Quote (Kebs @ Fri, Oct 10 2008, 05:24pm)
Dneska jsem si koupil noviny a dočetl jsem se že policajti chytaj kočky do střechách.....
Tak mě napadla otázka jak Trivis říkal že mají závažnější problémy než hledat ukradené mobily .....
To jsou ty závažnější přídady kriminalistu ČR aneb Chuligánů ???
ukradene mobily a podobny prestupky ,sli to je do 5k tak resi na mistnim oddeleni pcr pod ktery to spada.ja delam na ohs ...nad 5k to uz neni prestupek,ale tc s to se stejnak resi na mistnich oddelenich...my plnime ukoly jako dohled nad verejnym poradkem s besip...nekdy vyjizdime k pripadum ,ktere jsou nalehave paklize nekdo zavola 158 tak se to presmeruje k na ridici centrum ti pak zadaji ukoly aurohlidkam,ktere dojedou na misto...nekdy spolupusobime pri ochrane a dohledu na ruzne akce jako fotbalove zapasy,demonstrace atp.,paklize je to v nasem rezortu.nasi naplni prace je i strezeni objektu a automobilu.takze my na ohs neprojednavame prestupky jako ukradene mobily ani trestne ciny,to se resi jinde.my se jim snazime predchazet a cinit opatreni k jejich naprave.kebs ty vazne vubec nevis co kecas,jen se snazis bejt tvrdej ...chtel bych te potkat,to by sem se nasmal...