cred ca unii stiu ca eram in dubii acum ceva timp de ce urma sa fac cu viata mea....
cum tot ei stiu ca intr'un final am decis sa ma reintorc in Spania si sa renunt la armata in Romania dupa un esec cu continuarea stuiilor in tara.
e bine m'am raintors in Spania.
am continuat sa lucrez unde am lucrat acum cativa ani cu un amic ..cautand ceva mai bun . am plecat cu ideea de a lucra cateva luni cu el pana gasesc altceva si sa incep scoala in sep`tembrie aici.
pana acum s'a indeplinit mai mult de cat ma asteptam.
am inceput munca la 2 zile de Spania si am tras de ea. acum 2 luni ... cam dupa reset d2, dupa ce am lasat jocul am inceput sa ies cu o fata. inca sunt cu ea.. nu prea ma convinge dar parca imi poarta noroc.
acum o luna am avut ocazia sa merg la un interviu in Aeroport pt un nou loc de munca (contract ..etc... ) . aveam nevoie de permis pt locul de munca. asa ca m'¡am bagat la scoala de soferi.
acum 3 saptamani m'au sunat de la aeroport ca sa fac pregatirea practica pt respectivul loc de munca.. era vb ca ma suna pe la sfarsitul lui august sau septembrie. si eu trebuia sa scot carnetul luna asta.
acum o saptamana am aprobat sala ( prima prezentare)
joia trecuta m'au sunat de la aeroport si m'au intrebat cum merge cu carnetul , ca aveau nevoie de o persona de saptamana asta.. ...
vineri 30.07.2010 . zi importanta, daca aprobam orasul aveam loc de munca... asa ca cu mult noroc (avand in vedere ca am vazut foarte tarziu pietonii la o trecere... ) am aprobat si orasul in ultima zi inaintea vacantelor de vara de la scoala de soferi.
azi merg sa semnez contractul si maine incep munca. tot azi intru intr'un bar merg sa beau o cafea pe la 7 si bag un euro la aparate.. nu stiam decat sa apas un buton si am castigat 80 euro.. am inceput sa intreb daca era adevarat si cum ii scot

in fine , maine incep munca ..
inainte de toate, avand in vedere locul de munca , programul imi va permite sa merg la scoala din septembrie.
sunt foarte bucuros ... dar am o mica teama .. deoarece ceea ce e prea frumos dispare repede.... sper sa nu fie cazul...
ms mult celor care mi'au sustinut ideile pe aici si celor care mi'au dat sfaturi : printre ei : alex(onlythebrave) , cristina ( cygnum) , razvan ( mrdjbthu) , FLO ( floking24 ) etc...
donati'mi 10 fg ca sa fac iar 666
nr lui dracu
va rog...This post was edited by puyu on Aug 2 2010 01:27am