Quote (MrDjBthu @ Tue, Nov 11 2008, 09:45am)
la cate se intampla in fotbalu asta, nu ma mira asa banere.
romanii sufera destul de mult am observat.
mai ca as zice ca la noi nu se mai joaca fotbal ci se "joaca" suporterii intre ei...
edit: totusi nu vad care e problema, s-a transferat la o echipa mai buna, e fotbalist profesionist, nu a jucat toata viata la timisoara sa zici ca e emblema clubului, asa ca de ce ?
pentru ca :
-e timisorean, crescut aici
-a invatat fotbal aici , a trait printre suporteri , a cantat cu ei , a baut cu ei
-nu o data a cantat impotriva lu' dinamo , i-a urat , si "a facut pe plac" timisorenilor in acest mic "razboi" anti dinamo
-s-a tirat miseleste acolo doar pentru bani si cica "pentru ca sa aiba sanse sa joace la nationala" . cand zic miseleste , ma refer la o intreaga telenovela , cu sute de suporteri in fata la stadion in preziua plecarii lui pe care-i asigura ca nu pleaca
asa ca mie mi se pare normal sa fie vazut ca un tradator . principiile au stat in urma bani . ar fi primit un salariu bun si la poli , ar fi jucat , si mergea la o echipa straina eventual . asa joaca la dinamo unde nu vad se se prezinte in forma foarte buna . eu unul ii transmit toate cele buna , si sper sa ajunga fotbalist mare .. dar modul in care a tratat suporterii polisti e unul jalnic ..
P.S. bada , a jucat toata viata lui la timisoara, pana si-a luat sandalele la bucale
This post was edited by Taiko on Nov 11 2008 03:42am