Quote (b1dani @ Mon, 14 Jan 2008, 11:27)
ba sa mor eu de nu va injur tot neamu cine mai are ceva cu "" Jewels "" pt ca nu toti din guild v-au facut ceva asa ca vedeti cum va exprimati si TErminatiii cu Toate Fazele De intelectuali si etc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nene, stai calm, ca o iei pe aratura.
nimeni de aici nu se da intelectual.sincer nici nu as vrea sa fiu unu, avand in vedere cum o duc intelectualii in romania.
doar pentru simplu fapt ca am terminat un liceu si sunt la o facultate, si ca sunt capabil sa ma exprim logic, aducand argumente in discutie si fara a injura, nu inseamna ca sunt intelectual.
dar zi-mi si mie ce pot sa astept de la unu ca tine ? tu vezi ce scrii ? " ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "
adevaru e ca iti trebe multa minte pt o treaba ca asta nu ? sunteti in stare si de alte treburi in afara de asa ceva? ca sincer lumea de pe aici nu prea crede asta.... si nici eu de altfel....