By Unuk at 06.03.2007 - 20:35
295x pøeèteno
A je to tu! Dal¹í ladder reset. Davy hráèù ho dnem i nocí vyhlí¾ely kde se dalo a on pøi¹el o pùlnoci, tak¾e si ho nikdo nev¹iml . Tento èlánek pí¹u s humorem, proto¾e jak se doètete dále, mám zde autentický rozhovor s jedním z ATM abusherù, kteøí pou¾ívají speciální utilitu pro discování hráèù, ale o tom pozdìji...
Ladder byl resetován dnes ve 12 v noci a s ním zaèala i nová sezóna a dal¹í ¹ance pro vás, jak ukázat svùj skill, jak na clanové tak na sólové èi RT úrovni.Bude velice zajímavé sledovat, jak se hráèi pøekou¹ou zpìt na pøední pøíèky...
A kdo vede doteï? Hackeøi... spolu s ladder resetem se objevila i nová „utilita"... Nebo chcete-li starý, dobrý dischack. Jeden z tìchto hráèù se zachoval velice stateènì a pøijal pozvání k rozhovoru, troufám si øíci, ¾e je to první hráè, který takto uèinil, nazvìme ho tøeba Mr.Smith... Chtìl bych zdùraznit, ¾e dotyèný rozhovor opravu pøijal, nevycucal jsem si ho z prstu, ale jeho nick z pochopitelných dùvodù neøeknu... A na co jsme se ho ptali?
Rozhovor:
UNUK: Ok chlape, nejprve bych chtìl vyjádøit obdiv tomu, ¾e jsi pøijal tento rozhovor, jsi asi první, kdo nìco podobného uèinil.
MR.SMITH: NP rádo se stalo.
UNUK: Kdy jsi zaèal hackovat?
MR.SMITH: Já nehackuji pouze pou¾ívám utilitu, která se dá pod jistým úhlem pohledu nazvat hackem..
UNUK: Dobrá tedy táák¾e spí¹.... Proè si zaèal pou¾ívat tuto „utilitu"? Co ti to pøiná¹í?
MR.SMITH: Hmmm.... Ikony?:]
UNUK: Má¹ nìjakou veselou pøíhodu z hackování? Myslím nìco jako ten èlovìk co si nahrával dischack na video a následnì flame GOSU z celého svìta?
MR.SMITH: No.. Já se nedívám vùbec na obrazovku, kdy¾ hackuji.. Tak¾e nic moc. Ale je funny, kdy¾ vidím nìkoho, koho znám v listu hráèù, co jsem odpojil.
UNUK: Nebojí¹ se Bannu? Zablokování nicku, nebo dokonce celého CD-klíèe?
MR.SMITH: Trochu ano.... Dìlám to hlavnì, proto¾e mi nejde o lvl/staty jsem hráèem doty. Je to také kvùli mým pøátelùm a následným statùm Clanu. Navíc, myslím, ¾e zítra u¾ nebudu ani v top 100. Proto¾e Skill > Abushe.
UNUK: Oki velice ti dìkuji za rozhovor a je¹tì jednou salutuji tvé odvaze ... btw doufám, ¾e nebudu mezi tìmi co tì chytí na ladderu...
MR.SMITH:: Jak jsem u¾ øek...NP rado se stalo.
nice unuk boduje
ehm, radsej sa nebudem vyjadrovat... za prve, nejedna sa o ziadny dishack, je to proste abuse pustanim hier, staci si precitat bnet fora a je to tam XY krat vysvetlene... ubohy exploiting systemu, ale tak co uz, aj takych treba
no teoreticky aby som sa nestal tercom utokov, by sa dalo hovorit o dishackovani, ale je to postavene na uplne inom principe... nie ze by som to schvaloval, ale tak co narobite s takymi 14 rocnymi deckami... jedine cakat nez blizzard rozda bany
a keby sa autor venoval radsej nejakym solidnejsim veciam a nie propagacii takychto dementov, bolo by to fajn
tichy suhlas Sedeho koncilu ...
Kdyby se byval r3v venoval radci psanim na w3.sk....
Uprimne krom newsky jsem chtel pridat este neco kouk sem na ladder vyhlid si jednho hrace z CZE kerej to pouziva a proste jsem mu napsal jestli neda malej rozhovo k newsce ciste pro pobaveni at lidi ctou neco vic nez XYZ x zkopirovanou newsku odnekud z webu.... skoda ze se dycky najdou d***** pro ktere je snaha pridat neco na vic urazkou jejich ega/w3sceny/kdo vi ceho este.... prirozene se te to dotklo natolik zes reagoval 3x za sebou
jen mezi radky kdyby sis to poradne precet tak vidis ze je to ATM ABUSHER a k tomu je skutecne treba pouzit utilitku.... Pokud to beres jako propagaci hackingu osobne si myslim ze pokud budem delat ze hacky neexistujou tak budou pribejvat a pribejvat... proto by se o tom problemu melo mluvit
taky pistu 3x za sebou
help me plz ;] , thx