d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Jake Byli Vas Nejvetsi > Vytvory,trapasy,pomoci,uspechy ;p
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2006 01:49am
No tak zacnu ja . Muj nejvetsi uspech byl asi nyni kdyz sem se dostal na stredni skolu ;p
Sice se mna to uplne sral ale proste na to skole sem a zustanu tam dokud ji neodmaturuji.
Hehe vytvor no asi jak sem delal plovouci podlahu ;p Ktera docela dopadla dobre jen na jednu hrudku kde mi nesedly 2 desk do sebe.
No trapas ;p Tech je moc ..
A kdyz sem neokmu pomohl mno ne ze bych nepomahal ale ted si nemuzu spomenout biggrin.gif no tak jedeme pojdme do toho ;p happy.gif
Member
Gold: 10,388.99
Jul 5 2006 01:59am
no tak ja
uspech
asi to ze sem potkal Elisku biggrin.gif (Anièka u¾ je pasé) -.-
vytvor
no vzhledem k tomu ze stavime barak tak tam je mnoho mejch vytvoru a na "vetsinu" muzu bejt i pravem hrdej biggrin.gif
trapas
dycky kdyz me odmitla holka to pro me bylo dost nahovno smile.gif
pomoc
no myslim ze sem z tech co pomaha celkem casto .. jak na Bnetu tak v zivote a mam radost kdyz nekomu pomuzu a vyjde to takze je toho celkem dost ale nic konkretniho sem asi davat nebudu ... neco je dost tajny wink.gif
Member
Gold: 1,116.00
Jul 5 2006 04:31am
Uspech
Nejvetsi nevim, tech malych uspechu je hodne, ale zatim nic na co bych byl nejak extremne moc hrdy. Uspechy se teprve dostavi (doufam).

Vytvor
Kdyz se rano ucesu to jsou vytvory to byste zasnuli... Jinak planuju velky vytvor pri malovani mojeho pokoje (dve steny cerne dalsi dve modre - nechci slyset kecy ze to jsou studene a depresivni barvy - a na ne si budu pekne temperkama malovat co se mi bude chtit... pak to zdokumentuju az budou uplne popsane a pojedu znova wink.gif )

Trapas
Nejsem clovek co by nejak resil trapasy, protoze se sam na sebe dokazu divat s nadhledem a minulost nikdy moc nerozpitvavam (tohle bych mohl dat do uspechu wink.gif )... Kdyz jsem byl maly tak se mi stavaly trapasy z nerozvaznosti a ted se mi stavaji jenom shodou okolnosti za ktere nemuzu, takze proc bych to resil?

Pomoc
Mno v nasi bande si obcas pripadam jako psychologicka/manzelska poradna, takze toho bylo urcite dost, ted me stve ze nemuzu pomoct kamosce, ktera je blazen do jednoho kluka, ale nema odvahu se projevit... Jinak na Bnetu uz moc nebyvam, takze na pomahani neni moc cas, ale kdyz jsem jeste byl v GTR tak jsem pomahal skoro porad.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 5 2006 04:53am
uspech:
docela dorbe vysledky ve skole coz ani u sebe sam nechapu biggrin.gif
vytvor:
mno vcera sme maloval byt laugh.gif
trapas:
no tech je vzdy dost a momentalne asi ten jak se skoro kazdej tejden ozeru a delam bordel
pomoc:
mno tady muj kamarad palec potreboval pomoct s babama nedavno laugh.gif
Member
Jul 5 2006 11:21am
Quote (Mike OV @ Wed, Jul 5 2006, 10:53am)
uspech:
vytvor:
trapas:
no tech je vzdy dost a momentalne asi ten jak se skoro kazdej tejden ozeru a delam bordel
pomoc:

lolx thx ale stejne sem to posral nakonec biggrin.gif

Uspechy:stejne jako reap drobnych "uspechu" docela dost doufam ze ty velke teprve prijdou

Vytvor:nevim treba vcera sem delal kolaz ze strepu flasek od vina a od piva wink.gif

Trapas: kazddoenne dorbny trapas ale prestal sem to resit po te co sem si uvedomil ze si kazdy vzdy pamatuje jen ty sve trapasy cizi moc dlouho v pameti nezustavaji smile.gif

Pomoc:denodenne pomahat svym kamosum s picovinkama ..nejcasteji s prekladem lyrics ruznych songu biggrin.gif

This post was edited by palec on Jul 5 2006 11:22am
Member
Gold: 57.00
Jul 5 2006 05:25pm
Uspech
Dostal som sa na Strednu,zatancoval som si sladaka asi s najvacsou jebicou zo skoly a sla dobrovolne a bol som snou na kupku tongue.gif ...

Vytvor
Dnes rano som urobil na zachode take krasne ...Ale ne,cojaviem...vymaloval som satnik a zatim mi to z 4 ludi ofrflal len jeden...

Trapas
Tich je mrte,to sa ani neda...Cely zivot je taky jeden velky trpas,okrem jedneho uspechu,vid ^^...

Pomoc
POmohol som kamosovy na kupalisku v rakusku objednat parky,lebo nevie po nemecky...Sice ani ja,ale za tich 6 rokov co sa ucim nemcinu som sa aspon parky naucil objednat...

This post was edited by doobik on Jul 5 2006 05:26pm
Member
Jul 5 2006 06:27pm
Quote (palec @ Wed, Jul 5 2006, 05:21pm)
Quote (Mike OV @ Wed, Jul 5 2006, 10:53am)
uspech:
vytvor:
trapas:
pomoc:

lolx thx ale stejne sem to posral nakonec biggrin.gif

Uspechy:stejne jako reap drobnych "uspechu" docela dost doufam ze ty velke teprve prijdou

Vytvor:nevim treba vcera sem delal kolaz ze strepu flasek od vina a od piva wink.gif

Trapas: kazddoenne dorbny trapas ale prestal sem to resit po te co sem si uvedomil ze si kazdy vzdy pamatuje jen ty sve trapasy cizi moc dlouho v pameti nezustavaji smile.gif

Pomoc:denodenne pomahat svym kamosum s picovinkama ..nejcasteji s prekladem lyrics ruznych songu biggrin.gif

Peto a yapomel si na jedno pomoc:ze jsi mi hodne helpl jak jsem potreboval a za to dik wink.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Add Reply New Topic New Poll