d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ce Parere Aveti... > Merita Sau Nu?
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.60
Aug 8 2008 11:36am
Quote (Decebalux @ Fri, Aug 8 2008, 11:34am)
Motor de 2.4i cu 170 de cai mi se pare cam putini caluti caluti pt capacitatea asta dar motorul in acest Audi face parte din generatie veche de motoare pt A4.

Eu ce stiu este ca motoarele TFSI sau motoarele sare sunt Turbo sunt mai usor de tunat prin chip electronic.

Consumul nu cred eu ca creste oricum prea mult! Dar sunt convins ca in oras unde este trafic gretutz mo sa-ti consume in jur de 10 la suta sigur! Daca stai si in Buc mai mult biggrin.gif

Nu are km multi masina! A mers putin cu ea! Inseamna ca este ingrijita bine si cred ca merita pretul! Dar tu decizi asta! Fa o proba cu ea si vezi cum te simti la volan biggrin.gif!

/Dec devil.gif

Am fost si am probato sincer nam ce zice....am ramas fara cuvinte..aerul conditionat,radio si alte chestii pe comenzi vocale...nici nu ii simti motorul ca merge zau nu se aude deloc.Nu stau in bucuresti is plecat din tara...stau in Alicante/Spania( e zona turistica..Poate ai auzit de Costa Blanca..e continuarea de la Coasta de Azur etc etc ) e micutz nu ca valencia,madrid sau barcelona dar sincer e aglomeratie rau aici gandestete ca fiecare familie au de la 2-3 masini in sus..in orele de varf mai bine mergi pe jos sau cu bicicleta =))
Member
Gold: 3.00
Aug 9 2008 02:27am
Daca ai probat-o atunci sti de ce este in satre masina! smile.gif Si daca stai si la o clima asa favorabila este un plus mare ca ai cum se mergi cu ea decapotata! tongue.gif Si eu asi fi luat Audi Cabrio daca era clima mai favorabila in Suedia! Dar pt 2 luni de vara nu prea se merita! Ma multumesc cu A5 Coupe! smile.gif

Stiu unde este Alicante si Costa Blanca! Am un prieten care are o casa acolo! Trebuia sa ma duc la el acum 1,5 luni dar nu am putut ca am avut treaba!

Banuiesc ca este aglomeratie fiind o zona turistica smile.gif Dar asta este acuma mergi si tu pe jos sau cu bicicleta cand este aglomerat! Te strecori si mai repede oricum smile.gif

Daca hotarasti sa o cumperi iti urez sa o stapanesti sanatos! smile.gif

/Dec devil.gif
Member
Gold: 5,104.00
Aug 9 2008 02:45am
Intr`o mare de audi-uri, bmw-uri, mercedes-uri (masini bune, da` folosite de snobi pentru a`si ridica clasa sociala, aparent)

Io unu` as prefera asta.

Eleganta+ stil. Da bine la prestanta.
Member
Gold: 3.00
Aug 9 2008 04:31am
Quote (B4al @ Sat, Aug 9 2008, 08:45am)
Intr`o mare de audi-uri, bmw-uri, mercedes-uri (masini bune, da` folosite de snobi pentru a`si ridica clasa sociala, aparent)

Io unu` as prefera asta.

Eleganta+ stil. Da bine la prestanta.

Nu sunt de acord cu tine ca masina reprezinta snobism cau ridicare de clasa sociala tongue.gif Daca ai bani si iti place o masina o cumperi nu o cumperi pt cei din jur smile.gif

Bun acest fenomen este raspandit in RO unde multi isi exprima "bogatia" prin achizitionarea masinilor de lux...vrb acuma de chiar super lux! Dar asta este mostenirea Kremlinului si este un fenomen raspandit tipic in Europa de Est tongue.gif wink.gif Acuma 45 de ani comunism si neavut contribuie la crestera poftei de a avea cat mai mult!

Esti conaisseur de masini clasice! Si eu asi prefera un Prosche din anii 50! Din ala cum avea James Dean! smile.gif

/Dec devil.gif

This post was edited by Decebalux on Aug 9 2008 04:32am
Member
Gold: 5,104.00
Aug 9 2008 10:40am
Quote (Decebalux @ Sat, 9 Aug 2008, 12:31)
Nu sunt de acord cu tine ca masina reprezinta snobism cau ridicare de clasa sociala tongue.gif Daca ai bani si iti place o masina o cumperi nu o cumperi pt cei din jur smile.gif

Bun acest fenomen este raspandit in RO unde multi isi exprima "bogatia" prin achizitionarea masinilor de lux...vrb acuma de chiar super lux! Dar asta este mostenirea Kremlinului si este un fenomen raspandit tipic in Europa de Est tongue.gif wink.gif Acuma 45 de ani comunism si neavut contribuie la crestera poftei de a avea cat mai mult!

Esti conaisseur de masini clasice! Si eu asi prefera un Prosche din anii 50! Din ala cum avea James Dean! smile.gif

/Dec devil.gif

NU numai in romania. De blamat n`ar fi influenta sovietica, ci principiile pe care`si aseaza judecata respectivii indivizi.

Go Back To Romanian Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll