Quote (DiaboliqBGE @ Wed, 23 Sep 2009, 00:03)
Salut baieti,
Desi sunt nou pe jsp, joc diablo de cand a aparut.
Hai sa va spun ce am patit acum 5 minute pe bnet si poate ma lamureste unu ce mama dracului s-a intamplat:
Am un pala lvl 87 bugguit la stats cu torta ani perfect LW, perfect pheonix, perfect raven ring, perfect cta (6) si alte smecherii. Eeeee iau cafteala de la un whirlwind si ies din joc ca sa-mi iau corpul. EEEEEEEEEE acum vine bomba
Mi-am luat corpul dar fara LW fara CTA si inele (raven si ala care da +1 skill si nu e SOJ, am un lapsus acum). Poate ma lamureste cineva cum mama ma-sii se poate intampla asa ceva. de cazut pe jos nu are cum ca e lvl 87. In acelasi timp primesc mesaj de la un prieten ca a pierdut un 3x3 din cauza serverului care ia cazut.
Bai, am baut eu prea mult? Am luat-o razna? CUm se poate asa ceva.
Alta traznaie. Acum doua zile am facut un mule intre personaje. EEEEE sa nu va spun ca ies din joc si intru peste jumate de ora si obiectele erau inapoi pe personajele originare.
Se mai intampla...asa am pierdut griffon perf ladderu' asta si alte balarii (gen BK - ala cu +1 skill).
Chestia cu mule se intampla cand are serverul probleme (gen vreun lag monstru) si se da reroll...ar tb sa fie o masura care sa te impiedice sa pierzi itms, insa e mai trist cand stii ca jocu' trecut ai gasit ist inainte de laaaaag si p'orma vezi ca nu il mai ai :))