Quote (NestorQuinn @ Mon, 15 May 2006, 07:55)
Sem rad ze muj tip je zatim porad realny, slovensko ma jeste sanci

Btw, bude nejaky bonus pro ty, kteri tipovali o par dni drive a meli tak ztizenou ulohu? Nebo se to samo kompnzuje tim, ze zase meli moznost vybirat z vice kombinaci? Asi ta druha moznost, ze?
Ano ma. (a dost realnu). Jedina moznost aby nepostupilo je (predpokladam ze SVK porazi UKR), ze SWE uhraju bodu s RUS a SUI:BLR sa skonci remizou. T.z. ak dnes neuhraju SWE ani bod, alebo SUI neremizuje s BLR tak postupime. To je celkom fajn. Skor ma "stve" ta nasa hra. Tento rok mame ozaj dost slaby tim. Ale prekvapit moze (ved SWE)
O tom bonuse som uvazoval, ale nie kedzy tu chodi kazdy den a nexcel som znevyhodnovat ludi co tu chodia menej (tak som to nakoniec nedal). Takto mas na vyber. Mozes pocat, alebo tipnut hned

Hadam ta potesi aspon to, ze pri rovnosti bodov pouzijem rovnake pravidlo ako njag v raffle. Vyhra ten, kto (si kupil tiket) skor

(co zas nie je az take nepravdepodobne, kedze bodov je len 15)
Quote (NestorQuinn @ Mon, 15 May 2006, 08:00)
haha, abys nelitoval

oni to cobolove jeste otocej, uvidis

Jestli je zajede podporovat nejaka lepa slovenska deva, muzeme cekat neocekavatelne

^^ nasi su taki maldi, ze keby taka "lepsia" deva prisla, tak by nasi "kvoli niecomu" nemohli ani korculvat

Nexjame ich sustredit sa na hru
This post was edited by Aktak on May 15 2006 12:48am