d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Viata De Zi Cu Zi > Pe La Noi
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,707.00
Jun 6 2011 05:19am

La inceput s-a lansat stirea ca nu mai sunt alimente si in principal legume.

Nu mai sunt legume pentru consum !!

Preturile au sarit si smecherii isi frecau mainile sperand castiguri uriase pe spatele oamenilor amarati...

Dar surpriza !

Apare E-coli la legume / la castraveti in primele stiri.

Preturile cad ametitor si nici nu se prea arata ca vor mai avea de unde sa creasca.

Si iar surpriza !

Se arata la televizor munti de castraveti ( in Romania si in Europa ) pe care nu mai ii vrea nimeni - aruncati in bene.

Pai, spune unul incurcat... nu spuneau ca nu sunt legume ?? De unde au aparut muntii de castraveti ?

O palma de la soarta trebuia sa fie pentru speculanti : doreau ei ca, in criza si cu salarii micsorate, oamenii sa plateasca mai mult pentru legume decat in anii trecuti.

Ehh daca nu mai citesc si ei un pic - mare pacat sa lovesti un om amarat...

Istoria trebuie citita si invatat din ea, ca sa nu se mai repete greselile.

Se aude ? :unsure:
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2011 05:36am
Quote (FLOKING24 @ Jun 6 2011 01:19pm)
La inceput s-a lansat stirea ca nu mai sunt alimente si in principal legume.

Nu mai sunt legume pentru consum !!

Preturile au sarit si smecherii isi frecau mainile sperand castiguri uriase pe spatele oamenilor amarati...

Dar surpriza !

Apare E-coli la legume / la castraveti in primele stiri.

Preturile cad ametitor si nici nu se prea arata ca vor mai avea de unde sa creasca.

Si iar surpriza !

Se arata la televizor munti de castraveti ( in Romania si in Europa ) pe care nu mai ii vrea nimeni - aruncati in bene.

Pai, spune unul incurcat... nu spuneau ca nu sunt legume ?? De unde au aparut muntii de castraveti ?

O palma de la soarta trebuia sa fie pentru speculanti : doreau ei ca, in criza si cu salarii micsorate, oamenii sa plateasca mai mult pentru legume decat in anii trecuti.

Ehh daca nu mai citesc si ei un pic - mare pacat sa lovesti un om amarat...

Istoria trebuie citita si invatat din ea, ca sa nu se mai repete greselile.

Se aude ? :unsure:

:lol:

oricum totul e dirijat... istoria nu a fost si nici nu o sa fie dupa capu' ei
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 6 2011 08:04am
este acelasi lucru la ulei, numa ca acolo nu a venit e-coli. sau la benzina
Member
Gold: 8.83
Jun 6 2011 02:01pm
frate faza cu e-coli in castraveti = fake...cum a fost si cu porcina si cu aviara si cum o sa mai fie cu 1000 de prostii...mie mi-a zis un doctor cu 5 specializari in medicina ca porcina e deefapt ca o gripa normal numai ca e putin de tot schimbata...si nu mori din cauza asta...cei care au murit daca ati fost atenti au fost NUMAI cei cu boli de inima si cn stie ce...mereu specificau chestia asta...si acm cu e-coli...frate inainte cand mergeai la bunici la tara si luai din gradina un castravete...luai e-coli? bunicii mei pun ingrasamant natural si in gradina...asa ca sa ne lase ametitii astia cu bolile lor si rahaturile astea...iei fructu/leguma o speli mai bine si aia e... :))
Member
Jun 6 2011 02:11pm
Quote (AlexSwat @ Jun 6 2011 10:01pm)
frate faza cu e-coli in castraveti = fake...cum a fost si cu porcina si cu aviara si cum o sa mai fie cu 1000 de prostii...mie mi-a zis un doctor cu 5 specializari in medicina ca porcina e deefapt ca o gripa normal numai ca e putin de tot schimbata...si nu mori din cauza asta...cei care au murit daca ati fost atenti au fost NUMAI cei cu boli de inima si cn stie ce...mereu specificau chestia asta...si acm cu e-coli...frate inainte cand mergeai la bunici la tara si luai din gradina un castravete...luai e-coli? bunicii mei pun ingrasamant natural si in gradina...asa ca sa ne lase ametitii astia cu bolile lor si rahaturile astea...iei fructu/leguma o speli mai bine si aia e... :))

