Quote (oldaf @ Tue, Jun 9 2009, 06:17pm)
Nechápu proč tolik lidi volilo ty malý strany. Zbytečně vyhozené Vote Points. Pro levici měli hlasovat radějí ČSSD a pro pravici ODS.
Já volil malou stranu a řeknu ti proč.. v tědlech volbách šlo vo hovno, europarlament je naprosto k ničemu, volit malou stranu mělo jedinej efekt a to překonat u nějaký z těch menších stran ten syndrom ztracenýho hlasu - tzn. dnes dostanou 4%..na podzim si lidi řeknou.. sere mě ODS a ČSSD tak dám hlas jim, protože maj reálnou šanci dostat se přes 5%.. v červnu dostali 4%, teď už to může bejt víc. Je tu pak reálná šance dostat další stranu do parlamentu, pravicovou, která uspokojí znechucené voliče ODS. Jinak volim pravici, pokud mi v 60 bude sloužit mozek tak budu snad i v 60 volit pravici. Nechápu jak někdo může nalětet Rathovi na ty populistický kecy. A pokud Paroubek svojí prohru utěšuje tim, že volby na podzim budou o úplně jinejch tématech, tak nevim proč na Eurovolby používal ryzí domácí témata

jako poplatky atd.. No nic, kdyby chtěl někdo solidní politickou debatu, sem ready..