Quote (Lua @ Sun, 4 Jun 2006, 08:49)
Quote (MrReaper @ Wed, May 31 2006, 10:41pm)
mno Parane vim ze to asi nebyl nejlepsi napad, ale nevim proc by to melo vadit kdyz tohle je BOTprogram - relied forum... ale asi mas pravdu...
TOPIC CLOSED
hacky bych rekl 100% ze se nesmi, ale boti nevim... kazdopadne uz to nechte plavat...
a Luo ty kterej si tak hajil listerra kdyz udelal trade topica rikal jsi ze na nem hrabem posty jako supi tak TY konkretne jdes zarnym prikladem
sry za tenhle bump ale ted sem si teprve toho vsiml hele stim postovani na om listerovo topicu bacha co si beres do huby
vubec nevis jak to bylo ja sem za nej omluvil a vim jak nekdo dokaze bejt zakernej tak sem jen nechtel aby to
pri mem privitani schytal lister kterej poradne necetl co sem mu psal in game
takze .....pomlc
Hmm Luo asi si to nepochopil, me slo o to buhvijak jsi nebranil Listera aby jsme tam uz nepsali at to sjede dolu a pak jsi naas serval za to ze se dokazem akorat pakovat postama na chybe druheho... o TOHLE mi jde, je mi fuk jestli to listy pochopil nebo ne, protoze ten topic uz je Passe, takze uz tu KURVA NEPIS, porusujes tim jenom to co jsi sam rekl a za co jsi ostatni serval... a tenhle bump sis opravdu mohl odpustit, existuje neco jako PM takze ti tady pred vsemi gratuluju: GZ Luo k +1 ktere bylo zbytecne protoze kdyby sis poradne precetl co jsem napsal a pak se podival jak jsi hajil listera ze uz tam nemame psat tak bys vedel ze nenadavam listerovi ale TOBE...