d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Si Mi-am Facut Abonament La Ilink.......
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,034.21
Jan 26 2010 11:17am
Am zis ca merge incercat ilinkul , imi spusesera cateva persoane ca sunt destul de ok, nu au probleme multe cu ei si ca merge bine.

Ei bine la mine au venit azi niste baieti si au instalat. Ce sa zic, au bagat firul in casa, au lasat in hol vreo 15-20m si au mufat cablu , bagat in laptop , cerut ip, vazut ca se deschide yahoo si s-au carat.
Ce sa se ocupe ei de tras firul prin casa, ca doar instalarea era gratuita, deci nu putei sa le ceri sa dea gauri sau sa duca firu unde vrei tu.... totusi au fost suficienti de draguti sa-mim lase la cerere 12 soricei d-aia de prins firul. :rofl:

Trecem mai departe, pleaca baietii si eu trec la prins cablu pe langa pereti etc etc sa il mai ascund cat de cat, noroc ca l-am dus pe unde era cablu tv si l-am prins cu soriceii aia. nu ca 12 ar fi fost suficienti dar m-am descurcat. Toate bune si frumoase si ma duc la laptop sa vaz cum merge dracia, dau sa schimb pagina si vad ca ii ia cam 20 de secunde sa se incarca.
Hmmmmm ..... Am zis ia sa vaz ce latente sunt si am dat si eu un ping in yahoo.com. Am descoperit 2000 ms la reply. Okeeeeeeeeeeeeeeeeee , haide sa dam un ping in ceva din ro. www.k.ro si acelasi reply 2000 ms. Am dat un telefon, am explicat tipului la telefon care este problema, si mi-a spus sa fac niste print screenuri si sa trimit la dracu stie ce mail. trimit pozele si primesc reply ca nu sunt relevante si ca sa ma duc pe nu stiu ce site de test al vitezei si sa testez acolo viteza in reteaua Evolva , care = ilink. Am raspuns ca nu e relevanta treaba , e ca si cum iau de la 3 calculatoare mai incolo din aceeasi retea.

Ma rog, intre timp au mai lucrat ei si a mai scazut latenta la 200-300 ms, pt browsing este decenta pot sa zic, dar in wow sub 400 ms de scad, si asta cu leatrix latency fix, care inainte pe fastlink aveam 50 ms.
M-a sunat o tanti sa ma intrebe daca acuma merge mai ok netul, i-am spus ca tot este sub ori limita a decentei si a spus ca va face un ticket pt dracu stie cine mai departe. Ramane de vazut daca sunt capabili sa rezolve ceva sau nu....

Oricum ca prima impresie pt ilink , sunt de 3 lei.

DAAAAAAR, pt ca acum urmeaza un mare dar si partea care m-a amuzat enorm. EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT CU EI. Am vb la tel cu o tanti careia i-am dat detaliile mele din buletin si adresa de instalare etc dar nu am semnat nimic. Asa ca daca netul va continu sa suga si in urmatoarele zile, il voi lasa sa mearga pana il inchid iar la vederea unei facturi ii voi suna sa-i intreb daca avem vreun contract semnat ceva de se asteapta la bani.

Oricum, in mare asa, cam neprofesionisti baietii. Daca sa repara treaba ok, daca nu nu.

Vedem.......... :D
Member
Gold: 1.39
Jan 26 2010 12:50pm
asa a facut un prieten cu telefonu ala digi..
nu au facut contract si baiatu deja avea factura de vreo 100 si ceva de milioane... plm
na platit nimic :D
Member
Gold: 5,629.00
Jan 26 2010 12:58pm
doamne ce .. mitici

:D
Member
Jan 26 2010 01:39pm
Pana la urma a ramas ca e o problema cu accesul meu la retea, trebuie sa seteze ei dracu stie ce, asta a fost motivul invocat de domnisoara de la telefon, si ca maine la ora 7 dimineata va functiona in parametrii normali.

Member
Gold: 330.00
Jan 26 2010 02:53pm
ti-am spus eu cum e cu ilinkul...ilink este o denumire generala pt toate retelele de cartier bashite, care nici macar nu mai au fonduri proprii acum fiindca probabil ca le vireaza la centru, de unde inapoi nu stiu citi bani mai vin pt modernizarea retelei...macar inainte de asta se autogospodareau, erau retele de cartier care mergeau super bine, cu un trafic fantastic....pina cind si-a bagat ion cacat coada si a facut o tb romaneasca, adika a cumparat toate retelele de cartier disponibile si le-a unit sub un singur drapel...si fiindca toate acestea tb sa poarte un nume, s-au chemat eminescu....nu, ilink s-au chemat, acadeaua cu rahat, hihi....deci, brev:
ilink: e facut din o gramada de mici retele care nu se mai autogospodaresc fiindca nu mai au fonduri proprii dar si-au pastrat vechiul personal si ii cam doare la basca....
dc vrei net stabil pt wow, asa cum eu tremuram la ideea sa mor pe d2 hc, addicted cum eram pe atunci de net in general, rds e cea mai buna solutie....nu cade NICIODATA, si traficul e ok, nu straluceste dar nici nu te lasa la greu.... :) si cei de la service raspund rpd si bine.... :)
asa ca lasa-i in durerea lor, si treci la batrinul rds, pt un joc de calitate... :)

