O fetita se duce la mama ei si o intreaba: " Mama, pot sa scot cateaua la plimbare?",
Mama: "Nu, nu poti!"
Fetita: " De ce?"
Mama: "Pentru ca e in calduri"
Fetita: " Ce inseamna ca e in calduri?"
Mama: "Du-te la tatatu' ca e el la rand cu explicatiile"
Se duce fetita la tatal ei in garaj si-l intreaba: "Tati, pot sa scot cateaua la plimbare?Mama a zis ca nu pot, ca e in calduri, dar eu nu stiu ce inseamna asta"
Tatal se gandeste un moment, ia o carpa, o umezeste cu benzina si freaca cu ea cateaua la fund,apoi spune:
"Acum poti s-o iei la plimbare, dar s-o tii neaparat in lesa si sa faci doar o tura de strada cu ea, apoi vii acasa."
Fetita pleaca si dupa 5 minute vine acasa fara lesa si fara catea.Tatal o intreaba: "unde-i cateaua,ce a patit?"
Fetita: " Pai la jumateatea drumului, cred ca a ramas fara benzina si acuma o impinge cainele vecinului pana acasa!"
Un papagal trecea strada in zbor cand trece un BMW si il loveste, soferul vazandu-l la pamant ia o colivie si il baga inauntru sa il duca la veterinar poate mai are o sansa….Dupa 20 min se trezeste papagalu’ si vede in stanga gratii dreapta gratii fata gratii spate gratii si spune: -Ai de plm l-am omorat pe ala cu BMW-ul .
Prin prezenta , va aducem la cunostinta ca fiecare angajat al institutiei noastre este obligat ca pana maine dimineata sa se prezinte la seful departamentului cu urmatoarele probe biologice : 10 ml sange si 25 grame materii fecale.
Acestea va sunt solicitate in vederea efectuarii analizelor de laborator care urmaresc ca departamentul nostru sa fie incunostiintat daca dumneavoastra aveti munca in sange sau va cacati pe ea.
Conducerea unitatii.