Sagetator [img]
http://img39.imageshack.us/img39/8273/sagetatorul.jpg[/img]
se spune ca sagetatorii au darul de a vedea dincolo de aparente, ca sunt vizionari...sunt idealisti si boemi in acelasi timp...in general afemeiati, instabili si flirteaza mult, dar asta nu este o caracteristica a unei singure zodii..

oricum dc ii spui unei femei ca esti sagetator incepe sa rida si devine precauta...

sagetatorii mai sunt buni generali dar prosti diplomati, adika dau cu mucii in fasole... se pot sacrifica pt un ideal nobil dar pot face multe prostii acasa...

in rest, ce sa zic...fiind o zodie de foc imi place mult, si ma impac f bine cu berbecii, care sunt copii zodiacului si sunt de o incapatinare adorabila...am observat ca sagetatorii se pot impaca bine cu orice zodie, adika orice zodie se simte f bine in preajma lor, pt ca sunt f veseli, sociabili si deschisi...ei iti spun adevarul in fata pt ca nu vad rostul sa se complice atita in viata cu strategii si ascunzisuri...deviza lui poate fi: "carpe diem" , adica traieste-ti viata...apropo de asta...miine plec la munte, asa ca urati-mi vreme frumoasa acolo, ca sa pot dormi in cort si nu in masina...