d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cel Mai "vechi" Membru Pe D2jsp
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 53,809.25
May 28 2008 08:07am
Quote (MrDjBthu @ Wed, 28 May 2008, 13:10)
lol, prost sa fii sa vrei SM , hahahaha

Stai ca nu-nteleg..cum adica?
Member
Gold: 1.39
May 28 2008 11:34am
Quote (Alexandru @ Wed, May 28 2008, 04:07pm)

razvan are dreptate
mai bine sa fii doar members si trusted decat sm...
o sa ai xx pms pe zi. trebuie mereu sa rezolvi chestii sau plm smile.gif
Member
Gold: 1,034.21
May 28 2008 02:56pm
Quote (Alexandru @ Wed, 28 May 2008, 17:07)

bun , sa-ti iezplic.
nenea adminu asta, tine situ in picioare ca isi scoate bani cu gramada de pe el, da?
iar restu fraierilor sunt acolo doar ca sa faca munca pt el moka , in timp ce el se scoate. daca nu ar avea moderatori sa tina forumul in picioare, crezi ca el ar face fata ? nu.
ar trebui sa-si angajeze. dar omu a gandit-o bine, si ii prosteste pe oameni ca domne trebuie sa ajuti, nu doar sa faci traduri, ca sa iei trusted. si dupa ca sa faca medieri etc etc plm ca sa ia m++
si tot asa mai departe. ii prosteste pe oameni sa faca munca pt el pe degeaba. iar un SM ai idee cata treaba are aici pe site ? cu gramada....
deci omu se scoate de pe urma lui ___ , a lui balakai , si a restului de moderatori. care se cred niste semi zei ca au asa puteri aici, incat uita partea cealalta a paharului. iar lui njaguar cand ii se scoala poate sa-i futa asa de usor in gura, ca totdeauna va veni alt prost sa-l inlocuiasca pe cel pe care tocmai l-a dat afara. vezi exemplul lui dad, care a tinut scammer acu in spate atata timp si acuma ce primeste ? sculament ... si warnuri....
deci acuma tu ai mai vrea sa fii SM sau nu ?

edit: si crezi ca daca vei fi SM vei avea timp sa te joci ceva cand vei fi pe jsp ? iti zic eu ca nu wink.gif

This post was edited by MrDjBthu on May 28 2008 02:57pm
Member
Gold: 1.39
May 28 2008 03:21pm
Quote (MrDjBthu @ Wed, May 28 2008, 10:56pm)
bun , sa-ti iezplic.
nenea adminu asta, tine situ in picioare ca isi scoate bani cu gramada de pe el, da?
iar restu fraierilor sunt acolo doar ca sa faca munca pt el moka , in timp ce el se scoate. daca nu ar avea moderatori sa tina forumul in picioare, crezi ca el ar face fata ? nu.
ar trebui sa-si angajeze. dar omu a gandit-o bine, si ii prosteste pe oameni ca domne trebuie sa ajuti, nu doar sa faci traduri, ca sa iei trusted. si dupa ca sa faca medieri etc etc plm ca sa ia m++
si tot asa mai departe. ii prosteste pe oameni sa faca munca pt el pe degeaba. iar un SM ai idee cata treaba are aici pe site ? cu gramada....
deci omu se scoate de pe urma lui ___ , a lui balakai , si a restului de moderatori. care se cred niste semi zei ca au asa puteri aici, incat uita partea cealalta a paharului. iar lui njaguar cand ii se scoala poate sa-i futa asa de usor in gura, ca totdeauna va veni alt prost sa-l inlocuiasca pe cel pe care tocmai l-a dat afara. vezi exemplul lui dad, care a tinut scammer acu in spate atata timp si acuma ce primeste ? sculament ... si warnuri....

edit: si crezi ca daca vei fi SM vei avea timp sa te joci ceva cand vei fi pe jsp ? iti zic eu ca nu wink.gif

pey da. ia intreabate dc nu mai joaca sabine d2 smile.gif . nu [mai] are timp
/e destept a fost texazon k sa lasat de MOD laugh.gif akm are si el timp de rl rofl.gif

This post was edited by DyCa4EveR on May 28 2008 03:23pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
May 28 2008 03:33pm
sa il fut in gura pe texazon ala ca m-a tinut 8 luni blocat smile.gif)

dapoi acuma smile.gif)
Member
Gold: 53,809.25
May 29 2008 11:27am
N-am zis ca vreau sa fiu, ma interesa doar de ce crede el ca nu e bine sa fii sm.
Member
May 29 2008 05:00pm
respect heart.gif
Member
Gold: 119.50
Warn: 10%
Jun 1 2008 11:13am
Quote (MrDjBthu @ Wed, 28 May 2008, 22:56)
bun , sa-ti iezplic.

Parerea mea ! La ce sa ai nevoie de Trusted si Mediator ? !! Nu zic ca m-ar deranja sa am Trusted ca sa pot sa fac ls si sa ii mai ajut pe astia un pic !! dar in rest e o mare prostie !!
Member
Gold: 1,034.21
Jun 1 2008 01:00pm
Quote (spyzimbru @ Sun, 1 Jun 2008, 20:13)
Parerea mea ! La ce sa ai nevoie de Trusted si Mediator ? !! Nu zic ca m-ar deranja sa am Trusted ca sa pot sa fac ls si sa ii mai ajut pe astia un pic !! dar in rest e o mare prostie !!

trusted si medi te mai ajuta, iti dau aia primii in traduri, poti sa faci level service, mai faci o mediere mica acolo si iti mai iei o donatie ceva.
sunt ok, restul in sus = munca degeaba
Member
Trader: Scammer
Jun 2 2008 03:41pm
eu meritam trusted dar nu ma cunostea cine trebuia ca am facut pe forumu asta peste 1500 de tradeuri smile.gif

dar cine stie smile.gif) poate intr-o zi cand o sa castig la loto si donez 100.000 $ poate se mai gandeste si la mine ca cel mai bun donator , si sa imi dea si trusted smile.gif))

dar asta se va intampla cand voi castiga adik se stie cand smile.gif))))

Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll