d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian >
Poll > Salariile In Romania
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 21,070.00
Apr 28 2009 04:07am
Am rugamintea sa indicati ce raspuns ati ales si daca este posibil sa argumentati.
Member
Gold: 0.00
Apr 28 2009 04:49am
#3 ofc

nu ma int ce salarii au altii

eu am un salariu destuld e bun .. ma multumesc cu el

dar pt banii care ii castig .. munces de imi sar capacele .. btw lucrez la patron

poti lucra si la stat si sa castigi destui bani cat sa simti ca iti ajung

ideea e sa fii bun in ceea ce faci .. si vei fi rasplatit pe masura

or sa fie comm gen : domne sunt unii care au 3 fac si castiga un rahat de bani de la stat

raspuns .. da`ti demisia si cauta altceva de facut .. la care sa te pricepi si din care ies bani

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 28 2009 05:08am
#2 of course.
pentru ca salariatii de la stat nu muncesc pentru un patron pe care sa il intereseze performanta, ei stau acolo la stat si taie branza cum le vine chefu ca nu o fi mare bai daca pierd si ei niste vreme, acolo, degeaba.

la privat, vine patronu sau manageru sau careva, care pune biciu pe ei si sa traga in jug pentru profit !
Member
Gold: 17,707.00
Apr 28 2009 05:43am
ideea unei discutii despre salarii e buna

cred ca te-ai grabit si ai minimizat lucrurile

nepriceputi cocotati pe scaune inalte si platiti cu multi bani sunt si la stat si la privat

oameni buni neapreciati si platiti prost sunt si la stat si la privat

de aici economia care "duduie" ca un tractor prost.>>si un pas pana in sant...

cand un incepator ce lucreaza in banca castiga de 2..3..4 ori cat profesorul lui ...ce ne asteptam?

de ce asta?>>prietenii stiu de ce :)
Member
Apr 28 2009 05:52am
Quote (FLOKING24 @ Tue, 28 Apr 2009, 13:43)
ideea unei discutii despre salarii e buna

cred ca te-ai grabit si ai minimizat lucrurile

nepriceputi cocotati pe scaune inalte si platiti cu multi bani sunt si la stat si la privat

oameni buni neapreciati si platiti prost sunt si la stat si la privat

de aici economia care "duduie" ca un tractor prost.>>si un pas pana in sant...

cand un incepator ce lucreaza  in banca castiga de 2..3..4 ori cat profesorul lui ...ce ne asteptam?

de ce asta?>>prietenii stiu de ce :)

dc?.. pai hai sa gandim asha

1. e mai tanar

2. l`a dus capu ( pe el sau o ruda) si s`a angajat acolo

3. daca profesorului nu`i convine ce salariu are .. dc kkt mai sta acolo ?

4. profesorul are fac .. deci e mai destept ca el .. rezulta 70% mai multe sanse sa il duca capul ca sa faca mai multi bani ..
Member
Gold: 1,034.21
Apr 28 2009 07:01am
la ce salarii isi trag aia de la stat e nesimtire curata. nu de alta dar nici macar nu fac nimic pt ca odata angajati acolo nu ii mai poti da afara decat in cazuri exceptionale.
asta ca sa nu mai vorbesc de toate spagile si atentiile pe care le iau sau le cer.
deci clar ar trebui salarii mai mici.

in sectorul privat e altceva, acolo daca nu iti faci treaba ok poti sa zbori oricand asa ca lumea vrea nu vrea trebe sa munceasca. la stat ce dracu conteaza daca mai sta unu la ghiseu o ora in plus. ne e ca si cum poate face o plangere impotriva ta....

Member
Gold: 17,707.00
Apr 28 2009 07:59am
Quote (giuvaieru @ Tue, 28 Apr 2009, 14:52)
dc?.. pai hai sa gandim asha

1. e mai tanar

2. l`a dus capu ( pe el sau o ruda) si s`a angajat acolo

3. daca profesorului nu`i convine ce salariu are .. dc kkt mai sta acolo ?

4. profesorul are fac .. deci e mai destept ca el .. rezulta 70% mai multe sanse sa il duca capul ca sa faca mai multi bani ..

1. da, e mai tanar

2. e clar ca nu stii cum e cu sistemul bancar ..sry :)

3. nu stiu ce e "kkt" si cred nici nu doresc sa aflu>>imi aduc aminte, de mult, cand am vazut prima oara "pm">>toti il foloseau si nu pricepeam..m-am linistit, nu era nimic de priceput ;)
profesor ajungi daca cu adevarat vrei. > si cat poti, stai, daca nu te termina...si daca pleaca profesorii, ce amuzant o sa fie >>cine il mai invata pe fraier cum sa lucreze cu cifrele in banca?
hmmm e o idee>>sa va speriati de ideea asta, spusa de 20 de ani pe media>>sa plece daca nu le convine 8)

4. ehh, banii>>dupa parerea mea banii sunt ca mancarea : am nevoie de bani ca sa traiesc nu...traiesc ca sa fac bani !
daca toti vor face smecherii sa faca bani...cine mai face treaba pe planeta?>
>si ce o sa mai mancati cand nimeni nu o sa mai fie prost sa lucreze pamantul, cand nimeni nu o sa mai vrea sa faca case, sa va faca bine sau sa va invete...?

avatarul tau e perfect pentru acel moment !
Member
Apr 28 2009 08:03am
Quote (FLOKING24 @ Tue, 28 Apr 2009, 15:59)
1. da, e mai tanar

2. e clar ca nu stii cum e cu sistemul bancar ..sry :)

3. nu stiu ce e "kkt" si cred nici nu doresc sa aflu>>imi aduc aminte, de mult, cand am vazut prima oara "pm">>toti il foloseau si nu pricepeam..m-am linistit, nu era nimic de priceput ;)
    profesor ajungi daca cu adevarat vrei. > si cat poti, stai, daca nu te termina...si daca pleaca profesorii, ce amuzant o sa fie >>cine il mai invata pe fraier cum sa lucreze cu cifrele in banca?
    hmmm e o idee>>sa va speriati de ideea asta, spusa de 20 de ani pe media>>sa plece daca nu le convine 8)

4. ehh, banii>>dupa parerea mea banii sunt ca mancarea : am nevoie de bani ca sa traiesc nu...traiesc ca sa fac bani !
    daca toti vor face smecherii sa faca bani...cine mai face treaba pe planeta?>
>si ce o sa mai mancati cand nimeni nu o sa mai fie prost sa lucreze pamantul, cand nimeni nu o sa mai vrea sa faca case, sa va faca bine sau sa va invete...?

avatarul tau e perfect pentru acel moment !

dramatizezi ...

nush dc .. dar bafta in continuare

in caz ca nu stii

salariul unui profesor universitar pleaca de la 47 de mil

asha ca .....

eu cred ca m`as descurca si fara sa am un liceu si o facultate

desi le`am facut pe ambele .. si nu imi pare rau

dar sunt mai cu picioarele pe pamant .. si nu deviez in halul asta ..

This post was edited by giuvaieru on Apr 28 2009 08:10am
Member
Gold: 330.00
Apr 28 2009 10:45am
Problema nu este de salarizare...adevarata problema este de mentalitate...majoritatea oamenilor si asta inseamna cred peste 90% sunt invinsi de sistem si asimilati de el...
Cu tarele si regulile lui nescrise...din pacate majotitatea oamenilor se lupta doar pt ziua de miine...se lupta doar pt supravietuire...ei nu vad nimic mai mult...au uitat ca exista mai mult...au uitat sa viseze...
Si atunci cind reusesc sa cistige mai mult nu reusesc sa treaca pe alt nivel...nu isi pun niciodata intrebarea: pt ce m-am nascut eu pe nenorocita asta de planeta?
Se gindesc doar: cistig mai bine? O sa-mi schimb masina, casa, mai fac un copil, imi fac o amanta...dar nu se gindesc sa "se schimbe pe ei"....
Member
Gold: 330.00
Apr 28 2009 10:51am
Problema nu este de salarizare...adevarata problema este de mentalitate...majoritatea oamenilor si asta inseamna cred peste 90% sunt invinsi de sistem si asimilati de el...
Cu tarele si regulile lui nescrise...din pacate majotitatea oamenilor se lupta doar pt ziua de miine...se lupta doar pt supravietuire...ei nu vad nimic mai mult...au uitat ca exista mai mult...au uitat sa viseze...
Si atunci cind reusesc sa cistige mai mult nu reusesc sa treaca pe alt nivel...nu isi pun niciodata intrebarea: pt ce m-am nascut eu pe nenorocita asta de planeta?
Se gindesc doar: cistig mai bine? O sa-mi schimb masina, casa, mai fac un copil, imi fac o amanta...dar nu se gindesc sa "se schimbe pe ei"....
Go Back To Romanian Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll