contrazici singur.

Cat despre MrBommel - el a deschis calea pentru romani, macar pentru asta sa-l respectati.

This post was edited by Alexandru on Nov 20 2008 12:52pm
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Nov 20 2008 01:10pm
Quote (goldbranch @ Wed, Nov 19 2008, 05:51am)
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=268814

O miscare la care nu ma asteptam.
Se pare ca are probleme in viata personala, ca sa va dau un motiv.
Nu am apucat sa discut cu el, probabil ca stie mai bine ce are de facut.

Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru acest website.

Cam atat.  sleep.gif

lol ..mai baieti, eu vorbesc cu el zilnic..da nu pot sa ma apuc sa comentez pe aici
il gasiti pe IRC sau ii dati un pm
am fost la fel de surprins si eu..si el wink.gif

si nu e nici un PA smile.gif
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Nov 20 2008 03:03pm
Quote (goldbranch @ Thu, Nov 20 2008, 04:09pm)
Bineînţeles că scopul acestui topic este să înţelegem ceea ce a făcut Alex pentru acest site sau dacă într-adevăr a făcut ceva pentru userii români. Este născut în România dar de mic a plecat în Germania din motive pe care nu cred că merită să le discutăm, dar să nu uităm cât s-a implicat ca acest forum românesc să existe. În plus, după înfiinţare s-a ocupat de reguli şi alte informaţii necesare acelor cu un nivel mai scăzut al cunoştinţelor de limba engleză şi nu numai. Ceea ce ai invocat, Răzvan, nu coincide mereu cu realitatea. Un moderator "ştie" mult mai mult decât un user normal iar în plus are şi calitatea de observator. Userii care "cerşesc" nu înseamnă că întotdeauna vor primi o felie din tort prin simplul fapt că prin ceea ce face îşi urmăreşte propriul scop şi pune pe ultimul loc satisfacţia pe care o ai când ştii că ai ajutat pe cineva pentru că ai simţit că aşa e uman să procedezi. Bineînţeles că e bine să fim uniţi, să ne ajutăm, dar să existe şi imparţialitate într-o comunitate în care ai o oarecare putere de decizie. Aşa că să gândim corect şi să punem în balanţa motive reale când e vorba să fim critici.

socheress mai ranit la corason rofl.gif

(ps; mai bine te faceai s**** smile.gif))) smile.gif )

This post was edited by kelz0 on Nov 20 2008 03:04pm
Go Back To Romanian Topic List
Prev12346Next
Closed New Topic New Poll