d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > '' Black Hole '' > Ce Se Va Intampla?
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,629.00
Sep 10 2008 04:21pm
Quote (Serj_Tankian @ Wed, Sep 10 2008, 11:48pm)
am auzit ca il cauta pe unu mic si negru de respira greu - parca il cheama boson
si am mai auzit ca daca il gasesc o sa ne dea 365 de zile pe an vacanta si bani de buzunar 100000Euro
poate ca vor reusi sa il gaseasca wink.gif

Bosonul Higgs mai exact, supranumit "Particula Dumnezeu" .

Experimentul de fapt , va ajuta la mai buna intelegere a gravitatii si masei . Gravitatea nimeni nu stie ce e , daca e o forta sau altceva , si daca da , de ce natura e acea forta . Ei vor sa afle cum se poate ca particule elementare "fara masa" fac materia sa aiba masa .
De asemenea , sa nu uitam de "dark matter" , materia intunecata care va putea , posibil, sa fie studiata in urma acestui experiment .

aceasta , desigur , orice alta materie atinge o transforma in materie intunecata , deci , daca o fac pe-aici , ne-am dus draku si noi smile.gif)))))

pentru mai multe detalii :

www.cern.ch
webcast.cern.ch - live feed , dar e cam aglomerat . ar mai fii o varianta numa tre s-o caut . am primit-o prin ceva mail-uri la lucru smile.gif

This post was edited by Taiko on Sep 10 2008 04:23pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 10 2008 04:37pm
Quote (DanyTheDog @ Thu, 11 Sep 2008, 00:47)
Nu e vb de biserica trebe doar sa crezi in El, noi asa am fost invatati de mii de ani ca Dumnezeu a creat pamantul , cine stie defapt cine a mai inventat chestia asta si noi il credem si defapt noi cine stie cum am aparut...totul are o logica dar cine o stie asta e problema ca sta si tace...sunt  multe chestii de descoperit dar omul nu poate gandi cu toata capacitatea creierului si gandim doar cu 3-10 % din tot creierul nostru...doar Einstein a gandit cu 15% din creier (de iesea fum din capul lui tongue.gif ) deci iti dai seama..la ora actuala inca sunt probleme fara raspuns, incercam de zeci de ani sa tot facem ceva si tot nu prea reusim, mai asteptam sa se nasca vreo 2 Genii si o sa vedem ce vor mai descoperi si aia.

eu nu cred in cehstia asta ca dumnezeu a creat pamantul pt ca biblia se contrazice singura

Doua Exemple :

1.Adam si Eva au avut doi copii Cain si Abel cum sau inmultit ? huh.gif
2.Cand a dat dumnezeu potopul in ara lui Noe au fost 2 persoane restu animale si Noe cu nevasta lui au avut copii DAR incestul este pacat dinaintea potopului ...

si chestia asta cu experimentu eu nush ce sa zic despre gaura neagra dar totusi ei se joaca cu atomi si alte chestii si poate explodeaza reactoru

Si , Nostradamus a spus ca :
La Geneva in 2012 va fii sfaritul lumii si ca stiinta va fi cauza ( asa ceva a spuns nu pot sa dau citatul exact )

This post was edited by GriffonsEye on Sep 10 2008 04:38pm
Member
Sep 10 2008 04:54pm
[QUOTE=GriffonsEye,Thu, Sep 11 2008, 12:37am]eu nu cred in cehstia asta ca dumnezeu a creat pamantul pt ca biblia se contrazice singura

Doua Exemple :

1.Adam si Eva au avut doi copii Cain si Abel cum sau inmultit ? huh.gif
2.Cand a dat dumnezeu potopul in ara lui Noe au fost 2 persoane restu animale si Noe cu nevasta lui au avut copii DAR incestul este pacat dinaintea potopului ...

1 : din cate am auzit , se cam acopera chestia asta cu "las ca au avut ei si alti copii " sau "a mai creat D-zeu si pe altii , dar aia sunt cei importanti" .
2 : mai erau Sem , Ham si Iafet daca nu ma inseala memoria cu sotiile lor
Iar acoperirea "gaurilor" create de legenda e ca potopul a fost facut sa sa omoare "nephilem" . Nush cum le zice in romana .. odraslele ingerilor cazuti in dizgratie dupa "revolta" lui Lucifer . dar evident .. mai erau si alti oameni pe varf de munte sau cu barci cu skill , care au mai scapat tongue.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 10 2008 04:59pm
in fine una scrie in carti alta in altele etc

oricum uitati-va aici un documentar foarte interesant

se vorbeste despre religie , nostradamus si alti prezicatori , si niste chestii economice interesante

http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1155306405

CARE SE UITA VA ROG SA IMI SPUNETI CE PARERE ATI AVUT

This post was edited by GriffonsEye on Sep 10 2008 05:10pm
Member
Sep 10 2008 05:31pm
heh . zeitgeist smile.gif

e bunicel , l-am vazut acu ceva vreme si pare-se ca are otzara de dreptate . dpdv religios nu poti lua nimic ca fiind "sigur", pentru ca si biblia a fost scrisa de oameni , care stim cum sunt . se stie ce tipuri de clerici au fost de-alungul istoriei , killeri mai mari decat criminalii in serie de-acuma , am avut si-un papa femeie , s-au vandut indulgente , deci na.. moralitatea bisericii nu era cea mai "curata" . si sa nu uitam ca acestia sunt cei care au dat mai departe biblia si au "ajustat " anumite lucruri pentru a fi conforme cu realitatile vremii de-atunci .

