d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Vím že Rules Sou Rules Ale Blbost Je Blbost.help > plz alspon nejakou radu staci rict jednu
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Oct 19 2006 05:04pm
mam problem dostal sem locked a scammer
locked a scammer nevim proc oboji problem byl ten ze ja(ucet Bama_Boy predtim Evadrion v diablu)a muj bracha(Mrtvolka)sme udelali kazdy svuj ucet tady a neprecetl sem si poradne rules(nikdy je moc nectu(nekradu ani nedelam nic takoveho)tak vetsinou nectu-chyba vim)no dostal sem locked a scammer tag za multi acc uz v srpnu no mam pevnou ip adresu.Da se s tim neco delat nebo je to uz v ...a goldy taky?Kdo me zna tak ví ze sem nikdy nic neukradl nedupuju nic takoveho no..spis davam free a pomaham.
Jestli vite jak to spravit a mit normal acc tady abych mohl normal tradovat tak mi plz napiste ja uz nevim:(dekuju moc za kazdou radu zatim cus
Member
Gold: 2,626.52
Oct 19 2006 10:21pm
nez abys neco spravoval, tak radsi pokud je to uplne nova ip... tak si zaloz novej a zacni znovu :>
Member
Gold: 40.40
Oct 20 2006 12:42am
a budete musiet asi s bratom mat jeden acc normalny alebo ked dva tak scammer tagged smile.gif
Member
Gold: 0.00
Oct 20 2006 03:48am
Muzete treba fungovat jako Evadrion Bros. wink.gif nezni to spatne.... Nebo Evadrion & Evadrion ...tongue.gif
Member
Gold: 26.00
Oct 20 2006 04:55am
jednoducha odpoved: proxy pro pristup na jsp

tohle pravidlo je imho pekny debilni a v nem vidim spis buzeraci nez nejakou ochranu pred multiacc.

fakt neni problem si nastavit nejakou free proxy (a po netu jich je spousta), kdyz si budu tady chtit udelat treba 100 accountu, tak mi v tom nikdo z jsp nezabrani

druha moznost by mozna byla, whispnout nekomu z modu a vysvetlit mu, ze z tyhle ip se budete prihlasovat 2 a pockat jestli to povoli nebo ne, ale to uz je pro tebe pozde
Member
Gold: 25,797.87
Oct 20 2006 04:58am
aha proxy 8) uz mi to docvaklo
pac me bylo divny ze sem nedostal scam a loser tag a fg lock kdyz mam dynamickou ip 8P
a uz vim ploc hec
a evade k tomuhle staci jen log ze skoly a jako o accs na diablu mi nemluv mam jich 7+ wink.gif
Member
Gold: 0.00
Oct 20 2006 05:01am
Quote (Lua @ Fri, Oct 20 2006, 12:58pm)
aha proxy 8) uz mi to docvaklo
pac me bylo divny ze sem nedostal scam a loser tag a fg lock kdyz mam dynamickou ip 8P

proc bys mel dostat scammer tag a fg lock kdyz mas dynamickou ip? mi teda vysvetli huh.gif
Member
Gold: 26.00
Oct 20 2006 06:38am
lua, lua ... a preci si staci jen precist ty pravidla rolleyes.gif

z vice IP (treba z tvy dynamicky) se muzes pripojit na jeden acount kolikrat a kdy chces a nic se ti nestane

z jedny konkretni IP (staticka) by ses mel logovat pouze na jeden jsp account, kdyz se se zalogujes na 2 a vice -> multiacc. -> scammer, locked

uff
Member
Gold: 155.00
Oct 20 2006 11:23am
Quote (Evadrion @ Fri, 20 Oct 2006, 01:04)
locked a scammer nevim proc oboji problem byl ten ze ja(ucet Bama_Boy predtim Evadrion  v diablu)a muj bracha(Mrtvolka)sme udelali kazdy svuj ucet tady a neprecetl sem si poradne rules(nikdy je moc nectu(nekradu ani nedelam nic takoveho)tak vetsinou nectu-chyba vim)no dostal sem locked a scammer tag za multi acc uz v srpnu no mam pevnou ip adresu.Da se s tim neco delat nebo je to uz v ...a goldy taky?Kdo me zna tak ví ze sem nikdy nic neukradl nedupuju nic takoveho no..spis davam free a pomaham.
Jestli vite jak to spravit a mit normal acc tady abych mohl normal tradovat tak mi plz napiste ja uz nevim:(dekuju moc za kazdou radu zatim cus

zdarek, kedy pojdeme na uberov? wink.gif

no asi bude lepsie to riesit len jednym acc v tvojom pripade
Member
Gold: 150,467.88
Oct 20 2006 12:55pm
Quote (Evadrion @ Thu, Oct 19 2006, 11:04pm)
locked a scammer nevim proc oboji problem byl ten ze ja(ucet Bama_Boy predtim Evadrion v diablu)a muj bracha(Mrtvolka)sme udelali kazdy svuj ucet tady a neprecetl sem si poradne rules(nikdy je moc nectu(nekradu ani nedelam nic takoveho)tak vetsinou nectu-chyba vim)no dostal sem locked a scammer tag za multi acc uz v srpnu no mam pevnou ip adresu.Da se s tim neco delat nebo je to uz v ...a goldy taky?Kdo me zna tak ví ze sem nikdy nic neukradl nedupuju nic takoveho no..spis davam free a pomaham.

dluzis mi stale 2 isty za exile smile.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll