d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > General Chat > User Blogs > Stuff :)
Add Reply New Topic
Member
Gold: 41.72
Feb 6 2017 07:19am
Stream FAQ

Opća pitanja
    1.Što je Uživo Streamanje ?
    2.Kako kupiti mjesto za Uživo Streamanje ?
    3.Što znači potvrđeno streamanje ?
    4.Koliko košta verifikacija streama ?
    5.Kupio sam verifikaciju streama, ali neznam gdje upisati verifikacijski kod.
    6.Nemogu pronaći svoj stream, pomoć!
    7.Kako mogu sakriti svoj stream iz indeksa ?
    8.Mogu li dodati Twitch.TV razgovore u svoj stream ?
    9.Što je sponzorstvo ?
    10.Kolike su cjene ?

Stream problemi
    1.Moj stream je upaljen, ali d2jsp indeks stream me pokazuje ugašenim,pomoć!
    2.Ažurirao sam naslov streama za verifikaciju, ali to ne radi!

Sadržaj Pitanja
    1.Mogu li streamati sve što želim ovdje ?
    2.Netko streama sadržaj koji je zabranjen, kako ga mogu prijaviti?

Opća Pitanja

Što je Uživo Streamanje?
Uživo streamanje je indeks korisnika od Twitch.Tv-a.

Kako kupiti mjesto za Uživo Streamanje ?
Da bi kupili stream, posjetite Live Streams stranicu i stisnite "Dodati Novi Stream" tipku u gornjem desnom kutu, ili pritisnite here.
Trenutno je jedino podržana stranica Twitch.TV tako da morate imati otvoren Twitch.TV račun.
U "Stream Korisničko ime" polje unesite ime vašeg Twitch.TV računa ( primjer;Twitch.TV/Ime Računa ), te pritisnite "Pregled Streama".
Kada vam se stream učita, možete unesti vašu gold šifru i kupiti stream mjesto.

Što znaći potvrđeno streamanje?
Potrđeno streamanje potvrđuje vašu konekciju Twitch.TV računa i D2jsp računa.
Što znači, pojedinac koji posjeduje Twitch.TV račun je pristao povezivanje sa D2jsp računom.

Koliko košta verifikacija streama?
Verifikacija streama košta 250 FG. Završenom kupovinom i verifikacijom vašem računu će biti dodijeljeno 250 FG vrijedno vrijeme sponzorstva.

Kupio sam verifikaciju streama, ali neznam gdje upisati verifikacijski kod.
Kada jednom kupite stream verifikaciju morati ćete upaliti Twitch.TV stream i dodati D2jsp verifikaciji kod u ime vašeg streama.
Da bi učinili to morate ući u vaš Twitch.TV račun i otići na vašu stream kontrolnu ploču, ili kliknuti ovdje http://www.twitch.tv/broadcast/dashboards .
Upišite vaš d2jsp verifikacijski kod u kocku ispod teksta "Naslov ovo Emitiranja", te pritisnite "Ažuriraj". Dopustite do 10 minuta da se naslov ažurira.

Što je vrijeme sponzorstva?
Sponzorirano vrijeme je metoda streamova u indeksu streamova na D2jsp.Što je veće vaše vrijeme sponzorstva, to je veće vaše mjesto u indeksu ostalih streamova.
Sponzorirano vrijeme može biti kupljeno posjećujući vaš stream te koristeći "Sponzoriraj ovaj Stream" opcije u doljnjem desnom kutu.
Primiti ćete 10% od svih sponzoriranih donacija dodijeljenim vašem streamu. Ako vi uplatite FG vašem streamu, umjesto 10% više sponzoriranog vremena dobiti ćete 10% FG nazad.

Nemogu pronači svoj stream, pomoć!
Kako bi pronašli vaš stream, idite na glavni indeks streamova ili pritisnite ovdje.
Na vrhu ispod D2jsp zaglavlja, kliknite na "Prikazi moje streamove" na vrhu.

Kako mogu sakriti svoj stream iz indeksa?
Da bi sakrili vaš stream iz indeksa, idite na "Upravljanje Streama" stranicu i pritisnite na "Stream vidljivost" te klinikite na "Spremiti Stream Opcije" tipku.

Mogu li dodati Twitch.TV razgovore u svoj stream?
Da. Nakon kupnje vašeg stream mjesta možete dodati Twitch.TV razgovore za cijenu od 500 FG.

Kolike su cijene
250 FG za kupnju Uživog Streamanja
250 FG za verifikaciju vašeg streama i prihvaćanje sponriranja
500 FG za dodavanje Twitch.TV razgovora
*Streamovi neće biti uklonjeni kada odete izvan mreže.

Stream Problemi

Moj stream je upaljen, ali d2jsp indeks me pokazuje ugašenim, pomoć!
D2jsp stream indeks prima tok informacija od Twitch.TV API, postoji mali razmak vremena između događaja, dozvolite do 30 sekundi da se vaš stream pokaže u indeksu.
Ako se nakon 30 sekundi ne pokaže u stream indeksu najvjerojatnije je do vaših privatnih opcija u vašem Twitch.TV računu.
Da bi provjerili vaše privatne opcije kliknite na Opcije Računa > Privatnost ili kliknite ovdje http://www.twitch.tv/settings/privacy.
Opcija na vrhu nazvana "Inkluzije Adresara", pobrinite se da Nije Upaljena.
Ako se vaš stream još uvijek ne pokazuje u stream indeksu, molimo kontaktirajte D2jsp osoblje za dodatnu pomoć.

