Quote (brainpower777 @ 28 Nov 2009 14:56)
vorbesti ca pizdele alea barfitoare din auzite ... du-te ba si canta la alta masa

si nu o mai arde ca ratatul , e primul pm in care te-am injurat , ca m-am bucurat sa vad ca in sfarsit ti-ai dat arama pe fata =))
iar cu repay-ul ... 26k posts si 51 ppd nu e ceva la care renunti asa usor , get a life instead ?
=)))
eu vb ca o pizda barfitoare? =))))))
uita`te la profilul tau ...
daca vorbeam din barfe spuneam ca nu esti in stare sa stai 10 sec langa o femeie fara sa ejaculezi .. fapt care denota lipsa de contact oamenii .. in special cu sexul opus
si da clar .. e primul pm in care m`ai injurat .. de asta ai avut ignore 6-7 luni de zile ..
si daca tu crezi ca posturile sunt tot ..
get a life ratonule
selfowned
si app .. da .... pot sa renunt foarte usor la un cont cu 43 fg pe el ..
si posturile le poti face foarte usor spamand prin PC si GH + multe alte forums in care poti ajunge si la 100 ppd
dar dupa ce am vb cu njaguar ( pt recuperare cont + scan ip) + alti moderatori ( pt a vedea ce se poate face) ... am decis sa imi recuperez contul ...
asta dupa ce am citit regulile + instructiunile din S/A ] W/i/L .. care specifica ca nu poti face nimic decat sa day repay si sa astepti
apropo .. nu conteza cu cat fg iei lock pe cont
poti sa ai si 100k .. cand o sa fie case reviewd si aprove pt unlock o sa ai fix 0
tot fg`ul se va opri ca unlock fee
This post was edited by giuvaieru on Nov 28 2009 07:45am