sypejte

jak hitler řešil židovske otazky ? plynule

jaky je rozdil mezi ciganem a trampolinou ? po trampolině nesmiš skakat v kanadach

Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze....
Dežo od čeho tak smrdíš?
Od práce.
A co děláš?
Hovno.

hahah to mě dostalo teď jsem se zasmal dobře

Přijde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat HIV testy, vyplní dotazník, odeberou mu krev. Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: "Tak pane doktore, jak to dopadlo?"
Doktor: "No mám pro vás špatnou zprávu, testy dopadly špatně".
Chlápek je vyšokovaný a chce vědět, jestli fakt neexistuje nějaká metoda, jak by se mohl vyléčit.
Doktor na něj: "vy tady píšete, že jste homosexuál?"
Chlápek: "no, to jsem."
Doktor: "hm, tak to se dalo čekat. Ale mám pro vás pomoc: vezmete 2litry mlíka, necháte ho 2 dny na slunci a pak to vypijete dohromady se zkaženým vejcem a 0.5 kg řádně odvětralého zelí. Tak to budete dělat týden a zachráníte se."
Chlápek poděkuje a nadšeně odejde. Když je pryč, tak se sestra ptá: "pane doktore, proč jste mu
neřekl, že testy dopadly dobře?"
Doktor: "Jen ať si pořádně vyzkouší, na co se správně používá prdel, buzerant jeden!"

:rofl:

Šestnáctileté děvče se vrátí domu a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný člověk a postaví se k tomu zodpovědně. V tom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí oháknutý mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim přímo do očí a říká: „Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale......... bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. Protože jsem však vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ji ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné… Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a až dospěje, bude spravovat 5 poboček prodeje vozů značky Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a v dospělosti převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila…..“ Otec vylítne, položí mu ruku na rameno a povídá: „TAK JI VOŠUKÁŠ ZNOVA, žádný problém…“

This post was edited by Runn3r on Nov 24 2011 06:25pm