d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Probleme De Natiune > :|
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.43
Feb 29 2008 11:32am
Nu stiu daca cineva a facut vreo statistica unde sa se poata observa daca sunt mai multi scammeri printre romani decat printre celelalte natii. Eu cred ca nu e diferenta, sincero.
Banned
Gold: 0.75
Mar 1 2008 02:12am
Una Peste Alta ..Romani Au O Gandire De Sheet ..Nu Zic Ca Am Fost Si Eu In Aceasta Caterogrie..Dar Vine Un Timp Cand Trebuie Sa O Lasi Mai Moale..Sa Nu Ai Nebuneli Ca EIII
Member
Gold: 350.00
Mar 1 2008 02:25am
cand am inceput sa vand iteme pe d2jsp am fost scamat de 2 ori de niste idioti care si-au luat adio de la d2jsp.amandoi erau straini....asa ca au si ei "uscaturile" lor....nu trebuie sa faci din asta o problema existentiala.joaca linistit si nu da tepe si o sa-ti fie bine,in rest fiecare face ce vrea.problema cu scameri romani n-o s-o rezolve nici alex.nici andrei si nici serj.Regards!!!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Mar 1 2008 08:24am
aste e mai nene pt unii mai mult inseamna jocu decat respectu :/

Apropo de Squll :/ am vrut si eu sa imi iau un n-gage si el a spus ca am fg din iteme dupate, eu nu am dupat niciodata si nici nu ma intereseaza ( daca dupam eram plin de fg )

si chestia cu loteria chiar nu inteleg .. dc sa nu poti sa iei ceva in r/l .. doar ai castigat fg-ul pe cinstit
Member
Gold: 5,584.00
Mar 1 2008 08:39am
Quote (GriffonsEye @ Sat, Mar 1 2008, 04:24pm)
aste e mai nene  pt unii mai mult inseamna jocu decat respectu :/

Apropo de Squll :/  am vrut si eu sa imi iau un n-gage si el a spus ca am fg din iteme dupate, eu nu am dupat niciodata si nici nu ma intereseaza  ( daca dupam eram plin de fg )

si chestia cu loteria chiar nu inteleg  .. dc sa nu poti sa iei  ceva in r/l  .. doar ai castigat fg-ul pe cinstit

sgull a spus ca fg-ul din loterie nu e legitim. pentru ca majoritatea fg-ului din loto e bagat de duperi si de genu . (o fi uitat ca tot fg-u e de la njaguar , n-are nimeni tiparnita lui de fg in cont smile.gif ) . m-am uitat si io si altii prin toate regulile si nu spune nimic de lucrul asta. . niste cacati smile.gif

e, si apropo . nu e ilegal tot castigul din loterie , numai daca iei potul mare . daca iei de-alea mici se pare ca totul e in regula . mama lor de demagogi rofl.gif
Member
Gold: 1,034.21
Mar 1 2008 08:45am
Quote (Taiko @ Sat, 1 Mar 2008, 16:39)
sgull a spus ca fg-ul din loterie nu e legitim. pentru ca majoritatea fg-ului din loto e bagat de duperi si de genu . (o fi uitat ca tot fg-u e de la njaguar , n-are nimeni tiparnita lui de fg in cont smile.gif ) . m-am uitat si io si altii prin toate regulile si nu spune nimic de lucrul asta. . niste cacati smile.gif

e, si apropo . nu e ilegal tot castigul din loterie , numai daca iei potul mare . daca iei de-alea mici se pare ca totul e in regula . mama lor de demagogi rofl.gif

da pm lu nleopard si vezi ce zice el, ar trebui sa fie de alta parere cred
Member
Gold: 1.39
Mar 1 2008 08:46am
ratonu ala de sgull e atat de bogat k il umfla njaguar cu fg's ... la fel si donatiile kre le primeste.... laugh.gif ma rog..
Member
Gold: 5,584.00
Mar 1 2008 08:50am
Quote (MrDjBthu @ Sat, Mar 1 2008, 04:45pm)
da pm lu nleopard si vezi ce zice el, ar trebui sa fie de alta parere cred

am dat . din cate am inteles, m-a scos de pe DF pentru ca am avut"tupeul" de a trece peste ceea ce mi-a zis sgull, ca am trecut peste capul unui moderator . as da un paste la toata converatia , dar nu cred ca am voi smile.gif .
oricum , m-a retezat scurt , miseleste , si de cacat. smile.gif
Member
Gold: 1,034.21
Mar 1 2008 08:52am
Quote (Taiko @ Sat, 1 Mar 2008, 16:50)
am dat . din cate am inteles, m-a scos de pe DF pentru ca am avut"tupeul" de a trece peste ceea ce mi-a zis sgull, ca am trecut peste capul unui moderator . as da un paste la toata converatia , dar nu cred ca am voi smile.gif .

si te-a scos din df cu totu ? adica nu numa din RL trades ?
zi-i asta lu oscar/han
si inregistreaza-i ca vreau sa-i vad cum rage
scuze dar nu puteam sa ma abtin, in schimb imi pare rau ca ti s-a intamplat asta... win some lose some ?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Mar 1 2008 04:20pm
Quote (Taiko @ Sat, 1 Mar 2008, 16:50)

dai draq ca aproape toti mdiatori abuzeaza de putere :/ plus ca uni cum ar fi lady nu au viata sociala aia e online 20/24 am stat o data 24/24 doar ca sa o urmaresc si 20 de ore a fost online

si are 40 de ani ohmy.gif miar fii rusine in locul ei

stau si ma gandesc e inca virgina ? huh.gif cred ca la nici un barbat nu iar trebuie o femie din aia rofl.gif
Go Back To Romanian Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll