d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ultimele Mele 2 Luni > Ce Parere Aveti ?
1236Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Aug 2 2010 01:23am
cred ca unii stiu ca eram in dubii acum ceva timp de ce urma sa fac cu viata mea....

cum tot ei stiu ca intr'un final am decis sa ma reintorc in Spania si sa renunt la armata in Romania dupa un esec cu continuarea stuiilor in tara.

e bine m'am raintors in Spania.

am continuat sa lucrez unde am lucrat acum cativa ani cu un amic ..cautand ceva mai bun . am plecat cu ideea de a lucra cateva luni cu el pana gasesc altceva si sa incep scoala in sep`tembrie aici.

pana acum s'a indeplinit mai mult de cat ma asteptam.

am inceput munca la 2 zile de Spania si am tras de ea. acum 2 luni ... cam dupa reset d2, dupa ce am lasat jocul am inceput sa ies cu o fata. inca sunt cu ea.. nu prea ma convinge dar parca imi poarta noroc.

acum o luna am avut ocazia sa merg la un interviu in Aeroport pt un nou loc de munca (contract ..etc... ) . aveam nevoie de permis pt locul de munca. asa ca m'¡am bagat la scoala de soferi.

acum 3 saptamani m'au sunat de la aeroport ca sa fac pregatirea practica pt respectivul loc de munca.. era vb ca ma suna pe la sfarsitul lui august sau septembrie. si eu trebuia sa scot carnetul luna asta.

acum o saptamana am aprobat sala ( prima prezentare)

joia trecuta m'au sunat de la aeroport si m'au intrebat cum merge cu carnetul , ca aveau nevoie de o persona de saptamana asta.. ...

vineri 30.07.2010 . zi importanta, daca aprobam orasul aveam loc de munca... asa ca cu mult noroc (avand in vedere ca am vazut foarte tarziu pietonii la o trecere... ) am aprobat si orasul in ultima zi inaintea vacantelor de vara de la scoala de soferi.

azi merg sa semnez contractul si maine incep munca. tot azi intru intr'un bar merg sa beau o cafea pe la 7 si bag un euro la aparate.. nu stiam decat sa apas un buton si am castigat 80 euro.. am inceput sa intreb daca era adevarat si cum ii scot :LOL:

in fine , maine incep munca ..

inainte de toate, avand in vedere locul de munca , programul imi va permite sa merg la scoala din septembrie.

sunt foarte bucuros ... dar am o mica teama .. deoarece ceea ce e prea frumos dispare repede.... sper sa nu fie cazul...

ms mult celor care mi'au sustinut ideile pe aici si celor care mi'au dat sfaturi : printre ei : alex(onlythebrave) , cristina ( cygnum) , razvan ( mrdjbthu) , FLO ( floking24 ) etc...

donati'mi 10 fg ca sa fac iar 666 :) nr lui dracu :P va rog...

This post was edited by puyu on Aug 2 2010 01:27am
Member
Gold: 0.00
Aug 2 2010 01:36am
bv .. dar ce plm e asa coo ??l ca lucrezi??

adica nu inteleg ideea topicului ....

Member
Aug 2 2010 01:38am
Quote (giuvaieru @ 2 Aug 2010 09:36)
bv .. dar ce plm e asa coo ??l ca lucrezi??

adica nu inteleg ideea topicului ....

pai ... locul actual de munca nu imi permitea sa merg la scoala.. nu aveam cand si ... plm aici voi castiga dublu + contract + orele extra bine platite etc....

ideea topicului era ca: de la starea pesimista care o aveam acum 6 luni, ca nu imi iesea nimic bine.. la momentul actual.

This post was edited by puyu on Aug 2 2010 01:39am
Member
Aug 2 2010 01:42am
Quote (puyu @ 2 Aug 2010 09:38)
pai ... locul actual de munca nu imi permitea sa merg la scoala.. nu aveam cand si ... plm aici voi castiga dublu + contract + orele extra bine platite etc....

ideea topicului era ca: de la starea pesimista care o aveam acum  6 luni, ca nu imi iesea nimic bine.. la momentul actual.

ok .. si cu ce ma ajuta pe mine asta ? ( eu ca utilizator jsp)

nu ma intelege gresit .. dar de la o vreme .. numai topicuri aiurea ..
Member
Aug 2 2010 01:46am
Quote (giuvaieru @ 2 Aug 2010 09:42)
ok .. si cu ce ma ajuta pe mine asta ? ( eu ca utilizator jsp)

nu ma intelege gresit .. dar de la o vreme .. numai topicuri aiurea ..

.... nu l'am scris pt tine . chill.. l'am scris pt toti cei cu care m'am avut bine cand jucam...

in special pt 1-2 ... cu care stateam ore insir vorbind.. dar in fine....

e clar ca pe forumul acesta un topic normal nu e bine primit..... daca faceam un topic in care injuram pe vre'un alt user.. se strangeau toti si opinau.. ne dadea Dan cateva reduceri % si toata lumea bucuroasa pt un alt serial de OTV in direct pe JSP.... in fine....,

ah , adca tu te limitezi doar la un joc.... e problema ta....

This post was edited by puyu on Aug 2 2010 01:49am
Member
Aug 2 2010 01:53am
Quote (puyu @ 2 Aug 2010 09:46)
.... nu l'am scris pt tine . chill.. l'am scris pt toti cei cu care m'am avut bine cand jucam...

in special pt 1-2 ... cu care stateam ore insir vorbind.. dar in fine....

e clar ca pe forumul acesta un topic normal nu e bine primit..... daca faceam un topic in care injuram pe vre'un alt user.. se strangeau toti si opinau.. ne dadea Dan cateva reduceri % si toata lumea bucuroasa pt un alt serial de OTV in direct pe JSP.... in fine....

:unsure:

wtf dude.... chiar crezi ca ma int?

sincer acum .. daca vrei sa vb cu cineva .. vb pe ym / tel / mail .. nu pe jsp

=))

nu .. am facut cont pe jsp crezand ca e site cu anunturi matrimoniale si un fel de mirc..

This post was edited by giuvaieru on Aug 2 2010 01:55am
Member
Aug 2 2010 01:54am
Quote (giuvaieru @ 2 Aug 2010 09:53)
:unsure:

wtf dude.... chiar crezi ca ma int?

sincer acum .. daca vrei sa vb cu cineva .. vb pe ym / tel / mail .. nu pe jsp

nu esti singurul user pe jsp. daca nu te atrage topicul nu posta. wtf.. si nu imi strica buna dispozitie.... nici nu incerca sa transformi acest topic intr'un alt serial de OTV ! .

This post was edited by puyu on Aug 2 2010 01:55am
Member
Aug 2 2010 01:59am
Quote (puyu @ 2 Aug 2010 09:54)
nu esti singurul user pe jsp. daca nu te atrage topicul nu posta. wtf.. si nu imi strica buna dispozitie.... nici nu incerca sa transformi acest topic intr'un alt serial de OTV ! .

bai frate .. tu esti complexat rau daca simti nevoia sa iti postezi viata pe jsp

si mai termina cu kktùl ala de otv

vrei sa vorbesti cu cineva .. daì telefon .. nu posta toata rahaturile din viata ta aici !

si nu .. nu ma atrage topicul .. dar sunt nevoit sa postez pt ca miàm pierdut 30 sec din viata citind aberatiile tale despre ce viata de kkt ai avut .. si cum ca acum miroase a panselute

sa fim seriosi

/e : incearca aici .. daca iti place sa vorbesti despre viata ta personala prin intermediul jsp : http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=39800276&f=28

nu vei mai deranja pe nimeni asa

gl &hf

This post was edited by giuvaieru on Aug 2 2010 02:02am
Member
Gold: 2,001.95
Aug 2 2010 02:17am
felicitari !! vezi asteptarea a dat roade niciodata nu e prea tarziu
Member
Gold: 2,001.95
Aug 2 2010 02:20am
Go Back To Romanian Topic List
1236Next