Quote (MrDjBthu @ Wed, 19 Nov 2008, 22:56)
eu nu inteleg de ce il tot plangem pe aici ?
ca nu aici si-a petrecut timpul, tot i s-au facut topicuri de felicitari pt una pt alta si el nimic.
asta ca sa nu mai spun ca pt romani, useri sau forum sau ce vreti voi nu a facut nimic.
a fost moderator si putea sa ceara ca romani sa fie taguiti, dar dupa cum vedeti nici unul. si erau destui care meritau. de la "saracu" de alexandru care "cerseste" acolo la tapski un amarat de tt si nu e bagat in seama, pana la alti useri care puteau sa primeasca , ca arx , taiko sau floking. oricum.....
asa ca nu vad un motiv anume sa-l plangem, e la fel ca oricare alt moderator care se retrage, si d-aia au fost multi, mai mari si mai vechi decat el.
N-am cersit, n-am mituit si nici n-o s-o fac. N-am fost indeajuns de bun.
Cat despre multul meu FG, nu am dat nici un ban real pe tot ce-am obtinut, am incercat sa-l ajung pe cai normale pe B4al, pe vremea cand eram prea orbit de joc.
Tag ? stiam ca n-o sa-l iau de demult, am incercat doar sa ajut lumea. Am realizat prea tarziu cat de inutil este.
Sunt romani si romani..eu unul prefer un ban cinstit, meritat, muncit.Quote (MrDjBthu @ Thu, 20 Nov 2008, 01:47)
dragul meu, daca era roman, nu romanas , ne-am fi dat seama de mult si am fi simtit-o pe pielea nostra.
eu nu am nimic cu el, dar a ars-o cu noi pana si-a luat tt-ul si dupa s-a dus la nemti, de unde nu s-a mai intors. pt noi romanii nu a facut nimic.
si pe langa asta nu cred ca i s-a facut lui vre-o nedreptate de catre diavolul galben, cum iti place tie sa spui.
se puteau face atat de multe, mai ales ca il avea si pe lajo in spate ca prieten, dar nu s-a vrut, nici macar nu s-a gandit.
oricum, sa inchiem subiectul ca deja i se acorda prea multa atentie.
speram ca romanii sa tina cu romanii, si poate ca ei asta fac, romanii,dar nu romanasii.
Te contrazici singur.
Cat despre MrBommel - el a deschis calea pentru romani, macar pentru asta sa-l respectati. This post was edited by Alexandru on Nov 20 2008 12:52pm