bacteria care a provocat moartea catorva persoane este modificata
sincer cred ca este o conspiratie
Member
Gold: 17,707.00
Jun 6 2011 02:26pm
am impresia ca alergati dupa alta pasare - conspiratia :D

eu vorbeam de altceva, mai subtil si mai mereu uitat... :rolleyes:

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 6 2011 02:45pm
da' faza cu e-coli, am aflat azi ce-a fost de fapt. era o firma care producea semintze germinate unpic (de fasole si grau si alte cele) pentru restaurante din germania. La firna aia a aparut e-coli, ca erau conditiile perfecte (nu numai ideale, perfecte!) pentru e-coli.

nu a avut nimica de-a face cu castravetii, si nici-o legatura cu Spania.

This post was edited by the_rest on Jun 6 2011 02:45pm
Member
Jun 7 2011 01:36am
Quote (the_rest @ Jun 6 2011 10:45pm)
da' faza cu e-coli, am aflat azi ce-a fost de fapt. era o firma care producea semintze germinate unpic (de fasole si grau si alte cele) pentru restaurante din germania. La firna aia a aparut e-coli, ca erau conditiile perfecte (nu numai ideale, perfecte!) pentru e-coli.

nu a avut nimica de-a face cu castravetii, si nici-o legatura cu Spania.

asta varianta oficiala... la fel ca si varianta oficiala a evenimentelor din 11 septembrie din America
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Jun 7 2011 12:21pm
voi stiti macar ce e E.Coli de care tot vorbiti? (si da, stiu ca topicul a fost creat ca sa evidentezi palma destinului data mascaricilor )
dar ideea e , daca nu stiti macar bazele nu inteleg de ce vorbiti

E.Coli e o bacterie comesanta , din care avem toti kilograme in tractul intestinal , si care de fapt ne pazeste de actiunea multor patogeni pe care ii ingeram.
Ei bine, are si Coli asta mai multe tulpini , printre care se numara si entero-hemoragica despre care vorbiti voiaici fara sa stiti :)

eu zic sa nu mai mancam conserve de peste pt ca botulinica din carnea de peste nu modifica proprietatile organoleptice, deci habar nu ai ca ai mancat ceva cu potential letal
la fel si cu stafilococii cu endotoxine din frimpturi .

va spun eu , clorofila e de viitor....
Member
Jun 7 2011 01:30pm
Quote (Arx_X @ Jun 7 2011 08:21pm)
voi stiti macar ce e E.Coli de care tot vorbiti? (si da, stiu ca topicul a fost creat ca sa evidentezi palma destinului data mascaricilor )
dar ideea e , daca nu stiti macar bazele nu inteleg de ce vorbiti

E.Coli e o bacterie comesanta , din care avem toti kilograme in tractul intestinal , si care de fapt ne pazeste de actiunea multor patogeni pe care ii ingeram.
Ei bine, are si Coli asta mai multe tulpini , printre care se numara si entero-hemoragica despre care vorbiti voiaici fara sa stiti :)

eu zic sa nu mai mancam conserve de peste pt ca botulinica din carnea de peste nu modifica proprietatile organoleptice, deci habar nu ai ca ai mancat ceva cu potential letal
la fel si cu stafilococii cu endotoxine din frimpturi .

va spun eu , clorofila e de viitor
....

aha de aia ma amenintai sub o forma sau alta ca "o sa musti din mine" ^^
Go Back To Romanian Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll