Merg linistit pe strada. Parca e un hurricane in departare, pare cam periculos. r si o iau la fuga unpic, ca ma grabesc. Cand ajung la 30 de ani imi bag fistu. Sa beau un mana potion, ce bun e pepsi asta cu albastru. Trebe sa incerc badogu ala rosu de coca cola de 1 leu. Zero are proprietati anti-poison.
Arat ca mr.T: La gat am niste lantzuri mari de pleu care sclipesc mai ceva ca auru, plus ca-s mai usoare, asa ca sa stiti ca la metalgrid lvl req ar fi trebuit sa fie mai scazut. Am si un celular pentru confuse si un mp4 player ca sa ma doara undeva. Canadiana awsome, nu v-o arat ca mi-o furati voi cumva.
Pe sub armura mea de jeaca de blugi cannot be frozen -20%speed 4buzunare, am o bluza sexy si un tricou alb cold absorb (de fapt in loc de 'cold' ar fi trebuit sa puna 'water'). Am si niste pantaloni tot de blugi, in diablo2 nu au pus si pantalonii pentru ca trebe sa fi tampit sa nu ti se asorteze armura cu pantalonii, ce dreq ma! unde traim, in bucuresti ?! Street Fighter's Plated Belt (eth), nu mi-o prea dau jos.
Mai am niste boots cu high kick damage, dar numai din cauza ca mi s-au stricat aia cu +40% faster run/walk si +50% jump. Sosetele ma enerveaza de numa, ca vreau sa am si level req si cold imune. Da' ma multzumesc cu cold absorb deocamdata. Ar fi fain sa se asorteze cu tricou, ca poate trebe sa ma dezbrac la Charsi la magazin. Ah, nu port chiloti, Charsi da-mi-i ai tai, cat costa ? Ce prosta-i Akara aia, dar ma intrebam io ce-i cu cabina aia de testare.
In mana duc o plasa cu carti si dvd-uri pe care o folosesc ca scut, are +200dex. Va bat cu pumni, da' poate gasesc ceva de pe la vre-o mortaciune sau de la Gheed ala care ma jefuieste de bani. Vreau mai mult fg. Totusi am manusi cool: 'Cat's Hand Puma Gloves', sunt pentru domnisoare, da' io le am ca sa scriu mai bine la calculator, ca ii frig la lucru si imi ingheatza mainile pe tastatura (+75dex, cold imune, cold absorb, -5%damage, etc).
Nu imi trebe arcu, interceptez sagetzile ca am fortitude si le arunc inapoi. Pot composta bilet pentru town portal. In bucuresti este map hack, dar merge naspa ca munca romaneasca

. Iau o ocazie pentru tele, ca am bluza faina(aia cu enigma pe ea), oamenii sunt curiosi si ma iau. Da' poate iau avionu de la waypoint(curse interne sau externe).
Ganditi-va bine inainte sa postati, va rog sa o compuneti in notepad inainte sa o postati, si ar fi de preferat sa fie faina. Dupa comment-urile de aici, poate traduc in engleza ceva.