Quote (otko @ Tue, 3 Feb 2009, 14:32)
a k comu je to akoze dobre? maximalne na okrasu ty pr0gamer
tim progamer jsem to nemyslel nijak spatne.... jenze vy koukate na vykon a ne na prakticnost toho zarizeni jako takovyho
kancelarske aplikace, lidi co nejsou zvykly na PDA tohle maximalne vyuzijou.. a nazev netbook tomu neni danej jentak.. k cemu vic vyuzit nez k prohlizeni webovejch stranek...
Nadherne se na tom da urcite prezentovat ten VGA out bude mit alespon 1024*768 takze na projektor nadherne pustis celou prezentaci.. a ta vydrz k tomu... uvazuju o koupi, aby kdyz budu jezdit po budoucich clientech mel jsem malickou hracku s velkou vydrzi s kterou budu moci prezentovat aplikaci + si pripadne delat poznamky co clienta zajima co by uvital v budoucnosti atd...... nebudu muset pak vytahovat PDA z auta

Quote (MrReaper @ Tue, 3 Feb 2009, 14:30)
Hmm, ten Intel Merom tam nezní vůbec špatně

Máš na mysli ten 11" model ofc?
Jinak jsem si taky říkal že to je zbytečnost, ale teď když ho mám si ho nemůžu vynachválit. Když má člověk "pořádný notebook" tak je to trochu moc práce tahat to do školy jenom kvůli dělání zápisků na přednášce nebo koukání na videa. V tomhle směru jsou netbooky mnohem lepší imho. A navíc, až o 2kila měnší hmotnost jsou hodně znát. Uznávám že netbooky mají poněkud užší cílovou skupinu než notebooky, které mají nahradit klasické workstationy, ale rozhodně je to věc který má svoje využití.
Progameři si na tom ale moc neužijou, W3 mi to tahá na 800x600 na nejnižší detaily, výš se s tím moc jít nedá, hlavně kvůli grafice.
nene to jsme se netrefili..

myslim presne ten model S10 (10,2")
ta economy class ma uz urcitej handicap a to tech 1024*576 coz by se mi moc nelibilo jsou s tim pak komplikace
ale jako obrovskej + je 512MB ram ONBOARD..... coz je velice zajimava vec

jenze ty hovada do toho cpou slim 2,5" HDD... normalni 160ku coz je velka prasecina imho..
takze az tam daj tak 16 nebo 32GB SSD... tak uz bych o tom opravdu zacal uvazovat

))