sice jsou to vsichni k*eteni, ale nejmensi k*eten z nich je Abigale (podle me). Kdyby se nevyspala s Gregem, tak by nebyla k*eten ani trochu

Samozrejme, jestli by existovala jina cesta pres reku (kdyby ta reka byla malo siroka, tak by se tam dalo dat neco, pres co by se prelezlo) tak by Abigale udelala chybu, ale o nicem takovem se tam nepise. Taky si mohla vybrat jineho prevoznika, nez grega.
Ale kdyz si to tak vemu, rikat sve matce, ze jsem se vyspal s nekym kvuli tomu, aby me prevezl pres reku, tak by se asi taky zacala smat, to bych se matce stydel rict "Ja ti neco musim rict. Ja jsem se vyspal s jednim klukem aby me prevezl pres reku abych videl sveho kluka"
votnul jsem sice abigale, ale kdyz se na to chvilku budu soustredit, tak zjistim,ze pozitivni roli v tom nehral nikdo

Budu postupne editovat

Kdyz tam je, ze se vratili neznamo jak do mesta, tak tam prece MUSI BYT i jina cesta, nez prevoznik Greg, ne?? Ale taky je moznost, ze se tam pres toho Grega dostali.
No ja ted vubec nevim. to, ze ji greg preveze za to, ze se s ni vyspi, tak to byla gregova nabidka a ona to vubec nemusela prijmout...
This post was edited by oldaf on Nov 14 2008 01:44pm