Quote (Norlander @ 8 Aug 2022 21:47)
вряд ли кого-то прет мой суржик
До речі, гарний суржик. Можу навіть сказати, добряча мова. В загалі. Жодних претензій.
Враг русских и украинцев сейчас един- это государство.
Яка "держава"? Терористична організація "Російська Федерація"? Голову якої підтримують 81-83% населення, а спонсують сплатою податків усі 100%?

А, ну так, справді, ті, хто залишився навіть після 6 місяців війни - ті і є невід'ємна частина російської держави та справжні вороги і українців, і руських.
А наша українська "держава" - це, як і раніше, ~40 мільйонів громадян, і наш президент - це один з нас, лише звичайний менеджер, якому ми довірили говорити від імені народу. Який спочатку багато разів помилявся, але потім став справжнім лідером навіть вже не "держави" - а лідером нації, але ніяк не "ворогом". Те, що він каже і робить у воєнний час, включаючи "полювання на відьом", а точніше, винищення московської агентури, ми в абсолютній більшості підтримуємо (ну ок, за винятком 2% шариїв). На Сході у цивільних квартирах та на будинках розвішані українські прапори, на власні очі бачив (у Донецьку за 30+ років – жодного разу). Колишні проросійськи налаштовані люди заступаються за собак, якщо хтось порівнює росіян із ними, особисто чув. Усі блогери з України, включаючи російськомовних, яких я дивився багато років до війни, підтримують країну, ніхто не почав казку "мій анал поза політикою". У тероборону записатися неможливо, від охочих відбою нема. Ми зазнаємо великих втрат живої сили, так, але швидко їх відновлюємо за рахунок патріотизму та єдності - знайомі військові у 30 км від фронту на ніч додому ходять, настільки усе добре з особовим складом та ротаціями (ще б техніки стільки постачали..). Ми тут усі і є "держава" / ЗСУ / Азов / жидо-фашистські бендерівці, навіть після 6 місяців терору. Зараз для нас держава == нація. Такі справи.
This post was edited by AjaxVS on Aug 9 2022 04:13pm