Ažurirao sam naslov streama za verifikaciju, ali to ne radi!
Dozvolite do 10 minuta vremena od kad ste promjenili ime vašeg streama na Twitch.TV kontrolnoj ploči, dodatno se pobrinite da je vaš stream upaljen jer ugašena stream imena neće biti ažurirana.

Opća Pitanja

Mogu li streamati sve što želim ovdje ?
Ne. Sadržaj vašeg streama mora biti dozvoljen u pravilima stranice, stream koji krši pravila stranice biti će poništen bez upozorenja i vaš pristup streamanju može biti suspendiran.
Ako ste nesigurni uvijek možete kontaktirati D2jsp osoblje za pregled i potvrdu.

Netko streama sadržaj koji je zabranjen, kako ga mogu prijaviti?
Ako ste pronašli korisnika koji streama zabranjen sadržaj, molimo vas pošaljite privatnu poruku Moderator sa linkom d2jsp streama i objašnjenjem što ste vidjeli.
Cijenimo vašu pomoć u pomaganju održavanja stream indeksa bez ikakvih problema korisnika.
Hvala vam!

This post was edited by P4jo on Feb 6 2017 07:25am
Member
Gold: 41.72
Feb 6 2017 07:26am
Riječi za pretraživanje FAQ

Opća Pitanja
    1.Što je WWS ( Riječi za pretraživanja )
    2.Dali Android aplikacija košta forum gold ili novce ?
    3.Koji su uređaji podržani ?
    4.Gdje mogu skinuti ovu aplikaciju?
    5.Mogu li igrati ovo na svoje Iphonu?
    6.Dali moram imati D2jsp račun da bih igrao ovo?

Pitanja u vezi igre
    1.Dali je moj rezultat prikazan kao gost prilikom korištenja aplikacije za Android?
    2.Gubim bodove, zašto?
    3.Dali postoji izvanmrežna verzija?
    4.Hoće li privatne igre/sobe biti podržane?
    5.Mogu li igrati u vodoravnom položaju?
    6.Može li se veličina puzle promjeniti?

Opća Pitanja

Što je WWS (Riječi za pretraživanja) ?
Riječi za pretraživanja je mrežna igra za pretraživanje riječi dostupna za Android uređaje i računala putem web preglednika.

Dali Android aplikacija košta forum gold ili novce ?
Ne, dosta je besplatno!

Koji su uređaji podržani ?
Trenutno su samo Android uređaji i računala podržana. Možete igrati na vašem računalu ovdje : http://games.d2jsp.org/ . Imajte na umu da PC verzija zahtijeva d2jsp.org račun.

Gdje mogu skinuti ovu aplikaciju?
Android verzija je dostupna u Google Play dućanu : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.d2jsp.wordsearchshowdown

Mogu li igrati ovo na svoje Iphonu?
Nažalost, Iphone platforma trenutno nije podržana i trenutno nemamo planove prošiti dostupne uređaje.

Dali moram imati D2jsp račun da bih igrao ovo?
Android aplikacija je dostupna besplatno u Google Play dućanu i može se igrati bez D2jsp.org računa,jednostavno odaberite "Igrati kao Gost" pri paljenju aplikacije.
Ako želite igrati na vašem računalu kroz preglednik ( http://games.d2jsp.org/ ), morate imati D2jsp,org račun.
Ako nemate račun, možete lagano napraviti jedan ovdje : http://forums.d2jsp.org/register.php

Pitanje u vezi igre

Dali je moj rezultat prikazan kao gost prilikom korištenja aplikacije za Android?
Nažalost nije. Kao gost možete igrati besplatno i uživati u igri ali nećete vidjeti vaše bodove.
Ako želite vidjeti i pratiti vaše bodove te dominirati najbolje igrače morati ćete imati D2jsp.org račun : http://forums.d2jsp.org/register.php

Gubim bodove, zašto?
Neispravno odabrane riječi uzrokuju gubitak bodova. Birajte pažljivo. Ako krivo pritisnete ili odabarete, uvijek možete odvući puzle za poništavanje trenutnog odabira kako bi se izbjeglo gubljenje bodova.

Dali postoji izvanmrežna verzija?
Ne, postoje i druge besplatne igre riječima za pretraživanje.Ovo je posebno konkurentna multi-player igra za pretraživanje riječi.

Hoće li privatne igre/sobe biti podržane?
U ovom trenutku ne postoje planovi za takvu značajku.

Mogu li igrati u vodoravnom položaju?
Ne u ovom trenutku. To je planirana značajka u budućnosti.

Može li se veličina puzle promjeniti?
To trenutno nije u planu. Manje zagonetke znaju biti znatno lakše, što znači da se igra ne nalazi u konkurentnom položaju.
Takva značajka bi značila promjenu igre do koje se može kliknuti brže.

This post was edited by P4jo on Feb 6 2017 07:29am
Go Back To User Blogs Topic List
Add Reply New Topic