Quote (Norlander @ 9 Nov 2022 00:23)
А почему именно с 2008, не с 2007
Серйозно, забув уже? Ну хоча так, чому я дивуюсь. Для вас, росіян, одним вторгненням у чужу країну більше, одним менше. Дрібниці таки, вже уваги не звертаєте. Мда.
Кто тут выгнал Russian Dominion?
Цивілізована частина d2jsp, так скажемо, на чолі з одним татарином та одним українцем, які тихо та успішно виконували зачистку rujsp, спираючись на західних Trusted партнерів. Я думаю, ти все чудово пам'ятаєш - сам же під роздачу потрапляв, коли ми чергового імперця з 1337 Guild викинули, а він на тебе подумав

Выбрали Януковича, получается, так же свободно. Понравилось?
Януковича ми просували з Донецька у розрахунку на те, що він почне буйствувати у Києві, і бізнесмени із Західної України піднімуть бунт. Питання не було – чи буде революція чи ні, питання було – скільки Янукович протримається. В результаті після повалення Регіоналів очікувалися протести у Донецьку, які мали зачистити військами, та встановлення впливу западенців, таким чином знищивши "руський мир" на сході України в корені.
План трохи пішов по пізді, не сперечаюся. Тоді, у 2010-му, стоячи на виборчій дільниці з цими думками, ми й подумати не могли, що це призведе мало не до третьої світової.
Але почекаємо, чим усе закінчиться, перш ніж давати оцінки. Цілком припускаю, що підсумковий результат перевершить усі очікування і сподобається, так.