d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Ma Las De Diablo > Blizzard Sucks
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 22 2009 03:03pm
Salut baieti,
Desi sunt nou pe jsp, joc diablo de cand a aparut.
Hai sa va spun ce am patit acum 5 minute pe bnet si poate ma lamureste unu ce mama dracului s-a intamplat:

Am un pala lvl 87 bugguit la stats cu torta ani perfect LW, perfect pheonix, perfect raven ring, perfect cta (6) si alte smecherii. Eeeee iau cafteala de la un whirlwind si ies din joc ca sa-mi iau corpul. EEEEEEEEEE acum vine bomba
Mi-am luat corpul dar fara LW fara CTA si inele (raven si ala care da +1 skill si nu e SOJ, am un lapsus acum). Poate ma lamureste cineva cum mama ma-sii se poate intampla asa ceva. de cazut pe jos nu are cum ca e lvl 87. In acelasi timp primesc mesaj de la un prieten ca a pierdut un 3x3 din cauza serverului care ia cazut.

Bai, am baut eu prea mult? Am luat-o razna? CUm se poate asa ceva.

Alta traznaie. Acum doua zile am facut un mule intre personaje. EEEEE sa nu va spun ca ies din joc si intru peste jumate de ora si obiectele erau inapoi pe personajele originare.

This post was edited by DiaboliqBGE on Sep 22 2009 03:21pm
Member
Gold: 330.00
Sep 22 2009 03:13pm
lasa ma, nu te mai amari, joaca doar pt placerea jocului sau dc nu poti, pur si simplu nu mai juca....gindeste-te ca unii dintre noi au pierdut caractere mult mai gozu pe hc, si la lvl f mari, gen 97....asa ca...good luck and have fun....
Member
Sep 22 2009 03:18pm
Da ~onlythebrave dar LW cu 70CB, pana mea... si eu am avut serial suspendat alea alea dar asta a pus capac.

Apropo, poate unii dintre voi stiati, dar eu am aflat acum 2 min de ce am pierdut obiectele. Daca mori de 2 ori la rand fara sa-ti iei corpul si iesi din joc, se pastreaza doar obiectele pe care poti sa le porti (strebght, dex), restul PA PA (valabil pt caracter bugguit la strenght sau dex cu inventarul full).

Poate fac topic de donatii ca am vreo 5 conturi full de obiecte iar acum cu moralul sunt varza.

This post was edited by DiaboliqBGE on Sep 22 2009 03:19pm
Member
Gold: 287.00
Sep 22 2009 03:52pm
tare dar .. e sfarsitul laderului.. dupa cum zicea si only.. au pierdut altii mult mai mult.. de exemplu eu :))) boti pe sc/hc.. iteme perfecte.. inainte de ban.. deci relativ la inceputul laderului...
faci bine cu o donatie dar nu cred ca joaca cineva diablo2 pe aici :).. the_rest juca dar pe nl parca :D
Member
Gold: 5,629.00
Sep 22 2009 04:36pm
ai 0 fg
vinde tot si fa-ti char dupa reset . strangi multi fg , iti iei xbox sau ps3 de pe donor forum cu fg .. si DUPA te lasi de diablo :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sau iti iei un lant de aur ca si cocalaru' de radu :D

This post was edited by Taiko on Sep 22 2009 04:36pm
Member
Gold: 1,034.21
Sep 23 2009 12:29am
lol lant de aur :rofl:
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Sep 23 2009 12:59am
tia bubuit copul ptr ca nu a avut str sa ridice corupul dupa jos :)
Member
Sep 23 2009 01:31am
Quote (leXu @ Tue, Sep 22 2009, 11:52pm)
tare dar .. e sfarsitul laderului.. dupa cum zicea si only.. au pierdut altii mult mai mult.. de exemplu eu :))) boti pe sc/hc.. iteme perfecte.. inainte de ban.. deci relativ la inceputul laderului...
faci bine cu o donatie dar nu cred ca joaca cineva diablo2 pe aici :).. the_rest juca dar pe nl parca :D

si eu joc tot de pe nl :)

@taiko: Da bratzara pot sa-mi iau? Nu sunt fan lantz. :))

This post was edited by DiaboliqBGE on Sep 23 2009 01:32am
Member
Gold: 8.83
Sep 23 2009 01:32am
Quote (DiaboliqBGE @ Tue, Sep 22 2009, 09:03pm)
Salut baieti,
Hai sa va spun ce am patit acum 5 minute pe bnet si poate ma lamureste unu ce mama dracului s-a intamplat:

Am un pala lvl 87 bugguit la stats cu torta ani perfect LW, perfect pheonix, perfect raven ring, perfect cta (6) si alte smecherii. Eeeee iau cafteala de la un whirlwind si ies din joc ca sa-mi iau corpul. EEEEEEEEEE acum vine bomba
Mi-am luat corpul dar fara LW fara CTA si inele (raven si ala care da +1 skill si nu e SOJ, am un lapsus acum). Poate ma lamureste cineva cum mama ma-sii se poate intampla asa ceva. de cazut pe jos nu are cum ca e lvl 87. In acelasi timp primesc mesaj de la un prieten ca a pierdut un 3x3 din cauza serverului care ia cazut.

Alta traznaie. Acum doua zile am facut un mule intre personaje. EEEEE sa nu va spun ca ies din joc si intru peste jumate de ora si obiectele erau inapoi pe personajele originare.

chestia asta a patito si un prieten....este din cauza bugului...dak mori si u aveai bug pe iteme k sa le porti...si nu iei itemele in jocul respectiv cand te duci in alt joc sa iti ridici corpul itemele dispar...
Member
Gold: 1.11
Sep 23 2009 03:24am
Quote (DiaboliqBGE @ Wed, 23 Sep 2009, 00:03)
Salut baieti,

Se mai intampla...asa am pierdut griffon perf ladderu' asta si alte balarii (gen BK - ala cu +1 skill).

Chestia cu mule se intampla cand are serverul probleme (gen vreun lag monstru) si se da reroll...ar tb sa fie o masura care sa te impiedice sa pierzi itms, insa e mai trist cand stii ca jocu' trecut ai gasit ist inainte de laaaaag si p'orma vezi ca nu il mai ai :))
Go Back To Romanian Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll