d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Cum O Mai Ducetzi Fratzilor ? :)
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,104.00
Jan 13 2008 06:02pm
Quote (ProAccA @ Sun, 13 Jan 2008, 20:45)
Eu bine tongue.gif

Asta e ceva in genu` sa iesi pe strada sa spui ca tu esti cel mai rotund din comunitate, cand efectiv esti un detaliu irelevant, insignifiant, o statistica.

Who the fuck asked you how were you?

Despre oamenii din guilda ta, n`am nici un repros.

PS : du`i la curve.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Jan 13 2008 06:44pm
Quote (B4al @ Mon, Jan 14 2008, 12:02am)
Asta e ceva in genu` sa iesi pe strada sa spui ca tu esti cel mai rotund din comunitate, cand efectiv esti un detaliu irelevant, insignifiant, o statistica.

tibi frate Te rog exprima-te !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Member
Jan 14 2008 12:52am
Quote (B4al @ Mon, Jan 14 2008, 12:02am)

frate io nu am treaba cu tine ca pe mine nu ma intereseaza ce faci tu pe forumul asta dar faza e ca tu esti ala care se da cel mai rotund de pe forumul asta....si tin sa il anuntz pe mrdjbthu ca se scrie "mata" impreuna nu "ma-ta" despartzit...asta asa ca tot vrei sa ne aretzi si noua cu tu vorbesti ca un intelectual....dar tot nu impresionezi pe nimeni....this is the true....atat si terminati odata cu injuraturile si cu tot spamul
Member
Gold: 0.00
Jan 14 2008 01:08am
Quote (lord_of_war @ Mon, Jan 14 2008, 08:52am)
frate io nu am treaba cu tine ca pe mine nu ma intereseaza ce faci tu pe forumul asta dar faza e ca tu esti ala care se da cel mai rotund de pe forumul asta....si tin sa il anuntz pe mrdjbthu ca se scrie "mata" impreuna nu "ma-ta" despartzit...asta asa ca tot vrei sa ne aretzi si noua cu tu vorbesti ca un intelectual....dar tot nu impresionezi pe nimeni....this is the true....atat si terminati odata cu injuraturile si cu tot spamul

+1 pentru dutzu
bine zis ...zile dutzu
Member
Jan 14 2008 01:35am
Quote (ProAccA @ Sun, Jan 13 2008, 07:31pm)
smile.gif)

Pai dak nu are ce face smile.gif

ce sa-i faci...

NE mai trebe inca 1 in guild si avem echipa de fotbal fara rezerve tongue.gif

Sa schimb numele in Steaua ? tongue.gif si dau rankuri din alea : banel,Dica etc tongue.gif ? ce zici frate smile.gif

Nu schimba numele in Steaua pt ca faceti echipa de ras smile.gif Dp ce cativa au zis m**e Steaua acuma vrei sa faci guilda cu numele echipei laugh.gif
Apropo acuma nu mai sunteti CFR-isti inraiti ?!
Cat despre vocabular mai aveti multe de invatat, poate un liceu ceva terminat ar ajuta cu ceva wink.gif laugh.gif

Quote (DaEyE @ Mon, Jan 14 2008, 07:08am)
+1 pentru dutzu
bine zis ...zile dutzu

Tu in afara de +1 nu stii sa zici altceva ... zici ca esti lautar si zici d-alea cu fara numar , fara numar ...

This post was edited by MillenniuM_Evolution2007 on Jan 14 2008 01:36am
Member
Gold: 1,034.21
Jan 14 2008 02:37am
Quote (lord_of_war @ Mon, 14 Jan 2008, 08:52)

asa ca sa stii si tu romana cat de cat:
mama ta icon_pointr.gif maica-ta icon_pointr.gif ma-ta
grammar 101 (asta inseamna gramatica elementara, dar in limba engleza, ie o iezpresie, ca sa inteleaga si sufletelu tau, manca-te-ar mama (adica ma-ta) de copchil betut in cap)
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jan 14 2008 03:19am
Quote (MrDjBthu @ Mon, Jan 14 2008, 10:37am)
asa ca sa stii si tu romana cat de cat:
mama ta icon_pointr.gif maica-ta icon_pointr.gif ma-ta

subscriu..si mai era ceva

"this is the true" ...that is the truth ar suna ceva mai..potrivit tongue.gif

inca o data..terminati pls cu disputele

b4al..am citit cate ceva..si esti la fel d inocent in treaba asta cat sunt si cei d care te-ai legat adineaori...
putem lasa prostia si orgoliul acasa? macar forumul sa fie "curat"
Member
Jan 14 2008 03:27am
Quote (Arx_X @ Mon, 14 Jan 2008, 11:19)
subscriu..si mai era ceva

"this is the true" ...that is the truth ar suna ceva mai..potrivit tongue.gif

inca o data..terminati pls cu disputele

b4al..am citit cate ceva..si esti la fel d inocent in treaba asta cat sunt si cei d care te-ai legat adineaori...
putem lasa prostia si orgoliul acasa? macar forumul sa fie "curat"

sincer, cred ca tibi nu are nici o treaba in tampeniile care se scriu aici. nici macar nu a mai dat prea des prin forumul asta.
dar si cand da ^^ rofl.gif
Member
Warn: 20%
Jan 14 2008 03:27am
ba sa mor eu de nu va injur tot neamu cine mai are ceva cu "" Jewels "" pt ca nu toti din guild v-au facut ceva asa ca vedeti cum va exprimati si TErminatiii cu Toate Fazele De intelectuali si etc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Member
Jan 14 2008 03:38am
Quote (b1dani @ Mon, 14 Jan 2008, 11:27)
ba sa mor eu de nu va injur tot neamu cine mai are ceva cu "" Jewels "" pt ca nu toti din guild v-au facut ceva asa ca vedeti cum va exprimati si TErminatiii cu Toate Fazele De intelectuali si etc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nene, stai calm, ca o iei pe aratura.
nimeni de aici nu se da intelectual.sincer nici nu as vrea sa fiu unu, avand in vedere cum o duc intelectualii in romania.
doar pentru simplu fapt ca am terminat un liceu si sunt la o facultate, si ca sunt capabil sa ma exprim logic, aducand argumente in discutie si fara a injura, nu inseamna ca sunt intelectual.
dar zi-mi si mie ce pot sa astept de la unu ca tine ? tu vezi ce scrii ? " ba sa mor eu de nu va injur tot neamu "
adevaru e ca iti trebe multa minte pt o treaba ca asta nu ? sunteti in stare si de alte treburi in afara de asa ceva? ca sincer lumea de pe aici nu prea crede asta.... si nici eu de altfel....

Go Back To Romanian Topic List
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll