Takze jelikoz uz par let d2 nehraju,jen tak dvakrat do roka si skocim z nudy udelat 9x char na hcl
+ navic ted odjizdim na delsi dobu do zahranici a netusim jestli budu schopny obnovovat mych vice jak 30 full accountu
nechci tudiz vse nechat propadnou a radeji to vsechno co jsem za tech 6 let hrani nasbiral nejak vyuzit
Predem upozornuji ze hledam jen opravdu vazne zajemce o vetsinu z toho co nabizim,nehodlam prodavat ty veci v nejakem mensim mnozstvi.
Nemam cas ani naladu prodavat kus po kusu proto hledam jen seriozniho (a hlavne velmi bohateho ;] ) kupce.
Prijimam jen FG - prijal bych i WoW gold za ktere to stejne nakonec vse utratim,ale pochybuji ze tu nekdo hraje na US serverech.
Dostal jsem i real money nabidku od majitele jisteho internetoveho D2 shopu,nebranim se tomu nicmene nabidka mne nezaujala - ale pokud by nekdo chtel - vyjednavani se nebranim.
Dale : obchod se uskutecni pouze za asistence mediatora i pokud mate 10k+ postu ,trusted tag,nebo padesat stars,stale budu vyzadovat mediatora - pokud se vam to nelibi,vubec mi ani nepiste (netyka se to lidi co se s nima znam jeste z dob 1.09 ;] ).
Ted uz prestoupim k vypisu veci co nabizim :
pres 200 HRs
pres 250 soju (mix vsech skinu,crown minimum)
acc plny soju (700) stejneho skinu (neni to crown)
kolem 60 41/15 ias blue
85x 3/20/20
hromady (cca 80ks) skilleru 40+ life (vetsina PC,Cold,Java) stats nemam cas zjistovat a prepisovat,mohu ukazat ingame
a nespocitatelne mnozstvi perf uniqs (maras,gf,wf,eth zaka etc.) nejake ty bugged tals,nosfers, 08 items, 160/60 life armory atd...
(jen dodam ze vetsina veci je jeste z 1.09 - cili uz lezi na mulech nekolik let a prezilo to nekolik rust stormu atd. cili vsechno je 100% safe - zadne mizici dupy!)
celkove je toho asi za 200k+ fg
minimalni jednorazovy odber je za 50k fg
mnozstevni slevu dam 10% oproti aktualnim cenam
Ukazku zbozi delam jen u vaznych zajemcu,neztracim cas tim ze se chce nekdo podivat...
Nabidky prosim bud na bnetu nebo zde pres PM,do teto sekce nechodim a nerucim tudiz za to ze si vase odpovedi zde prectu.
Uz mam par nabidek ze zahranici,proto bych doporucil rychle rozmysleni v pripade zajmu