Quote (Arx_X @ Wed, 21 Nov 2007, 20:00)
poat nu mai vizionezi emisiuni tv tampite sau revista la fel d intelijente...
alea-s facut doar pt rating..sa se uite pensionarii care nu stiu k odata cu varsta apar in mod fiziologic probleme d sanatate..asa k se uita si ei.."oare c mai zice azi dom. doctor?"
crap+ more crap + bullsh337 ...si efectul d care ziceai (arderea grasimilor) nu e datorat cresterii metabolismului cat e datorat stari d veghe p care ti-o impune consumul d cafea
totusi..dak vrei sa slabesti..apuca-te d sport..lasa chestiile astea "batranesti" k nu mai tin..la alimentatia p care suntem obligati s-o avem in zilele d azi

luatzi-va biciclete

ia-o mai incet ca d'abia e miercuri

n-am treaba cu nicio emisiune cu atat mai mult cu respectiva revista, era doar o replica
ECA se da la culturisti cand intra in perioada de dat jos grasime ramanand asa cum ii vezi tu in poze, explicatia e simpla, efedrina+cofeina ridica temperatura corpului + metabolismul, aspirina o coboara (altfel probabil ai lua foc) metabolismul ramand ridicat, studii stiintifice sunt destule, cauta pe net daca vrei mai mult, nu stau sa-ti fac grafic

n-am probleme cu greutatea, fac sport regulat si nu-ti impune nimeni nicio alimentatie
cafeaua e doar un energizant in cantitate moderata chiar nu dauneaza e ca si ciocolata, daca bei ca dementu cani de dimineata pana seara, ciao darwin!
hai, ne-auzim de bine!