This post was edited by onlythebrave on Jan 26 2010 02:54pm
Member
Gold: 8.43
Jan 26 2010 03:21pm

Sorry, nu m-am putut abtine :P
Member
Jan 26 2010 03:56pm
Quote (onlythebrave @ 26 Jan 2010 22:53)
ti-am spus eu cum e cu ilinkul...ilink este o denumire generala pt toate retelele de cartier bashite, care nici macar nu mai au fonduri proprii acum fiindca probabil ca le vireaza la centru, de unde inapoi nu stiu citi bani mai vin pt modernizarea retelei...macar inainte de asta se autogospodareau, erau retele de cartier care mergeau super bine, cu un trafic fantastic....pina cind si-a bagat ion cacat coada si a facut o tb romaneasca, adika a cumparat toate retelele de cartier disponibile si le-a unit sub un singur drapel...si fiindca toate acestea tb sa poarte un nume, s-au chemat eminescu....nu, ilink s-au chemat, acadeaua cu rahat, hihi....deci, brev:
ilink: e facut din o gramada de mici retele care nu se mai autogospodaresc fiindca nu mai au fonduri proprii dar si-au pastrat vechiul personal si ii cam doare la basca....
dc vrei net stabil pt wow, asa cum eu tremuram la ideea sa mor pe d2 hc, addicted cum eram pe atunci de net in general, rds e cea mai buna solutie....nu cade NICIODATA, si traficul e ok, nu straluceste dar nici nu te lasa la greu.... :) si cei de la service raspund rpd si bine.... :)
asa ca lasa-i in durerea lor, si treci la batrinul rds, pt un joc de calitate... :)

nu am rds la mine aici man, aia e problema ca altfel imi puneam. la mine aici cica era pro net, ceva in genu. am dat un whois la ip si asta apare, ma rog, pe langa ilink. oricum in mare vad ca e evolva. mama lor sa vedem ce iese.
daca o rezolva maine de dimineata cum au promis e ok, daca nu, le zic sa nu se astepte la facturi platite.

Quote (mmc01 @ 26 Jan 2010 23:21)
http://cdn2.knowyourmeme.com/i/3375/original/cool-story-bro.jpg

Sorry, nu m-am putut abtine :P

ala chiar nu e funny.
gkick incoming!!!!
:rofl:
Member
Gold: 8.43
Jan 27 2010 03:49am
Quote (MrDjBthu @ 26 Jan 2010 23:56)

ala chiar nu e funny.
gkick incoming!!!!
:rofl:

Un coleg din guilda, punea poza asta pe forum mai mereu, ca si reply dupa un oarecare post. GM-ul o stergea de cate ori apuca, intr-o zi a primit acasa, prin posta, un plic cu poza asta scoasa la imprimanta. :rofl:
Member
Jan 27 2010 04:38am
Quote (mmc01 @ 27 Jan 2010 11:49)
Un coleg din guilda, punea poza asta pe forum mai mereu, ca si reply dupa un oarecare post. GM-ul o stergea de cate ori apuca, intr-o zi a primit acasa, prin posta, un plic cu poza asta scoasa la imprimanta. :rofl:

e grav daca ii stia tipu respectiv adresa de acasa, lol.

revenind la ilink.

bineinteles ca de dimineata nu mergea conexiunea, ba chiar era mai rau. inchid laptopul si ma mut la desktop. ma suna baietii de la support ca incearca sa rezolva problema si daca se poate sa verific cum merge acum. pe tipicul "am mai facut ceva, ia vedeti acu ie bine domnu' ??" normal ca nu, era tot praf.
ma roaga sa tin laptopul deschis ca sa "rezolve" ei.
peste 20 de minute ma suna tanti de aseara sa-mi spuna ca a rezolva EA!! si ca ma roaga sa verific. incerc sa dau un ping si nimic, deschid wow sa ma conectez, nimic iar, un browser , pac pac, nici ala nu mergea. Si ii spun domnisoarei ca acum netul nu functioneaza DELOC. la care domnisoara invoca o defectiune in rahova , un generator , si probabil un norisor care a aparut pe cer. Imi spune ca ma v-a suna ea din nou cand este totul ok, ca momentan nu merge externul. am intrebat-o daca asa le merge netul tot timpul, pt ca prima impresie este penibila. raspunsul a fost ca nu. lol
FACEPALM

acum astept cu nerabdare urmatorul lor telefon pt mai multi LULZ
Member
Gold: 0.55
Jan 27 2010 06:15am
altu care a facut combinatie cu ilink ...
CONGRATZ
:lol:
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll