Quote (Carina @ 4 Sep 2010 06:07)
Cred ca ma voi lasa de d2jsp , Tocmai am realizat ca e cel mai prost mod de a-ti petrece timpul liber si devine dependent.In ultima ora mi-am dat seama multe lucruri ce imi vor afecta viitorul in bine sau in rau depinde.Mi-a facut placere sa imi petrec aceste doua luni cu voi, jucand poker, facand niste trades chiar daca au fost si momente de cearta. Voi intra aproape zilnic sa vad ce se mai intampla.
P.S. : In saptamana ce urmeaza incerc din greu sa fac 500 fg pentru o melodie speciala in profilul meu,ce mi-a deschis mintea mult mai larg si am invatat in vara asta sa pretuiesc anumite lucruri , mai ales prietenii apropiati , chiar si tovarasii cu care doar ieseam la o tigara si discutam un pic.
P.S.2: Da, eu sunt un multi , Da, eu sunt baiat .Intial contul a fost al surorii mele , si pentru toti cei care ma considerau welcher,mai am cateva conturi,toate blocate nu din cauza unui scam.
Sunt cateva persoane care ma stiu din realitate si ma cunosc destul de bine si gandesc mult mai bine ca majoritatea din voi sa va spuna ca un forum e total diferit de viata, ca parca dead_mayhem zicea ca sunt un prost ca pana mea.Asta e tot ce am avut sa zic si Have fun.
succes.. tot zici ca nu mai postezi aici si te lasi demuult .. ial si pe fratetu