d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Hai Ba Suntem Toti Romani > Facem Toti La Fel
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Nov 21 2007 04:30am
Quote (mmc01 @ Wed, 21 Nov 2007, 12:04)
in cantitati moderate cafeau este benefica organismului marind metabolismul si favorizand arderea grasimilor
so, who did tell u that i'm coffee overdosing?

asta cu arsu grasimilor nu am mai auzit-o pana acuma, esti sigur ??
Member
Gold: 8.43
Nov 21 2007 04:54am
dap, exista si o combinatie mega, sa zic asa, de efedrina+coffeina+aspirina sau ECA stack, nerecomandata cardiacilor si de obicei se ia sub supraveghere medicala, desi afara cumperi la liber
normal, asta nu inseamna ca daca bei multa cafea pe zi slabesti, in conditiile in care sunt probleme cu greutatea, doar da un impuls organismului coroborat cu miscare si o dieta adecvata
ce se-ntampla, doctore? smile.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Nov 21 2007 05:28am
ba nush ce ii cu voi , era o intrebare wink.gif))

hai C.F.R

si Betzi cafea multa ca stati Non stop pe d2 =)))
Member
Gold: 5,104.00
Nov 21 2007 09:35am
Quote (mmc01 @ Wed, 21 Nov 2007, 12:04)
in cantitati moderate cafeau este benefica organismului marind metabolismul si favorizand arderea grasimilor
so, who did tell u that i'm coffee overdosing?

reitereaza, gasind sexu` un surogat valabil al cafelei.
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Nov 21 2007 11:00am
Quote (mmc01 @ Wed, Nov 21 2007, 10:54am)
dap, exista si o combinatie mega, sa zic asa, de efedrina+coffeina+aspirina sau ECA stack, nerecomandata cardiacilor si de obicei se ia sub supraveghere medicala, desi afara cumperi la liber
normal, asta nu inseamna ca daca bei multa cafea pe zi slabesti, in conditiile in care sunt probleme cu greutatea, doar da un impuls organismului coroborat cu miscare si o dieta adecvata

poat nu mai vizionezi emisiuni tv tampite sau revista la fel d intelijente...
alea-s facut doar pt rating..sa se uite pensionarii care nu stiu k odata cu varsta apar in mod fiziologic probleme d sanatate..asa k se uita si ei.."oare c mai zice azi dom. doctor?"
crap+ more crap + bullsh337 ...si efectul d care ziceai (arderea grasimilor) nu e datorat cresterii metabolismului cat e datorat stari d veghe p care ti-o impune consumul d cafea
totusi..dak vrei sa slabesti..apuca-te d sport..lasa chestiile astea "batranesti" k nu mai tin..la alimentatia p care suntem obligati s-o avem in zilele d azi wink.gif

luatzi-va biciclete biggrin.gif
Member
Gold: 121.00
Nov 21 2007 11:13am
Quote (Arx_X @ Wed, Nov 21 2007, 05:00pm)
alea-s facut doar pt rating..sa se uite pensionarii care nu stiu k odata cu varsta apar in mod fiziologic probleme d sanatate..asa k se uita si ei.."oare c mai zice azi dom. doctor?"
crap+ more crap + bullsh337 ...si efectul d care ziceai (arderea grasimilor) nu e datorat cresterii metabolismului cat e datorat stari d veghe p care ti-o impune consumul d cafea
totusi..dak vrei sa slabesti..apuca-te d sport..lasa chestiile astea "batranesti" k nu mai tin..la alimentatia p care suntem obligati s-o avem in zilele d azi wink.gif

medicinale ca a venit iarna biggrin.gif
Member
Nov 21 2007 11:41am
Quote (Arx_X @ Wed, 21 Nov 2007, 20:00)
crap+ more crap + bullsh337  ...si efectul d care ziceai (arderea grasimilor) nu e datorat cresterii metabolismului cat e datorat stari d veghe p care ti-o impune consumul d cafea

ia-o mai incet ca d'abia e miercuri tongue.gif
n-am treaba cu nicio emisiune cu atat mai mult cu respectiva revista, era doar o replica
ECA se da la culturisti cand intra in perioada de dat jos grasime ramanand asa cum ii vezi tu in poze, explicatia e simpla, efedrina+cofeina ridica temperatura corpului + metabolismul, aspirina o coboara (altfel probabil ai lua foc) metabolismul ramand ridicat, studii stiintifice sunt destule, cauta pe net daca vrei mai mult, nu stau sa-ti fac grafic smile.gif
n-am probleme cu greutatea, fac sport regulat si nu-ti impune nimeni nicio alimentatie
cafeaua e doar un energizant in cantitate moderata chiar nu dauneaza e ca si ciocolata, daca bei ca dementu cani de dimineata pana seara, ciao darwin!
hai, ne-auzim de bine!
Member
Gold: 1,034.21
Nov 21 2007 02:03pm
Quote (mmc01 @ Wed, 21 Nov 2007, 12:54)

daca nu se recomanda cardiacilor inseamna ca iti acelereaza si ritmul inimii , nu numai metabolismu, si cred ca pe termen lung poti avea probleme...
Member
Nov 21 2007 04:15pm
probabil, d'aia nu se ia decat pe duarata limitata
Member
Gold: 1,151.00
Nov 22 2007 12:28am
Quote (MrDjBthu @ Wed, Nov 21 2007, 11:03pm)
daca nu se recomanda cardiacilor inseamna ca iti acelereaza si ritmul inimii , nu numai metabolismu, si cred ca pe termen lung poti avea probleme...

Daca-ti accelereaza metabolismul, automat se mareste si tensiunea. Sau poate tu vrei sa faci sport si tensiunea sa-ti ramana normala?

Pt. mmc01 icon_pointr.gif imi place cum ai vb de cafea si de efectele ei; si eu sunt bautor de cafea si, mai ales la schimbul 2, ma tine alert. Si, dupa cum poate stiti, o cafea fara o tigara (sau mai bine doua biggrin.gif ) parca nu merge. Extaz! Cel putin pentru mine...
Go Back To Romanian Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll