d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Haioase No# 3 > Cred K Pe La 3 Am Ajuns
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20,791.15
Jul 25 2008 08:57am
Moare Vasile.
Nevasta-sa: - Sa-i pun pantofii astia noi? ... Lasa ca-s buni si tenisii...
- Sa-i pun constumul asta bun? ... Lasa ca-i bun si treningul ...
Apoi il pune in sicriu si incepe sa jeleasca:
- Unde te duci tu Vasileeeeeeeeee??!!!! Unde te duci tu Vasileeeeeeeee??!!!
Din sicriu se aude: - La fotbal, fututi morti mati , ca asa m-ai imbracat !!!
Member
Gold: 5,104.00
Jul 26 2008 09:23am
La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare. Putin jenat angajatul bancii îl întreaba: - Ce vârsta aveti ? - 80 de ani,raspunde senin batrânelul. - Stiti,la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul", îi explica functionarul. - A, nici o problema, vin cu tata! Blocat, functionarul exclama: - Cu tata? Imposibil! Dar câti ani are? - 110, replica batrânul. Haideti, va rog,", insista el, „Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului." Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: - Dar câti ani are bunicul dumneavoastra ? - 140, veni raspunsul. - 140? striga functionarul. Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare? La care batrânelul raspunse, facând cu ochiul: - Nu prea vrea el... dar îl împing parintii
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jul 26 2008 11:29am
O fetita se duce la mama ei si o intreaba: " Mama, pot sa scot cateaua la plimbare?",
Mama: "Nu, nu poti!"
Fetita: " De ce?"
Mama: "Pentru ca e in calduri"
Fetita: " Ce inseamna ca e in calduri?"
Mama: "Du-te la tatatu' ca e el la rand cu explicatiile"
Se duce fetita la tatal ei in garaj si-l intreaba: "Tati, pot sa scot cateaua la plimbare?Mama a zis ca nu pot, ca e in calduri, dar eu nu stiu ce inseamna asta"
Tatal se gandeste un moment, ia o carpa, o umezeste cu benzina si freaca cu ea cateaua la fund,apoi spune:
"Acum poti s-o iei la plimbare, dar s-o tii neaparat in lesa si sa faci doar o tura de strada cu ea, apoi vii acasa."
Fetita pleaca si dupa 5 minute vine acasa fara lesa si fara catea.Tatal o intreaba: "unde-i cateaua,ce a patit?"
Fetita: " Pai la jumateatea drumului, cred ca a ramas fara benzina si acuma o impinge cainele vecinului pana acasa!"

Un papagal trecea strada in zbor cand trece un BMW si il loveste, soferul vazandu-l la pamant ia o colivie si il baga inauntru sa il duca la veterinar poate mai are o sansa….Dupa 20 min se trezeste papagalu’ si vede in stanga gratii dreapta gratii fata gratii spate gratii si spune: -Ai de plm l-am omorat pe ala cu BMW-ul .

Prin prezenta , va aducem la cunostinta ca fiecare angajat al institutiei noastre este obligat ca pana maine dimineata sa se prezinte la seful departamentului cu urmatoarele probe biologice : 10 ml sange si 25 grame materii fecale.
Acestea va sunt solicitate in vederea efectuarii analizelor de laborator care urmaresc ca departamentul nostru sa fie incunostiintat daca dumneavoastra aveti munca in sange sau va cacati pe ea.
Conducerea unitatii.
Member
Gold: 53,809.25
Jul 26 2008 12:25pm
Quote (Arx_X @ Sat, 26 Jul 2008, 20:29)

Un papagal trecea strada in zbor cand trece un BMW si il loveste, soferul vazandu-l la pamant ia o colivie si il baga inauntru sa il duca la veterinar poate mai are o sansa….Dupa 20 min se trezeste papagalu’ si vede in stanga gratii dreapta gratii fata gratii spate gratii si spune: -Ai de plm l-am omorat pe ala cu BMW-ul .

Asta a mai fost odata, Dane, dar de-abia acum l-am citit. Bune bancuri smile.gif
Member
Gold: 10,620.29
Jul 26 2008 01:50pm
mai vreau smile.gif
Member
Gold: 1.39
Jul 26 2008 02:10pm
Quote (Alexandru @ Sat, Jul 26 2008, 08:25pm)
Asta a mai fost odata, Dane, dar de-abia acum l-am citit. Bune bancuri smile.gif

Vouch , asta da gluma rofl.gif
LoL
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jul 26 2008 02:39pm
Quote (Alexandru @ Sat, Jul 26 2008, 09:25pm)

da, acu mam vazut , scuze de duplicat tongue.gif
le pun pe 2 forumuri simultan si nu mai vad care pe unde e biggrin.gif

e un melc marin : http://animals.howstuffworks.com/marine-life/marine-life-pictures26.htm
Member
Jul 27 2008 08:09am
Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 31 2008 05:41am
Un tip si-o tipa, in liftul unui hotel de 5 stele. Cand se intoarce sa apese butonul pentru etajul la care dorea sa ajunga barbatul atinge cu cotul absolut intamplator, sanii femeii. Ca sa isi ceara scuze, dar sa nu fie penibil, tipul zice: - Doamna, daca si inima dvs este atat de mare precum sanii, sunt sigur ca ma veti ierta! La care, ea: - Domnule daca si penisul dvs este la fel de tare precum cotul, eu stau la camera 214.
Member
Jul 31 2008 06:19am
Quote (the_rest @ Thu, Jul 31 2008, 01:41pm)
Un tip si-o tipa, in liftul unui hotel de 5 stele. Cand se intoarce sa apese butonul pentru etajul la care dorea sa ajunga barbatul atinge cu cotul absolut intamplator, sanii femeii. Ca sa isi ceara scuze, dar sa nu fie penibil, tipul zice: - Doamna, daca si inima dvs este atat de mare precum sanii, sunt sigur ca ma veti ierta! La care, ea: - Domnule daca si penisul dvs este la fel de tare precum cotul, eu stau la camera 214.

LoooL rofl.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll