UspechNejvetsi nevim, tech malych uspechu je hodne, ale zatim nic na co bych byl nejak extremne moc hrdy. Uspechy se teprve dostavi (doufam).
VytvorKdyz se rano ucesu to jsou vytvory to byste zasnuli... Jinak planuju velky vytvor pri malovani mojeho pokoje (dve steny cerne dalsi dve modre - nechci slyset kecy ze to jsou studene a depresivni barvy - a na ne si budu pekne temperkama malovat co se mi bude chtit... pak to zdokumentuju az budou uplne popsane a pojedu znova

)
TrapasNejsem clovek co by nejak resil trapasy, protoze se sam na sebe dokazu divat s nadhledem a minulost nikdy moc nerozpitvavam (tohle bych mohl dat do uspechu

)... Kdyz jsem byl maly tak se mi stavaly trapasy z nerozvaznosti a ted se mi stavaji jenom shodou okolnosti za ktere nemuzu, takze proc bych to resil?
PomocMno v nasi bande si obcas pripadam jako psychologicka/manzelska poradna, takze toho bylo urcite dost, ted me stve ze nemuzu pomoct kamosce, ktera je blazen do jednoho kluka, ale nema odvahu se projevit... Jinak na Bnetu uz moc nebyvam, takze na pomahani neni moc cas, ale kdyz jsem jeste byl v GTR tak jsem pomahal skoro porad.