DAR biserica a avut un MARE rol in inchegarea comunitatilor si instruirea lor .asta e un + din partea mea pt biserica . dar cam atat .. smile.gif
Member
Gold: 466.15
Sep 11 2008 12:37am
Punem omul fata in fata cu adevarul. Pana acum am trait cu dorinta, speranta, increderea ca dincolo de moarte vom trai in pace si dragoste.... Omul numea acest lucru speranta

Ganditi-va ca daca se va descoperi adevarata si misterioasa temelie a universului omul nu va mai avea speranta... Pentru ce sa traim stiind ca totul dupa moarte e nimic?

Pentru ce sa nu fur si sa nu fac bani ca sa ma simt bine intr-o viata pe care daca nu o traiesc sunt un idiot?

Logic.

Acum nush cum ganditi voi dar daca trecem prin viata ca prin branza negandindu-ne la lucruri ca acestea atunci chiar ca nu ne folosim creierul deloc + ca experimentul va fi facut public...

Iar daca se va dori musamalizarea acestuia vor trebui omorati toti care au participat la el pt. ca omul nu poate tine secrete ca acesta.
Member
Gold: 1.39
Sep 11 2008 12:53am
eu cred in Dumnezeu 100% dar nu stiu o chestie
daca adam si eva erau albi cum pe pamant exista ciocolate? ohmy.gif
Member
Gold: 466.15
Sep 11 2008 12:57am
Quote (DyCa4EveR @ Thu, 11 Sep 2008, 08:53)
eu cred in Dumnezeu 100% dar nu stiu o chestie
daca adam si eva erau albi cum pe pamant exista ciocolate? ohmy.gif

aici si-a pus amprenta king kong laugh.gif au "Nea Kalu" smile.gif
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Sep 11 2008 01:36am
nush, o sa vedem, si daca e sa se intample, toate discutiile sunt in van pentru ca oricum nu putem schimba nimic
cat despre o posibila reusita..care-i problema? zicea cineva ca o sa pice fundatiile credintei si treburi si ca nu o sa mai fie porunci
personal nu sunt foarte religios(aici exagerez, sunt aproape de pragul 0 ) , dar pentru asta nu fur, nu dau in cap, nu am treaba..
in al 2-lea rand, daca tot s-au chinuit , lasa-i sa vada ca nu merge si gata (personal dau sanse de reusita 3% experimentului) , altfel din 23 Oct se apuca astia de conceput Enterprise I , The Death Star , R2D2 si pe MiniMe .
O sa vedem ce-o sa fie , si daca e sa crapam, am facut-o cu mana noastra
intr-o nota mai vesela, mi-a parut bine de cunostinta rofl.gif

p.s ne vedem in 23
Member
Gold: 1,034.21
Sep 11 2008 02:49am
Quote (Arx_X @ Thu, 11 Sep 2008, 10:36)
nush, o sa vedem, si daca e sa se intample, toate discutiile sunt in van pentru ca oricum nu putem schimba nimic
cat despre o posibila reusita..care-i problema? zicea cineva ca o sa pice fundatiile credintei si treburi si ca nu o sa mai fie porunci
personal nu sunt foarte religios(aici exagerez, sunt aproape de pragul 0 ) , dar pentru asta nu fur, nu dau in cap, nu am treaba..
in al 2-lea rand, daca tot s-au chinuit , lasa-i sa vada ca nu merge si gata (personal dau sanse de reusita 3% experimentului) , altfel din 23 Oct se apuca astia de conceput Enterprise I , The Death Star , R2D2 si pe MiniMe .
O sa vedem ce-o sa fie , si daca e sa crapam, am facut-o cu mana noastra
intr-o nota mai vesela, mi-a parut bine de cunostinta rofl.gif

p.s ne vedem in 23

nu au cum sa-l faca pe Mini Me cry3.gif

oricum sunt legi care pedepsesc ceea ce ziceti voi, nu trebuie sa fie niste porunci , sau cel putin eu nu cred ca lumea nu fura pt ca asa e scris in biblie, ci pt ca merg la puscarie dupa.
Go Back To Romanian Topic List
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll