d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Castelul Dracula - Madrid > Coslada-san Fernando
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 28 2010 02:22pm
va povestesc

Azi pe la ora 11 dimineata ma suna mama ca sa ne intalnim. pe la 12 ne intalnim si imi zice ca vom merge sa mancam la un restaurant . imi zic : ok.

Ajungem in San Fernando ( o parte a Madridului pe care o evit deoarece e full romani ) , si in final la un restaurant numit : Dracula.
Toate bune si frumoase pana intru in interior. acolo ma trezesc intr'o sala foarte bine amenajata insa se auzeau manele : Cum poti pune manele intr'un restaurant ? ( asta nici in Romania nu se mai intampla)
Apare la masa un ospatar imbracat cu blugi si pulover , de parca se pregatea sa plece la discoteca ... E posibil asa ceva ?
Il intreb : din cate am inteles acesta este un restaurant traditional romanesc, adevarat ? el zice : da . eu : interesant , nu stiam ca traditional = manele + vestiment de discoteca. el : pleaca de la masa.
Ne ia comanda o alta persoana , fata de data asta : blugi si camasa cu vesta. AAA uitam sa va zic o alta faza tare : ospatarul este intrebat de mama depsre un tip de mancare : raspunul lui : aaa, nus , cred ca deaia de acolo , si zambeste , dand impresia de a se simti bine si fericit pt raspunsul obiectiv pe care l'a dat.

Eu intreb : E posibil asa ceva ? evident ca da atata timp cat azi am trecut prin aceasta experienta... insa ... e prea de tot. macar daca ar fi fost o manea mai acceptabila insa era ceva guta si nicoleta : vai viata mea , vai viata lui mama ... in fine , sunt idiot , nu cred ca exista vreo manea compatibila cu un restaurant :d niciatat cand il deschizi intr'o tara straina : e normal ca cei de afara sa ne caracterizeze : inculti ... bine ca nu inteleg muzica ..si nu isi dau seama de greselile gramaticale din versuri...

in fine ideea e ca am fost foarte deceptionat de ceea ce am putut trai azi... mai ales ca au furat numele cunoscutului Castel Dracula.

This post was edited by puyu on Feb 28 2010 02:22pm
Member
Gold: 5,629.00
Feb 28 2010 03:29pm
hehe :rofl: s00p3r :P

vina lui maica-ta . puteati sa mergeti la meci sa va intalniti :D

This post was edited by Taiko on Feb 28 2010 03:30pm
Member
Warn: 10%
Feb 28 2010 03:55pm
Quote (Taiko @ 28 Feb 2010 22:29)
hehe :rofl: s00p3r :P

vina lui maica-ta . puteati sa mergeti la meci sa va intalniti :D

nasol e ca ea cunostea localul si ii facea placere :)) in timp ce eu ma suportam , cu dorinta de a ma urca pe perenti sa le daram bozele... una era chiar langa masa noastra :)) deci a dost o masa pe cinste ... im intra cu noduri ciorba de vaca care o comandasem la f1 :D

This post was edited by puyu on Feb 28 2010 03:56pm
Member
Gold: 88.00
Trader: Trusted
Mar 1 2010 05:57am
Quote (puyu @ Feb 28 2010 11:55pm)
nasol e ca ea cunostea localul si ii facea placere :)) in timp ce eu ma suportam , cu dorinta de a ma urca pe perenti sa le daram bozele... una era chiar langa masa noastra :)) deci a dost o masa pe cinste ... im intra cu noduri ciorba de vaca care o comandasem la f1  :D

:)))) !!! ai plecat in alta tara sa scapi de manele si uite ce patesti =)) !!
Member
Gold: 3,537.10
Mar 1 2010 06:35am
da, lol. de ce ti-e frica nu scapi. ce e si mai trist, e ca oamenii aia fac o poala de bani in urma restaurantului, cred ^^
Member
Gold: 287.00
Mar 1 2010 06:56am
hahahahaha
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Mar 1 2010 07:41am
vreo 3 chestii am de mentionat.

#1 , ceea ce ai descris mai sus e din pacate mai romaneste decat la noi in tara ..baietii inteleg
#2 , in mod surprinzator, si tocmai fiindca versurile sunt inaccesibile , stainii (nu toti desigur) gasesc ceva placut in manele (iarasi , nu toate )
#3 si cel mai important..ce pana corbului cautai intr-un restaurant cu specific romanesc cand tu eviti si zona frecventata de romani ?
Member
Gold: 287.00
Mar 1 2010 07:51am
Quote (Arx_X @ 1 Mar 2010 14:41)
vreo 3 chestii am de mentionat.

#1 , ceea ce ai descris mai sus e din pacate mai romaneste decat la noi in tara ..baietii inteleg
#2 , in mod surprinzator, si tocmai fiindca versurile sunt inaccesibile , stainii (nu toti desigur) gasesc ceva placut in manele (iarasi , nu toate )
#3 si cel mai important..ce pana corbului cautai intr-un restaurant cu specific romanesc cand tu eviti si zona frecventata de romani ?

asta asa e haha :)) si .. chiar asa ce dreaq cautai in san fernando? :))

Banned
Warn: 20%
Mar 1 2010 12:51pm
Tu n-ai nimic mai bun de facut decit sa te certi cu tiganii boriti prin restaurante man lol de ce te duci in restaurante de tiganii? Eu am trait la Montreal si acolo aveau restaurant Dracula ca in Madrid, restaurant al lui Fane Spoitorul, tigan criminal de iti era frica sa intrii inauntru...da nici nu se punea problema sa treci pe acolo, adica ai nevoie sa le gusti supa lor de burta pisata de piranda...sunt si eu om...ma duc sa-i maninc rahatul lui Fane...las-o in pula mea ma...:)
Si aia daca puneau manea inseamna ca erau tiganii din aia de la satra de se respecta :D

This post was edited by VaultBoy on Mar 1 2010 01:20pm
Banned
Warn: 20%
Mar 1 2010 01:26pm
Nu stiu de ce i-au lasat rominii in pace...sirbii ii impuscau pe care intra in oras. Am vazut cu ochii mei la granita cu Bulgaria, un prieten de a lui taicameau, Serghei cred ca il chema era sergent el, si-a luat akm-ul si a tras intrun trigan pe marginea drumului care intrase in oras sa cerseasca. Eram mic aveam 8 ani.

This post was edited by VaultBoy on Mar 1 2010 01:29pm
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll