d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ati Laut Ban Baieti ?:d > My 99 Is Ok ;d
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 12 2008 08:20am
Cica e pe lansare un hack tare.....belea....cica sau suparat baetzi rai smile.gif))
Member
Gold: 8.43
Nov 12 2008 08:33am
Da, azi la 12 noaptea, Diverta Magheru.
Member
Gold: 25.00
Nov 12 2008 10:37am
Quote (xX_Razor_Xx @ Wed, Nov 12 2008, 01:24pm)
si eu am luat ban pt bot biggrin.gif
care imi da free? laugh.gif

laugh.gif ... nu cred ca mai ai nevoie... daca cumva esti in aceeasi situatie ca si mine...
Daca aseara la 23.30 aveam inchis doar 1 cont, azi pe la amiaza am verificat din nou si-mi erau inchise toate 4..... iar acum seara, cand am ajuns acasa, deja mi-au banat si cele 4 cdkey-uri care le aveam (din ce am citit pe site la ei, pt. 30 zile). Si asta doar pt. ca am folost loader-ul... foloseam si MH dar numai pe 1 cont din cele 4, pe restul aveam doar pitici... deci nu foloseam MH pe ele! Si totusi mi-au banat toate 4 !
Member
Gold: 10,620.29
Nov 12 2008 11:39am
Quote (Praf @ Wed, 12 Nov 2008, 11:55)
Ma tot gandesc oare de ce miau dat ban ca in afara de mmhack nu am folosit nimic.....plm daca miau dat ban pt maphack inseamna ca plm a dat la tot sv.
In fine sper sa aiba cineva un email ceva de la muisti astia....ca deja baga mana...shi chiar ma oftic shi cred ca nu e bine pt ei....
Frumos  e sa fim fair play....am preferat sami cumpar iteme decata sa le fur chiar daca era mai convenabil..
DECI DACA ARE CINEVA UN EMAIL PT RECLAMATII VA ROG DATIMIL SHI MIE SA LE POT BAGA PULA IN GURA SHI SA LE TRIMIT CD-URILE DE LA DIABLO SA ISI FACA CRUCE DIN ELE..

BAFTA ROMANASI MEI

Te contrazici singur.
Mai intai afirmi ca ai folosit nu stiu ce hack, acuma spui ca ai vrea sa joci fair play.
In concluzie..
Member
Gold: 5,104.00
Nov 12 2008 02:10pm
Loaderu a fost banabil este si va fi banabil. (adica cracku` sa mearga fara cd)

Asta inseamna un cca 90% din tot ce inseamna d2, mai ales in romania.

heart.gif
Member
Gold: 1,034.21
Nov 12 2008 02:22pm
Quote (Praf @ Wed, 12 Nov 2008, 10:55)
Ma tot gandesc oare de ce miau dat ban ca in afara de mmhack nu am folosit nimic.....plm daca miau dat ban pt maphack inseamna ca plm a dat la tot sv.
In fine sper sa aiba cineva un email ceva de la muisti astia....ca deja baga mana...shi chiar ma oftic shi cred ca nu e bine pt ei....
Frumos e sa fim fair play....am preferat sami cumpar iteme decata sa le fur chiar daca era mai convenabil..
DECI DACA ARE CINEVA UN EMAIL PT RECLAMATII VA ROG DATIMIL SHI MIE SA LE POT BAGA PULA IN GURA SHI SA LE TRIMIT CD-URILE DE LA DIABLO SA ISI FACA CRUCE DIN ELE..

BAFTA ROMANASI MEI

auzi, mama ta ie tigan ?
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Nov 12 2008 09:00pm
stati ma linistiti daca in astea 30 de zile nu mai folositi hacks/loadere si ce mai folositi voi banu se va scoate!

si nu stiu ce aveti voi ca eu nu am ban pe nici un cd-key smile.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 12 2008 09:43pm
Quote (BlueMax @ Wed, Nov 12 2008, 06:37pm)
laugh.gif ... nu cred ca mai ai nevoie... daca cumva esti in aceeasi situatie ca si mine...
Daca aseara la 23.30 aveam inchis doar 1 cont, azi pe la amiaza am verificat din nou si-mi erau inchise toate 4..... iar acum seara, cand am ajuns acasa, deja mi-au banat si cele 4 cdkey-uri care le aveam (din ce am citit pe site la ei, pt. 30 zile). Si asta doar pt. ca am folost loader-ul... foloseam si MH dar numai pe 1 cont din cele 4, pe restul aveam doar pitici... deci nu foloseam MH pe ele! Si totusi mi-au banat toate 4 !

mie 2 cd-keys mia banat :/

sper sa fie cum zici tu numa pt 30 zile

cel putin am salvat un cd-key xD
Member
Gold: 25.00
Nov 13 2008 01:30am
Este doar pt. 30 zile... de data asta doar, data viiitoare va fi definiv, daca s-ar mai intampla... dar nu se va mai intampla, voi cauta alte metode, legale, de a folosi cele 4 jocuri care le am. chiar daca pt. asta va fi nevoie sa folosesc 2-3 calculatoare... uite si raspunsul oficial al celor de la Blizzard, daca vrei sa vezi exact ce mi-au scris astia:

"This Diablo II account was detected using a third-party program (hack) on Battle.net. I am sorry but I regret to inform you this account is now permanently banned.

Any third-party program that is designed to affect the way the user interacts with Battle.net is considered a hack program. This includes seemingly harmless third-party utilities that work with the game to provide functions that were not included by the game designers such as "MapHack" and "keylogger" . While many of these utilities might not have been created to disrupt the balance of the game, they alter the original design of the program.

Until the account expires; you will receive a message that the account has been closed. Once the account expires, it will be possible for anyone to create a new account with the same name. We cannot delete or expire the account manually. We will not be able to retrieve any characters, items, or account information (including Friends List).

If you are receiving the error message, "Your CD-Key is disabled." when trying to join or create a realm game, this indicates the CD-Key installed has been temporarily or permanently banned from playing on Battle.net. First time offenders are banned from Battle.net play for one month and repeat offenders are banned from realm play permanently. Users who are unsure if their CD-Key was temporarily or permanently banned will have to wait one month from the time the CD-Key was banned to determine the status. If the CD-Key is still disabled after a month the ban will be permanent."

Quote (B4al @ Wed, Nov 12 2008, 10:10pm)
Loaderu a fost banabil este si va fi banabil. (adica cracku` sa mearga fara cd)

Eu nu joc D2 pe bnet decat din august, dar am prieteni care joaca de 5-6 ani, care mi-au confirmat faptul ca ceeace au facut astia zilele astea e o premiera, niciodata pana acum ei n-au dat banuri pt. loader, era o chestie pe care o tolerau si se faceau ca nu o vad. Aveau tot interesul sa vanda cat mai multe cdkey-uri, sa aiba cat mai multi jucatori pe servere... sa-si vanda marfa mai exact. Acum insa se pare ca si-au schimbat opinia, la anul probabil vor lansa D3 si nu mai au nevoie de noi si de banii mei sau ai tai... sau mai exact au, dar pt. noul joc. E si asta o stategie, sa te faca sa renunti de bunavoi la un joc pe care alfel probabil l-ai mai fi jucat mult si bine. si mai elibereaza si din servere asfel... o sa vezi ca vor fi din ce in ce mai putine... probabil o sa le folosesca si pe astea pt. D3...

This post was edited by BlueMax on Nov 13 2008 01:31am
Member
Gold: 466.15
Nov 13 2008 03:13am
e bine ca nu am mai jucat de o luna diablo.

astept precomanda world of warcraft momentan smile.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll