d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Romanian > Citate Celebre > ...
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,104.00
Aug 9 2008 10:41am
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o papusa de cirpa si mi-ar darui un pic de viata, s-ar putea sa nu-i spun tot ce gindesc, in definitiv. As gindi tot ce spun.
As da pret lucrurilor nu pentru cit valoreaza, ci pentru ce semnifica ele.
As dormi putin, as visa mai mult, inteleg ca pentru fiecare minut cind inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
As merge cind ceilalti se opresc, m-as destepta cind ceilalti dorm.
As asculta cind ceilalti vorbesc si ce m-as bucura de-o buna inghetata de ciocolata!
Daca Dumnezeu m-ar cinsti cu un crimpei de viata, m-as imbraca simplu si m-as arunca pe brinci la pamint. Lasind descoperit nu numai corpul meu, ci si sufletul.
Doamne, daca as avea o inima, mi-as scrie ura pe gheata si as astepta sa rasara soarele.
As picta un vis de Van Gogh, iar pe stele as scrie un poem de Bendetti. Un cintec al lui Seratt ar fi serenada pe care as oferi-o lunii.
As stropi cu lacrimile trandafirii, pentru a simti durerea spinilor lor si sarutul de singe de pe petalele lor… Doamne, daca as avea un crimpei de viata… Nu as lasa sa treaca un moment fara sa spun oamenilor ca iubesc.
As convinge pe fiecare femeie sau pe fiecare barbat ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste.
Le-as dovedi oamenilor cit gresesc gindind ca inceteaza sa iubeasca atunci cind imbatrinesc, fara sa stie ca imbatrinesc numai cind inceteaza sa iubeasca.
I-as darui aripi unui copil, dar l-as lasa sa invete el singur sa zboare. Pe batrini i-as invata ca moartea nu vine cu batrinetea, ci cu uitarea. Atitea lucruri am invatat de la voi, oamenii…
Am invatat ca toata lumea vrea sa iubeasca pe culmea muntelui, fara sa stie ca adevarata fericire sta in forma urcusului spre culme.
Am invatat ca atunci cind un nou-nascut stringe cu micul lui pumn, pentru prima data, degetul tatalui lui, il prinde pentru totdeauna.
Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe celalalt de sus numai cind l-a ajutat sa se ridice.
Sunt atitea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi dar, pina la urma, nu au sa-mi foloseasca prea mult, pentru ca atunci cind ma vor aseza in acel geamantan, din nefericire, voi fi ocupat cu muritul…

Inconfundabil, marquez.
Member
Gold: 5,584.00
Aug 9 2008 12:05pm
crappy tongue.gif
sincer , nu mi-au prea placut .
eu as pune niste .. zicale as putea sa zic ca sunt :

*Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi de-alungul vietii : impinge si trage
*Care e cea mai buna bautura din lume? cea mai buna bautura este apa de izvor. ...................daca la o picatura pui un kil de vinisor smile.gif
*Toate femeile sunt curve biggrin.gif (nu puteam sa ma abtin)
Member
Gold: 1.39
Aug 9 2008 02:03pm
Quote (Taiko @ Sat, Aug 9 2008, 08:05pm)
crappy tongue.gif
sincer , nu mi-au prea placut .
eu as pune niste .. zicale as putea sa zic ca sunt :

*Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi de-alungul vietii : impinge si trage
*Care e cea mai buna bautura din lume? cea mai buna bautura este apa de izvor. ...................daca la o picatura pui un kil de vinisor smile.gif
*Toate femeile sunt curve biggrin.gif (nu puteam sa ma abtin)

Curve= Se fut pe bani
wink.gif Daca se fut pe rupte nu inseamna k sunt curve =))
Member
Gold: 20,791.15
Aug 10 2008 10:40am
Quote (DyCa4EveR @ Sat, 9 Aug 2008, 21:03)
Curve= Se fut pe bani
wink.gif Daca se fut pe rupte nu inseamna k sunt curve =))

nu neaparat... e doar o zicala...presupun, ca se refera la "natura" femeii...
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Aug 10 2008 03:09pm
sunteti badarani (exceptie Tibi) si misogini wurf.gif

femeia e femeie la fel cum barbatul e barbat , punct

ca sa fiu totusi on topic...

yesterday is history , tomorrow is a mystery , but today is a gift;that's why we call it the present
Member
Aug 10 2008 03:53pm
Quote (Arx_X @ Sun, 10 Aug 2008, 23:09)
sunteti badarani (exceptie Tibi) si misogini wurf.gif

femeia e femeie la fel cum barbatul e barbat , punct

ca sa fiu totusi on topic...

yesterday is history , tomorrow is a mystery , but today is a gift;that's why we call it the present

Realizezi ca azi e acel maine la care te`ai gandit ieri ?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 11 2008 03:36am
uite aici un citat celebru:

Opusy Npemis
Retired Moderator
Gold: 2,762.00
Trader: Trusted
Aug 11 2008 09:34am
Quote (B4al @ Mon, Aug 11 2008, 12:53am)
Realizezi ca azi e acel maine la care te`ai gandit ieri ?

desigur, dar cred ca stii ce vrea sa insemne 'citatul'
si in acelasi timp , azi ramane un mister , mai sunt ore pana..maine tongue.gif
Member
Aug 11 2008 10:32am
Quote (Arx_X @ Mon, 11 Aug 2008, 17:34)
desigur, dar cred ca stii ce vrea sa insemne 'citatul'
si in acelasi timp , azi ramane un mister , mai sunt ore pana..maine tongue.gif

prezentu` tocmai a devenit trecut cand ai spus "sunt"

Member
Gold: 53,809.25
Aug 12 2008 06:45am
Preferatele mele :
Le-as dovedi oamenilor cit gresesc gindind ca inceteaza sa iubeasca atunci cind imbatrinesc, fara sa stie ca imbatrinesc numai cind inceteaza sa iubeasca.
Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe celalalt de sus numai cind l-a ajutat sa se ridice.

Citat anonim :
Timpul trece oricum. De ce sa nu treaca cu folos ?
Go Back To Romanian Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll