va povestescAzi pe la ora 11 dimineata ma suna mama ca sa ne intalnim. pe la 12 ne intalnim si imi zice ca vom merge sa mancam la un restaurant . imi zic : ok.
Ajungem in San Fernando ( o parte a Madridului pe care o evit deoarece e full romani ) , si in final la un restaurant numit : Dracula.
Toate bune si frumoase pana intru in interior. acolo ma trezesc intr'o sala foarte bine amenajata insa se auzeau manele : Cum poti pune manele intr'un restaurant ? ( asta nici in Romania nu se mai intampla)
Apare la masa un ospatar imbracat cu blugi si pulover , de parca se pregatea sa plece la discoteca ... E posibil asa ceva ?
Il intreb : din cate am inteles acesta este un restaurant traditional romanesc, adevarat ? el zice : da . eu : interesant , nu stiam ca traditional = manele + vestiment de discoteca. el : pleaca de la masa.
Ne ia comanda o alta persoana , fata de data asta : blugi si camasa cu vesta. AAA uitam sa va zic o alta faza tare : ospatarul este intrebat de mama depsre un tip de mancare : raspunul lui : aaa, nus , cred ca deaia de acolo , si zambeste , dand impresia de a se simti bine si fericit pt raspunsul obiectiv pe care l'a dat.
Eu intreb : E posibil asa ceva ? evident ca da atata timp cat azi am trecut prin aceasta experienta... insa ... e prea de tot. macar daca ar fi fost o manea mai acceptabila insa era ceva guta si nicoleta : vai viata mea , vai viata lui mama ... in fine , sunt idiot , nu cred ca exista vreo manea compatibila cu un restaurant

niciatat cand il deschizi intr'o tara straina : e normal ca cei de afara sa ne caracterizeze : inculti ... bine ca nu inteleg muzica ..si nu isi dau seama de greselile gramaticale din versuri...
in fine ideea e ca am fost foarte deceptionat de ceea ce am putut trai azi... mai ales ca au furat numele cunoscutului Castel Dracula.
This post was edited by puyu on Feb 28 2010 02:22pm