d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Povestea Moleculei De Alcool Din Andrei
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 136.37
Warn: 40%
Jun 27 2010 02:10am
Eu va dau inceputul si imi rezerv dreptul sa intervin oricand. In rest, scrieti in comment-uri ce vreti, dar aveti grija de poveste, va rog.
Ea e a noastra a tuturor si ar fi pacat sa ne batem joc de ea. Regulament nu exista, dar o sa il inventam pe parcurs.
Cum ar trebui sa se intample lucrurile in mare: fiecare scrie cateva propozitii, nu mai mult de 6-7 randuri si duce povestea in ce parte vrea, dar fara a afecta sau nega ce s-a intamplat mai inainte.
Cand e prea mult, dau semnalul de inceputul sfarsitului si fiecare scrie cate o varianta de sfarsit.

Bun. Deci ii dam drumul:

”O data ajuns de unul singur la nunta verisoarei sale, Andrei isi dadu seama ca nu era mare lucru de facut.
Femeile era imbracate de sarbatoare, dar, in mod ciudat, parca toate gresisera, fiecare in felul ei: ciorapii aveau prea multe modele, pantofii aveau prea multe strasuri pe cureluse si, din pacate, sutienele aveau prea multe ture de burete in dansele.
Dupa o singura privire, situatia era clara – baiatul care statea in spatele mesei lungi si incarcate de sticle va fi cel mai bun prieten al lui in noaptea asta…”

Ideea nu e a mea, e luata de pe bloguluteo, dar sa vedem daca merge la noi
Member
Gold: 8.43
Jun 27 2010 03:03am
Member
Gold: 7,511.00
Jun 27 2010 03:54am
Stand el si meditand la ce va face in ziua aceea ce crezi ca se intampla.
Dani, un prieten vechi se afla si el printe invitati, dar fara ca Andrei sa stie asta.
Intamplarea face ca cei doi sa se intalneasca langa barul restaurantului unde se tine petrecerea
Andrei il vede pe Dani venind spre el zambind si tinand ceva in mana stanga.
Member
Jun 27 2010 03:57am
Era o sticla mare de alcool ieftin.
Nici lu Dani nu ii placea atmosfera de la nunta verisoarei lui Andrei, asa ca se hotarasc sa se imbete ca porcii si sa agate niste tipe.
Andrei se duce la bar si incepe sa se dea la Mirela, dar...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 27 2010 04:29am
Quote (MiniMod @ 27 Jun 2010 12:57)
Era o sticla mare de alcool ieftin.
Nici lu Dani nu ii placea atmosfera de la nunta verisoarei lui Andrei, asa ca se hotarasc sa se imbete ca porcii si sa agate niste tipe.
Andrei se duce la bar si incepe sa se dea la Mirela, dar...

dar trebui sa plece la veceu dintr-o data!

pe cand se pisa el cel mai bine, mai dadu si o besina, iese dintr-o cabina dragostea lui secreta de o viata: Mihaela. Rusinat de besina care mirosea prin baia publica, Dani incerca sa spuna ceva, dar nu se auzi decat un horcait de betiv.

dar Mihaela se apropie de el (remember era la pisoar si slitzu deschis) si ii spuse: Era ocupat la baia fetelor, asa ca a trebuit sa vin la baia baietilor ... sa stii ca esti dotat!

Atunci Dani isi reveni miraculos si decizandu-se sa profite de ocazie, spuse: ...
Member
Gold: 7,511.00
Jun 27 2010 04:47am
Stii.. eu demult ..(Mihaela il intrerupe)
stiu, stiu spuse aceasta pe un ton bland si cuprinzandu`l in bratze, incepe a`l saruta, moment in care Dani isi facu si el aparitia in toaleta publica, impins si el de aceasi pishare zdravana
Acesta ii zari pe cei doi si se hotaraste sa
Member
Warn: 10%
Jun 27 2010 04:54am
Quote (ViseZ @ 27 Jun 2010 12:47)
Stii.. eu demult ..(Mihaela il intrerupe)
stiu, stiu spuse aceasta pe un ton bland si cuprinzandu`l in bratze, incepe a`l saruta, moment in care Dani isi facu si el aparitia in toaleta publica, impins si el de aceasi pishare zdravana
Acesta ii zari pe cei doi si se hotaraste sa

in realitate nu se hotaraste, ci incepe sa isi pipaie lent sanii , emitand un geamat silentios, dar excitant..... in acest moment dani , putin rusinos are intentia sa iasa afara.... moment in care mihaela se aseaza in dreptul usii , cu mana dreapta ii atinge din ce in ce mai puternic penisul si ii spune .....
Member
Jun 27 2010 05:25am
ati stricat toata povestea coae nu se poate asa ceva... andrei se duce la baie, nu dani vi l-ati bagat pe dani la baie, dupaia altu il bag air pe andrei si zice ca vine dani si mihaela cum se lingea cu andrei cica ii pune mana pe penis lui dani,voi chiar nu stiti coae sa faceti ceva frumos;) propun sa o luati de la inceput;)
Member
Jun 27 2010 05:29am
deci, pana acum e asa.

Andrei se duce la baie, si incepe sa se pupe cu Mihaela.
Intre timp, apare si Dani, voia sa se pise. atat. urmariti sirul povestii, lol.

Cand Dani ii vede isi pierde uzul ratiunii, pentru ca el o iubea din toata inima pe Mihaela, si Andrei stia asta.
Orbit de furie, se napusteste asupra lui Andrei si ii cara pumni pana il lasa inconstient.
Andrei se trezeste peste un an la spital si..

This post was edited by MiniMod on Jun 27 2010 05:31am
Member
Jun 27 2010 05:38am
Quote (MiniMod @ Jun 27 2010 01:29pm)
deci, pana acum e asa.

Andrei se duce la baie, si incepe sa se pupe cu Mihaela.
Intre timp, apare si Dani, voia sa se pise. atat. urmariti sirul povestii, lol.

Cand Dani ii vede isi pierde uzul ratiunii, pentru ca el o iubea din toata inima pe Mihaela, si Andrei stia asta.
Orbit de furie, se napusteste asupra lui Andrei si ii cara pumni pana il lasa inconstient.
Andrei se trezeste peste un an la spital si..

nu isi mai amintea nimic.Doctorii i-au spus ca a fost batut la o nunta pana a fost bagat in coma, si ca se pregateau sa ii scoata aparatele ce il tineau in viata.Si-a revenit printr-un miracol si stia asta.A doua azi ,surpriza Mihaela venise sa il viziteze, si ii povesti ce s-a intamplat in acea seara, si ca Dani s-a sinucis in urmatoarea zi.....
Go Back To Romanian Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll